- 30 Aralık 2009
- 22.959
- 89.741
- 1.123
Bur parti (!) dışındakilerde kollarını açmış dreamy gelsede arkadaş olsak diye bekliyordu zaar :)))Yani ben bir parti dışında herkesle arkadaş olabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bur parti (!) dışındakilerde kollarını açmış dreamy gelsede arkadaş olsak diye bekliyordu zaar :)))Yani ben bir parti dışında herkesle arkadaş olabilirim
Tamam iste sorun yok senle ben arkadaş olmayacağız :)))))))))Bur parti (!) dışındakilerde kollarını açmış dreamy gelsede arkadaş olsak diye bekliyordu zaar :)))
Geçen seçimde bana Ak Partiden kahve Chpden şeker geldi. Diğerleri ne yapacak diye merak ettim ama gelen giden olmadı :)Bugün CHP kahve dağıttı, bakalım MHP ve AKP'yi bekliyorum bakıcam hangisinin ikramı daha iyi oyumu ona vercem.
Kadın kahveyi verdi kapıdan giderken desteklerinizi bekliyoruz dedi ama diğer partilerden daha birşey gelmediği için cevap vermedim.
Geçen seçimlerde de MHP kahve vermişti ama AKPden bişey veren olmadı pirinç verdiklerini duymuştum önceden beklemedeyim.Geçen yıl bana Ak Partiden kahve Chpden şeker geldi. Diğerleri ne yapacak diye merak ettim ama gelen giden olmadı :)
Geçen yıl bana Ak Partiden kahve Chpden şeker geldi. Diğerleri ne yapacak diye merak ettim ama gelen giden olmadı :)
Demi koalisyonu ben kahveyi içerken oluştururdum :))MHP'de yanina lokum ya da çikolata vereymis süper olurmuş :))
Saadet in gırgırı da geldi ama onu bana getirmediler, kvdem verdi, hangi seçimden bilmiyorum o yüzden :)Geçen seçimlerde de MHP kahve vermişti ama AKPden bişey veren olmadı pirinç verdiklerini duymuştum önceden beklemedeyim.
Demi koalisyonu ben kahveyi içerken oluştururdum :))
Saadet in gırgırı da geldi ama onu bana getirmediler, kvdem verdi, hangi seçimden bilmiyorum o yüzden :)
koalisyonu oluşturmak mı ayy süper espiriydi valla kahkaha attımDemi koalisyonu ben kahveyi içerken oluştururdum :))
Saadet in gırgırı da geldi ama onu bana getirmediler, kvdem verdi, hangi seçimden bilmiyorum o yüzden :)
Oturduğun yerle de alakalı sanırım :) Benim oturduğum yerde CHP açıkara alıyor diğerleri o yüzden bize yatırım yapmıyor sanırımkoalisyonu oluşturmak mı ayy süper espiriydi valla kahkaha attım
Saadetten hiçbişey görmedik ama gırgır da iyiymiş yada şarjlı süpürge olabilirdi
Canım istedi bak :) Kalkıp yapıp içeyim bariKahve çikolata ya da lokum... bundan güzel koalisyon mu olur :))
Bana daha bir çöp veren olmadı neyim eksik bende vatandaşımBugün CHP kahve dağıttı, bakalım MHP ve AKP'yi bekliyorum bakıcam hangisinin ikramı daha iyi oyumu ona vercem.
Kadın kahveyi verdi kapıdan giderken desteklerinizi bekliyoruz dedi ama diğer partilerden daha birşey gelmediği için cevap vermedim.
Su zamana kadar chpden bir şey görmedik. AKP klasik kahve,kalem, broşür dagitir. Genellikle kapinin koluna asar gider. :) mhp'nin ki iyidir ama şekerler, takvim, kalem,kahve... Birde en az 10 kişilik kafilelerle gezerler.Bugün CHP kahve dağıttı, bakalım MHP ve AKP'yi bekliyorum bakıcam hangisinin ikramı daha iyi oyumu ona vercem.
sen benden de talihsiz çıktın hahah :)Bana daha bir çöp veren olmadı neyim eksik bende vatandaşım
MHP den bir kahve dışında bişey göremedim ama AKP hiç takmıyo beni. Sen böyle deyince şimdi MHP ve AKPden beklemeye başladım artık bişeyler. Bende isteremmmSu zamana kadar chpden bir şey görmedik. AKP klasik kahve,kalem, broşür dagitir. Genellikle kapinin koluna asar gider. :) mhp'nin ki iyidir ama şekerler, takvim, kalem,kahve... Birde en az 10 kişilik kafilelerle gezerler.