• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
belki sonuclari gorurum diye mhpye oy verdim. eksi 1 sayilsin :D

Bugün CHP kahve dağıttı, bakalım MHP ve AKP'yi bekliyorum bakıcam hangisinin ikramı daha iyi oyumu ona vercem.
Kadın kahveyi verdi kapıdan giderken desteklerinizi bekliyoruz dedi ama diğer partilerden daha birşey gelmediği için cevap vermedim.:KK53:

Bugün CHP kahve dağıttı, bakalım MHP ve AKP'yi bekliyorum bakıcam hangisinin ikramı daha iyi oyumu ona vercem.
Kadın kahveyi verdi kapıdan giderken desteklerinizi bekliyoruz dedi ama diğer partilerden daha birşey gelmediği için cevap vermedim.:KK53:
Geçen seçimde bana Ak Partiden kahve Chpden şeker geldi. Diğerleri ne yapacak diye merak ettim ama gelen giden olmadı :)

Son düzenleme:
MHP'de yanina lokum ya da çikolata vereymis süper olurmuş :))
Demi koalisyonu ben kahveyi içerken oluştururdum :))
Geçen seçimlerde de MHP kahve vermişti ama AKPden bişey veren olmadı pirinç verdiklerini duymuştum önceden beklemedeyim. :KK53:
Saadet in gırgırı da geldi ama onu bana getirmediler, kvdem verdi, hangi seçimden bilmiyorum o yüzden :)

Demi koalisyonu ben kahveyi içerken oluştururdum :))

Saadet in gırgırı da geldi ama onu bana getirmediler, kvdem verdi, hangi seçimden bilmiyorum o yüzden :)
koalisyonu oluşturmak mı ayy süper espiriydi valla kahkaha attım:KK48:
Saadetten hiçbişey görmedik ama gırgır da iyiymiş yada şarjlı süpürge olabilirdi:KK53:

koalisyonu oluşturmak mı ayy süper espiriydi valla kahkaha attım:KK48:
Saadetten hiçbişey görmedik ama gırgır da iyiymiş yada şarjlı süpürge olabilirdi:KK53:
Oturduğun yerle de alakalı sanırım :) Benim oturduğum yerde CHP açıkara alıyor diğerleri o yüzden bize yatırım yapmıyor sanırım:KK14:
Kahve çikolata ya da lokum... bundan güzel koalisyon mu olur :))
Canım istedi bak :) Kalkıp yapıp içeyim bari:p

Bana daha bir çöp veren olmadı neyim eksik bende vatandaşım:p

Su zamana kadar chpden bir şey görmedik. AKP klasik kahve,kalem, broşür dagitir. Genellikle kapinin koluna asar gider. :) mhp'nin ki iyidir ama şekerler, takvim, kalem,kahve... Birde en az 10 kişilik kafilelerle gezerler.

Bana daha bir çöp veren olmadı neyim eksik bende vatandaşım:p
sen benden de talihsiz çıktın hahah :)
Su zamana kadar chpden bir şey görmedik. AKP klasik kahve,kalem, broşür dagitir. Genellikle kapinin koluna asar gider. :) mhp'nin ki iyidir ama şekerler, takvim, kalem,kahve... Birde en az 10 kişilik kafilelerle gezerler.
MHP den bir kahve dışında bişey göremedim ama AKP hiç takmıyo beni. Sen böyle deyince şimdi MHP ve AKPden beklemeye başladım artık bişeyler. Bende isteremmm:kk77::kk77::kk77:

Back