• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bağa girdimmmmm bağ budanmışşş, bağa Bülbül dadannnmışşşşşş:rolleyes:

A-aaaa ne oluyor kavga mı var:KK59:
Bende de cımbız var, ister misiniz:KK73:

Yok yok, ben şahsen gayet seviyeli yazıyorum gereksiz yere ban yememek için tekrar tekrar düşünüp yazıyorum.
Ama polemik yaratmak isteyen çok sayın Mune, siz gerekeni yaparsınız zaten :KK52::KK73:

Bilmem artık hanımlar, benim cımbız oynuyor, dediler kavga var, cımbız delirdi:KK14:
Dur annem dedim önce bir girip bakalım, güzel güzel yazıyorlardır, birbirlerine sürü psikolojisi, pkk yandaşı, hırsız, uğursuz, sol güruh gibi ayıp şeyler demiyorlardır.

Hakaret falan etmedim? Siz sürü pskolojisini ne olarak anlıyorsunuz da hakaret kabul ettiniz acaba? :KK14:
Ayrıca ortaya konuştum isim vermeden, neden gocundunuz ki?
Hiçte saldırgan değilim, gayet sakin yazıyorum asıl hararetli yazan sizsiniz.
İşte sorun burda; oy vermeyecekler bile inadına oy veriyor diyorsunuz buna denir sürü pskolojisi.
Ayrıca geleneklerimi bilmeden ihtamda bulunamazsınız, biz fanatik değiliz çünkü bu futbol takımı değil.
Bu bir alışkanlık değil, doğrunun yanında olmak. Bilinçli bir insanım vicdanım da var, kime oy vereceğime ailem dahil kimse karar veremez.
İnadına da oy vermem hiçbir partiye.
O kadar yazdım umarım anlayabilirsiniz.
:KK52:
Siz neden gocundunuz ben de genel olarak yazdim.saldirganlasiyorsunuz diye.
cunku çogunuzda boyle saldirgan tavirlar var ve hakaret ediyorsunuz.
Chp ye oy verenler burda aile gelenegi dediler.hayirdir bunu da niye ustunuze alindiniz.sen aileden gelen bir seyle oy vermezsin.yine diyorum cogu aileden gelen gelenekle chpye oy veriyor.
bir siz vicdanli ve bilinlisiniz zaten.
kimsenin vicdanini sorgulamayin.
bizim vicdanimiz bize yeter.
hala futbol takimi,inadina oy veriyorsunuz diyorsun.yazdiklarimi iyi okumamissin anlasilan.kimse kör cahil degil,bunu diyen kendi kör ve cahildir zaten.
neden inadina Akp dendigini aciklamistim.
anlamadan dinlemeden itham etmeyin.
sürü psikolojisi dedin bu hakaret degilde nedir.zamaninda koyun denirdi bu da kibarcasi olmus.laf cambazligina luzum yok.

Siz neden gocundunuz ben de genel olarak yazdim.saldirganlasiyorsunuz diye.
cunku çogunuzda boyle saldirgan tavirlar var ve hakaret ediyorsunuz.
Chp ye oy verenler burda aile gelenegi dediler.hayirdir bunu da niye ustunuze alindiniz.sen aileden gelen bir seyle oy vermezsin.yine diyorum cogu aileden gelen gelenekle chpye oy veriyor.
bir siz vicdanli ve bilinlisiniz zaten.
kimsenin vicdanini sorgulamayin.
bizim vicdanimiz bize yeter.
hala futbol takimi,inadina oy veriyorsunuz diyorsun.yazdiklarimi iyi okumamissin anlasilan.kimse kör cahil degil,bunu diyen kendi kör ve cahildir zaten.
neden inadina Akp dendigini aciklamistim.
anlamadan dinlemeden itham etmeyin.
sürü psikolojisi dedin bu hakaret degilde nedir.zamaninda koyun denirdi bu da kibarcasi olmus.laf cambazligina luzum yok.

Gocunmadım çünkü benim yazdıklarıma cevap vermişsiniz bunu anlamak zor değil.
Ben kimseye koyun, kör cahil vs vs demedim bunları siz kullanıyorsunuz.
Mesajlarım incelensin hiçbir hakaret içeren bir söz kullanmadım.
Buda sizin anlayışınız, tişikkirlir.

Akp gelmesin deyipte chp ye oy verene eyvallah ( bu bile inanmadığı paryiye oy vermek olsa da ) ama akp gitsinde istersen hdp geldin diyenler vicdanını bir daha sorgulasın.

Sonra kalkıp ah vatan , ah vah şehitlerimiz demesinler. !
:KK9::KK9:

Back