- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halkların Demokratik Partisi! nin %0 olması inanılmaz mutlu etti. keşke gerçek olabilse hiç olmasa
Skayet edene para odulu vsr ya ondn icinde saklarlar
Normalde oy kullanmayi dusunmuyordum ama kk deki tartismalara bakarak inadina Akp oy vercem..
Allah Hdp'ye firsat vermesin.
Elestirinin suyunu cikarip saygi sinirini aşma! Kimin neye oy verdigi bu kadar haddini asarak kimseyi ilgilendirmez.
Sirf para odulu icin beni sikayet etcegini soyledin napiyim mecbur kaldimKk nin bu tutumunu seviyorum iste
Sirf para odulu icin beni sikayet etcegini soyledin napiyim mecbur kaldim
Rahatsız olduysan iki tik "gözardi et" tikla ...
Hee sen burda hdp ye oy verene pkk li terorist muamelesi cek gulerek.Ben sadece seni gozardi edeyim he?? Kibledim az biraz uzaklasirsin burdan uygun gorurlerse uyarimi.
Hee sen burda hdp ye oy verene pkk li terorist muamelesi cek gulerek.Ben sadece seni gozardi edeyim he?? Kibledim az biraz uzaklasirsin burdan uygun gorurlerse uyarimi.
Yahu bu chpliler ak partiye hakaretle giriş yapıp oylarını öyle açıklıyorlar bayılıyorum size
Kesinlikle Ak parti tabi ki...
Yahu bu chpliler ak partiye hakaretle giriş yapıp oylarını öyle açıklıyorlar bayılıyorum size
Kesinlikle Ak parti tabi ki...