• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
3 gun sonra geri gelirim arkadasim . Polemik cikrma gayretin gayet basarili .

Sen oy verene ustu kapali terorist muamelesi yapmasaydin umrum degildi neye kime oy verip ne yorum yazdigin.
Sen ve senin gibilerin neden ve nasil akp'ye oy verdigini cozdugumuz gun arkadaslar neden oy verdiklerini aciklarlar.

Diger şıkkını bilhassa kendim oy vermek icin eklettirdim.Insanlarin kime oy verecegi kehanetleriniz kendinize kalsin.

Sen oy verene ustu kapali terorist muamelesi yapmasaydin umrum degildi neye kime oy verip ne yorum yazdigin.
Sen ve senin gibilerin neden ve nasil akp'ye oy verdigini cozdugumuz gun arkadaslar neden oy verdiklerini aciklarlar.

Diger şıkkını bilhassa kendim oy vermek icin eklettirdim.Insanlarin kime oy verecegi kehanetleriniz kendinize kalsin.

Ee dger şıkkını koydurtmussun o zmn sizi ilgilendiren bir konu yok. Hdp ye oy verenler neyse iyi gnler.

Elestirinin suyunu cikarip saygi sinirini aşma! Kimin neye oy verdigi bu kadar haddini asarak kimseyi ilgilendirmez.
Kusura bakma bu haddini asmak degil...
asıl siz her turlu haddinizi asabiliyorsunuz su anda yaptığınız gibi.....
Ayrıca hdp ye oy veren benim gozumdede vatanına ihanet göstergesidir askerimize saldırıda bulunan 2 pkk li leşe hdp milletvekili sahip cikiyorsa tabutunu tasiyorlarsa ve bu örgüte terör örgütü diyemiyorsa bunlara oy atanlarda pkk ya sahip çıkıyor demektir

Dimi o zmn hersene cehape tek basina iktidar olurdu :KK48:

Hanfendi iki defadır yazımı alıntılıyorsunuz, iyice kafa yorup tek yorum yazmanız daha sağlıklı olur.
Bir türlü hıncınızı alamadınız yaza yaza bitiremediniz, anlamanızı da bekleyemem zaten.:KK66:

Hanfendi iki defadır yazımı alıntılıyorsunuz, iyice kafa yorup tek yorum yazmanız daha sağlıklı olur.
Bir türlü hıncınızı alamadınız yaza yaza bitiremediniz, anlamanızı da bekleyemem zaten.:KK66:

Eksik oldu duzenlemek yerine tekrar alintiladm hinc aldim yuk :110:

Arkadaşlar gözardı et diye bir şey var. Şu insanlara boşu boşuna prim veriyorsunuz. Siz adam yerine koyup cevap verdikçe seviyeyi düşürüyorlar. Ben hepsini gözardı ettim ama siz onlara cevap yazdıkça okumuş kadar oluyorum. :KK51:
Bay geldi hepsinden. Iki kişiyi de bugün gözardı ettim arkadaş iki insan nasıl peşpeşe şakşak için birbirine alıntı yapıp durur mu. Kanser ederler ya.

Ya şöyle Hdp'ye oy veren vatan hainidir diyerek uzaktan uzaktan bir sataşmaya çalışıyorlar ya bayılıyorum :KK70:

Hdp'yi Pkk ile ilgili geçmişinden ve ilişkisinden dolayı terörist ilan ediyorsunuz eyvallah da arkasından oyumu Akp'ye vereceğim diyorsunuz ya o çok komik oluyor işte ahuedesghf. Akp'nin terör konusunda Hdp'den kalır yanı yok da bilginiz olsun diye söylüyorum boşuna milliyetçilik oynayıp kendinize güldürmeyin.

Oyum akp.ye...İktidara oynayan mevcut partiler içinde benim hayat görüşüme yakın olan tek parti olduğu için...Beklentilerimin tamamını karşılamasa da,beni eleştirenlerin gösterdiği alternatiflere baktığımda bana bir gülme geldiği için... Olası bir chp-mhp koalisyonunu asla istemediğim gibi herhangi bir koalisyonu da istemediğim için...

Bu ne tahammülsüzlüktür ya,sizin her yorumunuza ,her hakaretinize kimse laf yetistirmiyor,ama sizin herseye bir cevabiniz var,bir susamadiniz,şurda bile tartışma cıkardınız herzamanki gibi,Akp secmenine hırsız,yolsuz denirken niye sesiniz çıkmadı,aa ama hdpli arkadaslarina terorist yaftasi yapistirildi ya hemen sinirlenin.Akp düşmanligi nelere kadirmiş.bıktım bu ikiyüzlülüğünüzden .herkes istedigi yorumu yapar.Nedir bu kin, nasil insanlarsiniz siz!
Akpnin hdpden farki yoksa siz niye hdpye oy veripte utanmadan, Akpye oy verenleri sorguluyorsunuz o zaman.
Bende inadna Akp diyorum En Büyük TÜRKİYE

Alternatif olarak belki ama beyninle bunu yeneceğinden eminim buna gerek yok hadi kahveni yudumla:KK14:

Gerçi ülkenin durumu karşısında sinirlenmemek elde değil.
Şuna bak ya inadına akp diyen zihniyetler var, bu bi inanç değil ki bu futbol takımı mı ki inadına akpm nedir ya? Resmen sürü psikolojisi. Hayret gerçekten.

Back