Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gun sonra geri gelirim arkadasim . Polemik cikrma gayretin gayet basarili .
Hee sen burda hdp ye oy verene pkk li terorist muamelesi cek gulerek.Ben sadece seni gozardi edeyim he?? Kibledim az biraz uzaklasirsin burdan uygun gorurlerse uyarimi.
Mesela?Seçimin sadece KK sonuçlarıyla belirleneceğini sanan zihniyetler var sanırım
Sen oy verene ustu kapali terorist muamelesi yapmasaydin umrum degildi neye kime oy verip ne yorum yazdigin.
Sen ve senin gibilerin neden ve nasil akp'ye oy verdigini cozdugumuz gun arkadaslar neden oy verdiklerini aciklarlar.
Diger şıkkını bilhassa kendim oy vermek icin eklettirdim.Insanlarin kime oy verecegi kehanetleriniz kendinize kalsin.
Seçimin sadece KK sonuçlarıyla belirleneceğini sanan zihniyetler var sanırım
Kusura bakma bu haddini asmak degil...Elestirinin suyunu cikarip saygi sinirini aşma! Kimin neye oy verdigi bu kadar haddini asarak kimseyi ilgilendirmez.
Mesela?
Seçimin sadece KK sonuçlarıyla belirleneceğini sanan zihniyetler var sanırım
Dimi o zmn hersene cehape tek basina iktidar olurdu
Dimi o zmn hersene cehape tek basina iktidar olurdu
Hanfendi iki defadır yazımı alıntılıyorsunuz, iyice kafa yorup tek yorum yazmanız daha sağlıklı olur.
Bir türlü hıncınızı alamadınız yaza yaza bitiremediniz, anlamanızı da bekleyemem zaten.
M e g g gel ben sana kahve yaptım tatlımHanfendi iki defadır yazımı alıntılıyorsunuz, iyice kafa yorup tek yorum yazmanız daha sağlıklı olur.
Bir türlü hıncınızı alamadınız yaza yaza bitiremediniz, anlamanızı da bekleyemem zaten.
Alternatif olarak belki ama beyninle bunu yeneceğinden eminim buna gerek yok hadi kahveni yudumlaBen kahve yerine sakinleştirici alayım mümkün mü
Alternatif olarak belki ama beyninle bunu yeneceğinden eminim buna gerek yok hadi kahveni yudumla