• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Gerçi ülkenin durumu karşısında sinirlenmemek elde değil.
Şuna bak ya inadına akp diyen zihniyetler var, bu bi inanç değil ki bu futbol takımı mı ki inadına akpm nedir ya? Resmen sürü psikolojisi. Hayret gerçekten.
Bir kimsenin yada bir topluluğun "inadına" oy vermek değildir demokrasi unutma...
Kendi hür iraden ve vicdanın sesine kulak verip vatandaşlık görevini yerine getirmektir.
Biliyorsun...

Sürü psikolojisi diye hala hakaret ediliyor.
Neyse ben hakaret edenleri kibledim sizde kibleyin arkadaslar.
Akp nin her politikasini begenmiyoruz deyincede alaya aliniyoruz,hakarete ugruyoruz..inadina Akp deyince de.
kimse kör yada cahil degil.saygisizligin luzumu yok,hakaret ederek nereye varacaksiniz.sizin bu saldirganliginizi gorunce insanlar inadina Akp diyor.
oy vermeyecekse bile veriyor.Anlatabildim mi!
Herkes kendine baksin takim tutar gibi ailden gelenek deyipte chpye oy verenler mi soyluyor bu sozleri.kendinize güldürmeyin bi gidin Allah askina sarmayin bize!

Gerçi ülkenin durumu karşısında sinirlenmemek elde değil.
Şuna bak ya inadına akp diyen zihniyetler var, bu bi inanç değil ki bu futbol takımı mı ki inadına akpm nedir ya? Resmen sürü psikolojisi. Hayret gerçekten.

Akp den mhp den chp den olup sirf tekrar akp gecmesin diye hdp ye oy verenlerede hayret ediyor nusunuz?

Ayrica ozgurluk deil mi bu?
İstedigim bahaneden istedigim partiye veririm oyumu. Kimsede bunu yargilayamaz.
Tipki benim senn chp ye oy vermeni yargilayamamam gibi..

Bir kimsenin yada bir topluluğun "inadına" oy vermek değildir demokrasi unutma...
Kendi hür iraden ve vicdanın sesine kulak verip vatandaşlık görevini yerine getirmektir.
Biliyorsun...

Kendi hur irademle inat edip o sekildebveriyorum.
Benim akp ye inadina oy vermem niye bu kadar mesele oldu ya?
Akp basa gecmesin diye hdp ye oy verenleri de konussaniz ya

Benim için 70-80 Hdp'linin mecliste olması 330 Akp ve sonrasında geleccek başkanlıktan yeğdir, tekrar yazıyorum. Seçim zamanı yapılan anketlerde Hdp kritik baraj seviyesinde çıkarsa gider veririm oy yoksa oyumu Chp'ye vereceğim hem de içim son derece rahat olarak. Bu sürü psikolojisi değil gayet stratejik bir tercihtir, kelimelerin anlamlarını bilin bari kullanırken.

Akp'ye tek başına iktidar yok bir daha, istediğiniz kadar ağlayın :)

Akp nin her politikasini begenmiyoruz deyincede alaya aliniyoruz,hakarete ugruyoruz..inadina Akp deyince de.
kimse kör yada cahil degil.saygisizligin luzumu yok,hakaret ederek nereye varacaksiniz.sizin bu saldirganliginizi gorunce insanlar inadina Akp diyor.
Herkes kendine baksin takim tutar gibi ailden gelenek deyipte chpye oy verenler mi soyluyor bu sozleri.kendinize güldürmeyin bi gidin Allah askina sarmayin bize!

Kendileri kendi partilerini savunurken bsey yok akpli olmayan biri goruslerini beyan edince has akpli die bayaa hakarette ediniliyor.. inadina ak partiye verecek cok arkadaşim var , aslinda kizmiyorum istedniz kadar saldirin akplilere cunku sacmalaniliyor bir sure sonrs ve onlarınn sayesinde akp li olan kişiler cogaliyor :KK70:

Benim için 70-80 Hdp'linin mecliste olması 330 Akp ve sonrasında geleccek başkanlıktan yeğdir, tekrar yazıyorum. Seçim zamanı yapılan anketlerde Hdp kritik baraj seviyesinde çıkarsa gider veririm oy yoksa oyumu Chp'ye vereceğim hem de içim son derece rahat olarak. Bu sürü psikolojisi değil gayet stratejik bir tercihtir, kelimelerin anlamlarını bilin bari kullanırken.

Akp'ye tek başına iktidar yok bir daha, istediğiniz kadar ağlayın :)

İyi yapiyorsunuz kolay gelsin,

Kendileri kendi partilerini savunurken bsey yok akpli olmayan biri goruslerini beyan edince has akpli die bayaa hakarette ediniliyor.. inadina ak partiye verecek cok arkadaşim var , aslinda kizmiyorum istedniz kadar saldirin akplilere cunku sacmalaniliyor bir sure sonrs ve onlarınn sayesinde akp li olan kişiler cogaliyor :KK70:
Ah ne kadar cahil ve körsün.umarım gözlerin acilir da Akpye oy vermezsin.
Neyse ileride hatanı anlarsin,isin ucu sana dokununca :KK70:
klasik Akp düsmani sözü :KK70:
Ya uzun zamandir o kadar agir hakaretler varki burda,insanlari resmen kışkırtıyorlar.
hergun hakaretler,belalar,beddualar ediliyor bize.biz bir kelime etsek uzarda uzar..
neyse kendileri calip kendileri oynasinlar.
baksana Akp tek iktidar olmazsa aglayacakmisiz :KK61:
hersey nasip kısmet.Allah'ın dedigi olur ne yapalim bekleyip gorecegiz.
Sen ne diyorsun bu işe?

Ah ne kadar cahil ve körsün.umarım gözlerin acilir da Akpye oy vermezsin.
Neyse ileride hatanı anlarsin,isin ucu sana dokununca :KK70:
klasik Akp düsmani sözü :KK70:
Ya uzun zamandir o kadar agir hakaretler varki burda,insanlari resmen kışkırtıyorlar.
hergun hakaretler,belalar,beddualar ediliyor bize.biz bir kelime etsek uzarda uzar..
neyse kendileri calip kendileri oynasinlar.
baksana Akp tek iktidar olmazsa aglayacakmisiz :KK61:
hersey nasip kısmet.Allah'ın dedigi olur ne yapalim bekleyip gorecegiz.
Sen ne diyorsun bu işe?

Gulup geciyorum , dedim ya cnm d2vam etsinler bizim karimiza

Hakaret falan etmedim? Siz sürü pskolojisini ne olarak anlıyorsunuz da hakaret kabul ettiniz acaba? :KK14:
Ayrıca ortaya konuştum isim vermeden, neden gocundunuz ki?
Hiçte saldırgan değilim, gayet sakin yazıyorum asıl hararetli yazan sizsiniz.
İşte sorun burda; oy vermeyecekler bile inadına oy veriyor diyorsunuz buna denir sürü pskolojisi.
Ayrıca geleneklerimi bilmeden ihtamda bulunamazsınız, biz fanatik değiliz çünkü bu futbol takımı değil.
Bu bir alışkanlık değil, doğrunun yanında olmak. Bilinçli bir insanım vicdanım da var, kime oy vereceğime ailem dahil kimse karar veremez.
İnadına da oy vermem hiçbir partiye.
O kadar yazdım umarım anlayabilirsiniz.
:KK52:

Hakaret falan etmedim? Siz sürü pskolojisini ne olarak anlıyorsunuz da hakaret kabul ettiniz acaba? :KK14:
Ayrıca ortaya konuştum isim vermeden, neden gocundunuz ki?
Hiçte saldırgan değilim, gayet sakin yazıyorum asıl hararetli yazan sizsiniz.
İşte sorun burda; oy vermeyecekler bile inadına oy veriyor diyorsunuz buna denir sürü pskolojisi.
Ayrıca geleneklerimi bilmeden ihtamda bulunamazsınız, biz fanatik değiliz çünkü bu futbol takımı değil.
Bu bir alışkanlık değil, doğrunun yanında olmak. Bilinçli bir insanım vicdanım da var, kime oy vereceğime ailem dahil kimse karar veremez.
İnadına da oy vermem hiçbir partiye.
O kadar yazdım umarım anlayabilirsiniz.
:KK52:
Herkes kendi fikrini savunuyor cunku
herkes kendi dusuncesini dogru buluyr.
Mesele su ki biz birbirimizin dusuncelerine saygi gosteremiyoruz.
Bana gore chp ye oy vermek yanlis vicdanla alakasi yok cok kotu bir sey .
Ama! Bana gore.
Sana dogru geliyorki sen chp ye veriyorsun.
İste benimkide bu hesap.
İnadina akp ye oy vermek dogru geliyor bana. Ama sen tutupta bunu yargilarsan olmaz iste.
Burda sen diyorum ama genel olarak konusuyorum sadece seni kastetmiyorum yani.

Back