- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 30
Evvveeeettttt:))) yarin baris icin inadina baris icin varim..inadına barış inadına özgürlük inadına HDP ✌✌✌✌
İnadınaaaaa :)) ben yarın akşam Allah izin verirse gene konvoyda olacağıminadına barış inadına özgürlük inadına HDP ✌✌✌✌
İnşallah cnm bende katilacam bizim bölgede konvoy olur biz barajı aşacağız inanıyorum ✌İnadınaaaaa :)) ben yarın akşam Allah izin verirse gene konvoyda olacağım
Aminnnnnnnn......
ALLAH cc herşeyin güzel olacağı hayırlı sonuçlar nasip etsin
hepimiz için TÜRKİYEMİZ için
aayşeeeeeeeeeciiiiimmm litfen ama litfeeennnnnnnnnnnnnnnFacede paylaşımlar şu şekilde.
Sanki bugün arefede yarın bayram olacakmış gibi diye.
Eh bizede iyi bayramlar demek düşer.
Ama ne bayramı şeker mi kurban mı işte onu bilmiyorum özellikle akpli bayanlar
Aaaa yasak başladı tamam müdürüm dur lamelife yazam başkada yazmayacam yada onla özelden konuşayım saygılar efenim...Ama dedim ki seçim yasakları başladı, propaganda yapmayalım, anket bile kapatıldı farkındaysanız.
Neee neeee ne litfen kız?aayşeeeeeeeeeciiiiimmm litfen ama litfeeennnnnnnnnnnnnnn
ama ne yalan söyleyim ilk oy heyecanımı yaşadığım mhpnin bugünki halleri beni üzüyorr
Özelden yazın Ayşe'mAaaa yasak başladı tamam müdürüm dur lamelife yazam başkada yazmayacam yada onla özelden konuşayım saygılar efenim...
Tamam abla...Özelden yazın Ayşe'm
Benimde üçüncü oyum olacak inşallah. ilkini kullanamamistim manisadaydim . İkinci yani ilk oyumu akp ye verdim yarın Allah nasip ederse yine akp ye vericemaayşeeeeeeeeeciiiiimmm litfen ama litfeeennnnnnnnnnnnnnn
ama ne yalan söyleyim ilk oy heyecanımı yaşadığım mhpnin bugünki halleri beni üzüyorr
Yazdım bile cevap bekliyorum hadiii...abla yazma deseydinya
yazma ayşam yazma
Yazdım bile cevap bekliyorum hadiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?