- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
yazdım beybiYazdım bile cevap bekliyorum hadiii...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdım beybiYazdım bile cevap bekliyorum hadiii...
Illa anket olsun, propaganda yapalım, seçmek, seçilmek istiyoruz diyorsanız işte buyrun----> Geleneksel 2015 Yılı Kadınlar Kulübü En'ler Yarışma Duyurusu
kaçarmı dakikasına yazdım hemide yarım sayfa nerdeyse
Çabuk cevap ver lamelif
Yazdım mı destansı yazarım diyorsun demekkaçarmı dakikasına yazdım hemide yarım sayfa nerdeyse
Aaa...
Sonunda oylama zamani geldi. ^_^
Ne yazdınnnnyazdım beybi
Aramızda sır abla gerçi 2 kişinin arasında sır olamz mıştaNe yazdınnnn
Ne yazdınnnn
ay çok utandımya ben kopyala yapıştır yaptım ben bi cümleyi çıkardım sadeceAramızda sır abla gerçi 2 kişinin arasında sır olamz mışta
Allah iyiliği versin şaka yapmıştım, ciddi ciddi yazdın mı özel mesajınıcanım ilk oy kullandığımda 18 yaşındayken mhpye vermiştim ama şimdimi
aslaaa
hakkımızda hayırlısı olsun inşALLAH
boşver artık herşey yazıldı çizildi bu saatten sonra bırakalım polemiği
hayırlı geceler
bir cümlesini sildim abla
benim için yazmakta sorun yok aslında da bilemedim yazsammı
Kız ne yazıyordu en sonda ben unuttum bile vallacanım ilk oy kullandığımda 18 yaşındayken mhpye vermiştim ama şimdimi
aslaaa
hakkımızda hayırlısı olsun inşALLAH
boşver artık herşey yazıldı çizildi bu saatten sonra bırakalım polemiği
hayırlı geceler
bir cümlesini sildim abla
benim için yazmakta sorun yok aslında da bilemedim yazsammı
Deli yaay çok utandımya ben kopyala yapıştır yaptım ben bi cümleyi çıkardım sadece
ay kendi yazdığım diyeydi bide kişisel özel bilgi değilya yoksa benden laf çıkar mıAllah iyiliği versin şaka yapmıştım, ciddi ciddi yazdın mı özel mesajını
Oy kurban olsunlar, ben dedim diye yazdın değil mi, yazma yazma, özelleri yazma burda
Kızım senin ağzın sıkı değil Mune abla bu kızdan sırdaş olmaz diyem ben sanaay kendi yazdığım diyeydi bide kişisel özel bilgi değilya yoksa benden laf çıkar mı
Kız 1 saatir yoktun bunları Google amcaya sormayamı gittin
ben izledim ne güldüm ama pek hoş olmuştu :)Hdp nin yasaklı seçim videosunu dinledin mi?paylaşmayayım burada YouTube a "babacım saat kaç" yazıp seyredin :) çok komik olmuş..
Yasakları delmeyecekse olur
ben delicem yasakları bak yazayımda gorYasakları delmeyecekse olur