Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Lüks yaşıyoruz u görünce dedim acaba bende mi bir sorun var :) 4 yıllık üniversite okudum 1. likle bitirdim özel sektörde sürünüyorum ne tatilim var ne hakkım
Cunku senin benim gibilerin asgari ucretle calisanlarin copten yemek toplayanlarin soma da oglunun cenazesine yirtik lastik ayakkabiyla giden babanin emekcinin yoksulun bogazindan artanla luks yasiyorlar...nankor kullarindan etsinde kul hakki yiyenden etmesin duasi daha isabetli gibi

Oyumu kesinlikle akp ye verecem adam gibi adam recep tayip erdoğan ömrümün sonuna kadar akp on yıldır onun sayesinde lüks yaşıyoruz allah ona uzun ömürler versin bizide nankör kullardan eylemesin
Kesinlikle katiliyorum adam bunlara saray yapti bunlar hala begenmiyolar nankor bacim bunlar altin klozetlere yaparlar ama genede begenmezler

Bizim paylaşımlarımız yandaş medya oluyor sizinkiler ne sizin paylaştıklarınızda bize göre yandaş bugüne kadar hiç görmedim birininde çıkıp Allah razı olsun bu işi iyi yaptılar dediğini hiç iyi bişey olmamış 13 senedir yapan ne zaman yaranmışki zaten Akp yaransın

Senin ulkenin geldigi durumdan ciddi ciddi haberin yok:))) anlat anlat nereye kadar yapacak bir sey yok....

sende kurallara uyuyorsa istediğin videoyu paylaşabilirsin, ben kalkıp neden paylaştın demem, eleştirmem

Bazı kötülükler okadar büyüktür ki,yapılan küçük iyilikleride alıp götürür.

Hanımlar,
artık propaganda sayılacak şeyler paylaşmayın, bakın ankette seçim yasaklarıyla birlikte kapandı.
Lütfen rica ediyorum seçim yasaklarını ihlal edecek şeyler yapılmasın.
tamam komutanım mesajıma cevap verir misin

Selam kızlar,

Yarın sabah 7 de sandık başındayım..,gönlüm CHP mden yana...Hakkımızda hayırlısı olsun...lütfen sizlerde akşam 5 te sandıklarınızın başına gidip sayımı izleyin..itiraz ederlerse vatandaşlık görevi olduğunu ,gizli oy açık sayım kuralını hatırlatın..

İyi geceler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…