Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Burdaki chp liler kaçırdı bütün Akp lileri kimse kalmadı şimdide birbirbirlerini yiyorlar :))))))
Canim birbirimizi yemiyoruz..genel de bizim cenah aklini isleten,fikir uretebilen, sorgulayan, takim tutar gibi parti tutmayan, duyarli insanlardan olustugu icin sana oyle geldi:))))) bizim asgari ortak noktalarimiz o kadar gucludur ki,humanizma gibi,adalet gibi ,ozgurluk gibi yemeyiz birbirimizi:)) yani para pul yalan dolan uyutma uyutulma olsa yerdik:))))

nik değiştirdi metenin annesi,yazım tarzını benzettim.
Hım bilmiyorum ama bende o zamnalr kızmıştım kalk çocuğuna bak diye çocuğumda çocuğum der dururdu hatta demiştim olan var olmayan var amma çocukmuş diye :)

İstanbul genel

Ataköy sahil

He seferberlik he,ama beton dökme seferberliği

Yani bir insan oy verdiği partiye göre mi bu özelliklere sahip olabiliyor?

Aklıma bir hatıram geldi...

Baya radikal düşüncelere sahip akp li bir akrabamız bir gün bana gelmişti...ben de hem hayvan hem çicek delisi bir bayanım...bol bol çiceklerim olmuştur hep...ayrıca bana hediye gelen bir de Atatürk çiceğim vardı çokta güzeldi...
Akrabamız Atatürk çiceğini görünce aynen şöyle dedi " su verme de ölsün! başka çicek mi bulamadın!"

Gözünü kan bürümüş resmen hadi dedim Atatürkü sevmiyorsun Allahın şu çiceğinden alıp veremediğin ne? tahammül kalmamış ki insanlarda ...

Yine yandas medya nin rakamlari

ben de çiçek beslemeyi çok severim hertürlü salon bitkisi vardır.difenbahya kauçuk şeflera hemen hertür vardır.Atatürk çiçeği denmesinin sebebi sanırım Atatürk bu çiçeği yurdumuza getirmiş çok sevdiğinden dolay Atatürk çiçeği denmiş ama bu denli çiçeğe dahi isminden dolayı kin beslemek çok komik

Oyumu kesinlikle akp ye verecem adam gibi adam recep tayip erdoğan ömrümün sonuna kadar akp on yıldır onun sayesinde lüks yaşıyoruz allah ona uzun ömürler versin bizide nankör kullardan eylemesin

Atatürk ü sevmeyen insanları ne anlayabilirim ne saygı duyabilirim. Atatürk bize bu vatanı verdi şu an bu ülkede kendi doğduğumuz yerde kendi kimliğimizle yaşayabiliyorsak( son zamanlarda yaşamaya çalışmak olsa da adı) bunu Atatürk e borçluyuz.

saat 18:00 de seçim yasakları başladı ya arkadaşlar, ondan kapalı

Oyumu kesinlikle akp ye verecem adam gibi adam recep tayip erdoğan ömrümün sonuna kadar akp on yıldır onun sayesinde lüks yaşıyoruz allah ona uzun ömürler versin bizide nankör kullardan eylemesin
ne lükss yaşıyoruzz ama yaaa ne demessin bir elimiz yağda bir elimiz balda....!!!! adam kepceyle yiyor bize kasikla veriyor bizim milletimizde şükür diyor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…