Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
ben babamı hiç görmedim ve babası olanlara imrenerek büyüdüm anlayacğnz yetim büyüdm babam subaydı ve şehit ettiler kimlerin ettiği malum.... yorumlara bakıyorum hdp ye oy verecek şahıslar var sebepse sadece akp iktidar olmasınmışş.....neyi savunduğunu bilmeyen kişiler şunu unutmayın kısmen pkk denen illeti meclise sokmak için çabalıyorsunuz ama hergün bu gibi partilere destek verenler için yüreği yanan anneler ben gibi yetim büyüycek çocukların genceceik eşlerin beddualaını ahlarını almaktandamı korkmuyorsunuz şuan nett ve açıkca soyluyorum yüce rabbim benm babasız kaldığım her anın acısını anemin döktğü o gözyaşların acısını siz gibi pkk destekçilerinden çıkartsın sizinde çocuğunz eşiniz babanız var elbet bu şehit yakınlarının ahı sizden çıkacak çıksında diliyorum hala anlamıyorum hiçmi içiniz sızlamıyor o şehitlere çook yazık....kim hdy ye yani pkk oy veriyorsa unutmasın ŞEHİTLERİMİZN KANLARI onlarada bulaştı...hakkımı helal etmiyorum..

Oldu o zaman...

Yapmayın allah aşkına, birbirimize hakkımızı helal etmeyecek pozisyonda değiliz. Alt tarafı oy kullanıyoruz. İsteyen istediğine verir oyunu, sizin ya da benim hakkımızın olduğu bir konu değil bu. Yapmayın....

Başınız sağolsun, babanız da nur içinde yatsın...

Biz çok samimiyiz ondan aramızdan kaldırdık sizi bizi çok uzun oluyo beee

aradan mesafeleri kaldırıp aşırı sizli bizli hissedince objektifte bakılamıyor demek ki ? çok geç olmadan çıkarın 3d gözlüklerinizi sevgili yaprak 3 çocuğunuzun istikbali için...

not: etkilenmiyeceksiniz ama yine de yazdım sosyal sorumluluk işte

chp liler yandaşlarını bu siteye yönlendirmiş bakalım sonuçlar burdaki gibi mi çıkıcak

sizi kim yönlendirdi acep sevgili yeni üye? ankete bakarsanız sadece chp liler yok burada haksızlık etmeyiniz lütfen...

1. sıradakine oy veren bayanları hiç anlamıyorum, size bağımsızlığı, özgürlüğünüzü, sizinde bir birey olduğunuzu dünyaya duyuranlara düşman olan onlar değil mi ? 3. sıradakileri bu günlere taşıyanlar onlar değil mi çok rica ediyorum arkadaşlar bütün olarak bakın particilik yapmamamız lazım, takım tutmuyoruz. araştırın yandaş medya izlemeyin ben bütün haberlere bakıyorum sadece birini takip etmiyorum. ööyle bakarsanız daha çabuk doğruyu, yalanı ayırt edebiliriz.Plitikacıların ağzından çıkana değil icraatlere bakın çünkü onlar sizi kazanmak zorunda. yalanda söylerler tamamen psikolojik de davranırlar politikacı onlar öyle yapar.Bakın kim dün ne demiş aynı olaya bugün ne demiş. bölücülerle kim masaya oturmuş, onlara eyvallah demiş? kim büyümelerine göz yummuş herşey strateji ve imlek imle işlendi, meydanlarda kim ayrım yaptı vs düşünün emperyalizmin uşaklığını kim yaptı başka Türkiye yok ! 1. sıradakinin bir M.V hatta bayan cumhuriyet bayramının yas 10 kasımın ise bayram olacağını yazan bir kadına sıfat veriyorsanız bayan olarak sizin vicdanınza bırakıyorum.

Pardon arkadaşım ama çok basit bir cümle alt tarafı oy kullanıyoruz.... o kadar basit değil bizler o oyla Türkiyeyi ya yaşatacak ya da birinin tekeline bırakıp istediği gibi at koştursun diyeceğiz.

Pardon arkadaşım ama çok basit bir cümle alt tarafı oy kullanıyoruz.... o kadar basit değil bizler o oyla Türkiyeyi ya yaşatacak ya da birinin tekeline bırakıp istediği gibi at koştursun diyeceğiz.
Yok o kadar basit bir cumle degil..evet alt tarafi oy kullaniyoruz ve aklimizi ve vicdanimizi kullaniyoruz.dogruya yanlisa kendi ideallerimize bakarak.herkesi herkesimi dinlemeye gormeye calisarak.alt tarafi oy kullaniyoruz cunku hic bir demokratik protesto hakkimizi kullanamiyoruz..kullandigimiz zaman gaz su dayak ile karsilasiyoruz.hatta bazilarimiz olduruluyor da.niye nasil diyen avukatlarimiz da gozaltina aliniyor.tacizkar ciplak aramalara tabi tutuluyoruz..yardim eden hem insani hem mesleki sorumlulugunu yerine getirmeye calisan doktorlarimiz yargilaniyor cezalandiriliyor.firsat bu firsat deyip hic bir hukuk devletinde goremeyecegimiz palalilarimiz var...onlarin saldirilarina maruz kaliyoruz.okumak istedigimiz gazeteler internet siteleri sansurleniyor.gazeteciler tutuklaniyor tehtid ediliyor..yine de gercegin pesinde kosturuyoruz..elimiz de kalan elimize birakilan oy hakkimiz...bu kadar hak yoksunlugu icinde alt tarafi bir oy hakkimiz..

Aciklama ihtiyaci duyuyorum artik...sozlerim genel olarak oy kullanmanin tek hakkimiz kaldigina dair sistem elestirisidir konu basligi altinda...

Allah aşkına başını sonunu okuyun su mesajların, neye cevap verilmiş bir bakın ondan sonra alintilayin. İçinden bi cümle seçip cevap vermeyin rica ediyorum.

Kim binsin istersin nazlıcığım? Ona göre oyumu atıcam...çok dokunaklı yazmışsın da...iyi ki son gün gördüm bunu...ya akp ye verseydim oyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…