• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
sen once burdan beni ne kadar cok sevdıgını yaz sonrada ozele gel:KK53:

:KK48::KK48::KK48::KK48: ah kuzu yaa ne sevgi arsızı çktın sende kıyamam bekarmısın sen :KK75:

senimi kırcam

Mina Rakastan Sinua :KK39:

Obicham te :KK25:

Ngo oi ney:cool:

Mina armastan sind:KK24:

Saatlerdir birbirinizi itham etmekten yorulmadınız mı:KK14:
O öyle demiş bu böyle demiş, herkes istediği pencereden bakıyor bana kalırsa ve ciddiyim bence sizin amacınız siyaset Konuşmak değil, evde, işte stres olduğunuzda burda birilerine dalıp rahatlama çabasında gibisiniz.
Ne bitmek bilmez öfkeniz varmış, insan bir süre sonra birine öfke duymaktan sıkılır yahu:KK59:

Neyse bu topiğe gelmemi istemişsinizde, gelince ne yapacağım ki kavga okuyorum işte, yine aynı kişiler yine benzer kavgalar, ben tatlı bebeğimi gezmeye çıkarayım en iyisi, hadi size iyi kavgalar :KK54:
Burdaki chp liler kaçırdı bütün Akp lileri kimse kalmadı şimdide birbirbirlerini yiyorlar :))))))

ben babamı hiç görmedim ve babası olanlara imrenerek büyüdüm anlayacğnz yetim büyüdm babam subaydı ve şehit ettiler kimlerin ettiği malum.... yorumlara bakıyorum hdp ye oy verecek şahıslar var sebepse sadece akp iktidar olmasınmışş.....neyi savunduğunu bilmeyen kişiler şunu unutmayın kısmen pkk denen illeti meclise sokmak için çabalıyorsunuz ama hergün bu gibi partilere destek verenler için yüreği yanan anneler ben gibi yetim büyüycek çocukların genceceik eşlerin beddualaını ahlarını almaktandamı korkmuyorsunuz şuan nett ve açıkca soyluyorum yüce rabbim benm babasız kaldığım her anın acısını anemin döktğü o gözyaşların acısını siz gibi pkk destekçilerinden çıkartsın sizinde çocuğunz eşiniz babanız var elbet bu şehit yakınlarının ahı sizden çıkacak çıksında diliyorum hala anlamıyorum hiçmi içiniz sızlamıyor o şehitlere çook yazık....kim hdy ye yani pkk oy veriyorsa unutmasın ŞEHİTLERİMİZN KANLARI onlarada bulaştı...hakkımı helal etmiyorum..
Anlamazlar canım bunu ateş düştüğü yeri yakar başın sağolsun Allah Mekanını Cennet etsin

Secimlere katilma orani %84 mus. Cok yuksek Avrupa birincisiyiz. Faydasi oldugu kadar zararida var asiri politize oluyor toplum. Ancak mecliste tam bir Liberal veya Sosyal Demokrat parti de yok halen, Avrupadaki gibi.
Partici degilim, ideoloji degil politikilara bakarak oy verirdim. Daha once hep verdim, bu sefer oy kullanmiyacagim politikadan cok iyi anlamama ragmen.
Siyaset ayaga bel altina dustu, koca koca adamlar ve profosorler bile sapitmis. Universite gencligi daha akli selim bugunlerde.

Eger çocuğunuzun onların evlatlarına bi gelecek bırakmak istiyosanız akp oy vermesiniz adamlar manisada kesmedik zeytin agacı bırakmadılar Allah aşkına bi bakın etrafınıza sığınacak biyer kalmadı her yer avm küçük esnafın pili biti yediniz içtiniz zehir daha ne diyim iyi hastalık bulmalarmı size bu teröristleri büyütü türkiyemin kucagına attı.kim ödüyo bedelini canım şehitlerimiz gencecik evlatlar daha oy verirken düşün kanbulaştı ellerine sizede bulaşmasın dikat edin

Daha eşimle tartıştım bi sabah bana akp savunuyor bende konuşunca.sinirleniyor yediniz.içtiniz haram diyo dedimli niye haram erdogan almıyor ekmegimi ben kendim alıyırum gayette helal bide diyo soy yumurtamı bende çagır erdogan.soysun dedim koptu:KK70:

Şu seçim hayırlısıyla bitsede kurtulsak
Aile içinde bile kutuplaşma oldu yeter artık ya
Herkes hür iradesiyle oyunu kullanır kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok

Ya inanın anlamıyorum biz nası.saygı duyuyosak onları savunanlar hemen.sinirlenio acayip tirip biz kadınlarla başa çıkılırmı aynen artık bitsede kurtulsak..

image.png

KİM DEMİŞ AĞAÇLAR YOK EDİLİYOR Son 10 yılda yapılan çalışmalarla 566 bin 980 hektar alana 907 milyon 168 bin, rehabilite edilen 2 milyon 468 bin 125 hektar ormanlığa da 1 milyar 391 milyon 469 bin, erozyon çalışması yapılan 551 bin 320 hektara ise 413 milyon fidanın dikildiği vurgulanan açıklamada, toplam 2 milyar 711 milyon 637 bin fidanın toprakla buluşturulduğu aktarıldı.

Bakanlığın "Ağaçlandırma Seferberliği Eylem Planı" çerçevesinde 8 bin 315 kilometre karayolu ile 2 bin 262 kilometre köy yolunun etrafı ağaçlandırılarak 6 milyon 600 bin fidan, ayrıca 5 yılda 27 bin okulun bahçesine 5 milyon 500 bin, bin 95 sağlık ocağı ve hastane bahçesine 267 bin, 9 bin 826 ibadethane ve mezarlığa da 1 milyon 300 bin fidan dikildiği ifade edildi.

ŞEHİRLERDEKİ YEŞİL ALAN ARTTI

1992-2002 yılları arasında ortalama 75 milyon fidan üretilirken, bu rakamın 2012'de 6 kat artarak 500 milyona ulaştığı, 2012 yılında ayrıca 280 ton tohum üretildiği belirtilen açıklama şöyle:

yaprak bana metenin annesini hatırlatıyorsun:KK51:

Sen gözünle gördünmü biz gözümüzle gördük agaçları nasıl katletiklerini bırak Allahını seversen ortalık bina ve zinadan geçilmiyor biz görüyoruz açın gözünüzü sizde görün

Back