- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
mervecik seni bi yerden tanıyorum ama sanki galibaAKP'ye verecegim oyumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mervecik seni bi yerden tanıyorum ama sanki galibaAKP'ye verecegim oyumu.
bende yazayım mı özel özel
Yaz ozelden
sen once burdan beni ne kadar cok sevdıgını yaz sonrada ozele gelbende yazayım mı özel özel
sen once burdan beni ne kadar cok sevdıgını yaz sonrada ozele gel
Burdaki chp liler kaçırdı bütün Akp lileri kimse kalmadı şimdide birbirbirlerini yiyorlar :))))))Saatlerdir birbirinizi itham etmekten yorulmadınız mı
O öyle demiş bu böyle demiş, herkes istediği pencereden bakıyor bana kalırsa ve ciddiyim bence sizin amacınız siyaset Konuşmak değil, evde, işte stres olduğunuzda burda birilerine dalıp rahatlama çabasında gibisiniz.
Ne bitmek bilmez öfkeniz varmış, insan bir süre sonra birine öfke duymaktan sıkılır yahu
Neyse bu topiğe gelmemi istemişsinizde, gelince ne yapacağım ki kavga okuyorum işte, yine aynı kişiler yine benzer kavgalar, ben tatlı bebeğimi gezmeye çıkarayım en iyisi, hadi size iyi kavgalar
Anlamazlar canım bunu ateş düştüğü yeri yakar başın sağolsun Allah Mekanını Cennet etsinben babamı hiç görmedim ve babası olanlara imrenerek büyüdüm anlayacğnz yetim büyüdm babam subaydı ve şehit ettiler kimlerin ettiği malum.... yorumlara bakıyorum hdp ye oy verecek şahıslar var sebepse sadece akp iktidar olmasınmışş.....neyi savunduğunu bilmeyen kişiler şunu unutmayın kısmen pkk denen illeti meclise sokmak için çabalıyorsunuz ama hergün bu gibi partilere destek verenler için yüreği yanan anneler ben gibi yetim büyüycek çocukların genceceik eşlerin beddualaını ahlarını almaktandamı korkmuyorsunuz şuan nett ve açıkca soyluyorum yüce rabbim benm babasız kaldığım her anın acısını anemin döktğü o gözyaşların acısını siz gibi pkk destekçilerinden çıkartsın sizinde çocuğunz eşiniz babanız var elbet bu şehit yakınlarının ahı sizden çıkacak çıksında diliyorum hala anlamıyorum hiçmi içiniz sızlamıyor o şehitlere çook yazık....kim hdy ye yani pkk oy veriyorsa unutmasın ŞEHİTLERİMİZN KANLARI onlarada bulaştı...hakkımı helal etmiyorum..
Yok abla o olsaydı çocuk var çok yatcak çocuk kalkacak sabaha dek yazardı ama yabancı değil yeni üye sayılır ama neyse..yaprak bana metenin annesini hatırlatıyorsun