mikser ve benyaaw, iyi ki bi gün yoktum neler, olmuş, ben sürekli nöbet beklerken hiç böyle şeyler olmuyor
ama yine gelir bence IP falan değiştirip
çok güzel espri yapıyorsun ve seni çok beğenmişimdir takdir etmişimdir reelde olsam seni ayakta alkışlardım ayolMikser ve ben mi
Adını mikser koydum
İlhamı sizden alıyorum inan cicim.çok güzel espri yapıyorsun ve seni çok beğenmişimdir takdir etmişimdir reelde olsam seni ayakta alkışlardım ayol
Seçim olsa bitsede cümleten kurtulsak birbirimizden
Bıktım sizden !
ohahhahahhahhaha hahahhaahhahhaha nihahhahahhaha ay ne guldum ya (gülemedi
ohahhahahhahhaha hahahhaahhahhaha nihahhahahhaha ay ne guldum ya (gülemedi)
lamelif sen beni pek sevmezdın noldu azcık hoşlaşmaya başladın sankı benden alıntı yapmalar gulmeler falan heee seni seniii cakalllllllll
lamelif sen beni pek sevmezdın noldu azcık hoşlaşmaya başladın sankı benden alıntı yapmalar gulmeler falan heee seni seniii cakalllllllll
Saatlerdir birbirinizi itham etmekten yorulmadınız mı
O öyle demiş bu böyle demiş, herkes istediği pencereden bakıyor bana kalırsa ve ciddiyim bence sizin amacınız siyaset Konuşmak değil, evde, işte stres olduğunuzda burda birilerine dalıp rahatlama çabasında gibisiniz.
Ne bitmek bilmez öfkeniz varmış, insan bir süre sonra birine öfke duymaktan sıkılır yahu
Neyse bu topiğe gelmemi istemişsinizde, gelince ne yapacağım ki kavga okuyorum işte, yine aynı kişiler yine benzer kavgalar, ben tatlı bebeğimi gezmeye çıkarayım en iyisi, hadi size iyi kavgalar
nerde yaşıyon sen ?ankaradaysan 5 liraya kpss kıtabı satan bı kac yer yazayım sana hem de guncel kitaplarYaradılanı severiz Yaradandan ötürü
kitap varmıydı kitap
nerde yaşıyon sen ?ankaradaysan 5 liraya kpss kıtabı satan bı kac yer yazayım sana hem de guncel kitaplar
Seni asla hayyal'cimBeni beni bihterini
Ay Sağol prezentablcımSeni asla hayyal'cim
Behlül sana kurban olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?