• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Hic bi zaman birinin acıgına sırtlan gibi atlamamısımdır ama bu kadın bunu haketti..Allah ne kadar buyuk, maskeleri tek tek dusuyor..BAkalım bidaha hangi yuzle gelecek kakao denen sahıs..

Sahtekarlıklar burdan uzaya yol olmus, bak sen, kakao hedapeli miymis?
Bide sırf bunu chpden hdp ye kayan oyları soylemek icin mi gelmis? Zeka küpü:KK59:

Ay kızlar gitmeyin bu kadar uzerine, yazık nasıl bos beles kaldıysa evde, boyle sahtekarlıklarla avutmus kendini.

Bide samimiyet, insanlık nutukları atar orda burda :KK70:

AKp gorunumlu hdpli:KK30:

HErkes sok oldum yazmıs ta, neyine sok oluyorsunuz yahu? Tam kakaoluk bi tiyatro.

AMA perdeyi mune kafasına indirmis o ayrı :KK70:

MED. .
Senden korkusuna Atatürk ciciligi yapmıyorsa neyim :-)

yaaw, iyi ki bi gün yoktum neler, olmuş, ben sürekli nöbet beklerken hiç böyle şeyler olmuyor:KK12:
ama yine gelir bence IP falan değiştirip:KK53:

yaaw, iyi ki bi gün yoktum neler, olmuş, ben sürekli nöbet beklerken hiç böyle şeyler olmuyor:KK12:
Bak bdv için aynini düşünüyorum. :/ Ne zaman buralarda olmasam seksli konular aciliyor ben yazamadan ya kapaniyor ya da +18 e tasiniyor. :/

Beni seven beni seksli konulara etiketlesin! :/

Bak bdv için aynini düşünüyorum. :/ Ne zaman buralarda olmasam seksli konular aciliyor ben yazamadan ya kapaniyor ya da +18 e tasiniyor. :/

Beni seven beni seksli konulara etiketlesin! :/

yani aynen, anla halimden : (

Bu arada tolin tolin tolicanım..

Seni bu sitede belki en iyi tanıyanlardan biriyim, atarlı giderlisin, kimine göre gıcıksın, uyuzsun, arızasın falan ama;
dümdüz, fesatsız, açık ve net bi hatunsun..Dümdüz yani, yanarın dönerin yok.
He bilemediğim kötülükler yapıyosan bilemiycim :)

O yüzden hiiiiiç mi hiç kafaya takma her ne olduysa, pek anlamadım muhabbeti çünkü.

Her ne oluyorsa herkes ektiğini biçiyor sanki..
Devamlı bir laf sokmalar, başkasından alıntı yapıp kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeler, hdpye oy verenlere bildiğin terörist, pkklı demeler v.s..E işte birileri de gelir size vatan haini derse ya da kafayı takarsa bozulmayın demiştik..O günleri yaşıyoruz.
Bu ithamlar çok çirkindi..

Hadi vakti zamanında burada bir çok kere dinsiz, kafir, gavur yaftaları yedik, alıştık sonra bunlara, oh ne güzel günahlarımızdan arınıyoruz dedik ama pkklı terörist nedir ya? Katil diyorsunuz resmen insanlara.

Kime gıcık gidiyorsanız alıntı yapıp yüzüne söyleyin allahsen.., orda burda laf sokunca haberi olmuyor insanın..Hani ben de arada a dan alıntı yapıp b ye laf çakıyorum ama, o b sayfada oluyor yani. Adres belli..

Neyse, siyasetin b.ku çıktı, zincirleme olarak herkesin payı var bunda.
Seviye üslup, seviye üslup diyenlerin bi tık fazla var hatta..Seçimlerden sonra umarım hepimiz toparlanırız.

Şu Atatürk düşmanları siteden defedilse şimdi de toparlanırız gerçi de..

_MedceziR_ _MedceziR_ Konu HDP ye olan yorumlarim ben kimseye terörist demedim.hiç bir yorumunda sen susun sen busun demedim.HDP bana gore uygun olmaya bilir ona olur. Ben HDP yle ilgili ne düşünüyorsam yazdım yine devam edicem birilerinin hoşuna gider gitmez beni ilgilendirmez ha ben yorumu yaparken üstüne alınanlar oluyorsa o benim sorunum değil sonuçta ben kişiye değil partiye yazıyorum.geçen de dedim seni begenirim o yüzden artık uzatmiyacam ki uzatanta ben değildim o kadar kin yaptilar ki bana kk siyaset disinda bile karalamaya devam ettiler.telle konuştuk tolinle burda farklı yazdı keyfi bilir.

Ben Ak partiliyim ama hdp nin barajı geçip koalisyon olmasındansa chp nin iktidar olması tercih ederim.

Bu arada tolin tolin tolicanım..

Seni bu sitede belki en iyi tanıyanlardan biriyim, atarlı giderlisin, kimine göre gıcıksın, uyuzsun, arızasın falan ama;
dümdüz, fesatsız, açık ve net bi hatunsun..Dümdüz yani, yanarın dönerin yok.
He bilemediğim kötülükler yapıyosan bilemiycim :)

O yüzden hiiiiiç mi hiç kafaya takma her ne olduysa, pek anlamadım muhabbeti çünkü.

Her ne oluyorsa herkes ektiğini biçiyor sanki..
Devamlı bir laf sokmalar, başkasından alıntı yapıp kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeler, hdpye oy verenlere bildiğin terörist, pkklı demeler v.s..E işte birileri de gelir size vatan haini derse ya da kafayı takarsa bozulmayın demiştik..O günleri yaşıyoruz.
Bu ithamlar çok çirkindi..

Hadi vakti zamanında burada bir çok kere dinsiz, kafir, gavur yaftaları yedik, alıştık sonra bunlara, oh ne güzel günahlarımızdan arınıyoruz dedik ama pkklı terörist nedir ya? Katil diyorsunuz resmen insanlara.

Kime gıcık gidiyorsanız alıntı yapıp yüzüne söyleyin allahsen.., orda burda laf sokunca haberi olmuyor insanın..Hani ben de arada a dan alıntı yapıp b ye laf çakıyorum ama, o b sayfada oluyor yani. Adres belli..

Neyse, siyasetin b.ku çıktı, zincirleme olarak herkesin payı var bunda.
Seviye üslup, seviye üslup diyenlerin bi tık fazla var hatta..Seçimlerden sonra umarım hepimiz toparlanırız.

Şu Atatürk düşmanları siteden defedilse şimdi de toparlanırız gerçi de..
valla ben bişey demiyorum artık med herkes burda okusun gorsun kendı karar versın kımın ne oldugunu:KK12: ahanda daha geçen gun yuklendıgım kakao bugun mavı olmuş gelmiş devreleri nasıl yandıysa artık:KK53::KK53:

Back