Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
şu ithamlar bana o kadar yapıldıki. hemde bir kişi değil. bir çok birbirine yakın kişi tarafından. her türlü itham bir derece kulak arkası edilirde işte bunlar çok ağırlar
bende onu dıdeim hadi hırsız şu bu eyvallah ama bu ıthamlar cok cok agır diyokı ben isim vererek yazmadım diyo bende isim vermeden yazınca ınsanlar anlamıyomu sankı kendılerine yazıldıgını dedım

bende onu dıdeim hadi hırsız şu bu eyvallah ama bu ıthamlar cok cok agır diyokı ben isim vererek yazmadım diyo bende isim vermeden yazınca ınsanlar anlamıyomu sankı kendılerine yazıldıgını dedım
sen gel millete bu iftiraları yap konuyla alakası olmadan lafı sok konudan çık. sonrada nick vermedim de.
vermedinde kime yazdığın belli.
boşver tolinciğim. ne desen anlamayacak.

sen gel millete bu iftiraları yap konuyla alakası olmadan lafı sok konudan çık. sonrada nick vermedim de.
vermedinde kime yazdığın belli.
boşver tolinciğim. ne desen anlamayacak.
yok oky valla anlamaz bu kadar ınsan sana karsı hiç mi kendınde hata aramıyosun dedım banane ne dusunurlerse dusunsunler dedı bende o zaman bana yuklenıyolar dıye kızmaya hakkın yok dedım

yok oky valla anlamaz bu kadar ınsan sana karsı hiç mi kendınde hata aramıyosun dedım banane ne dusunurlerse dusunsunler dedı bende o zaman bana yuklenıyolar dıye kızmaya hakkın yok dedım
yüklenmiyorumda. ne onun gibi laf sokma çabasındayım ona, nede takıyorum.
yapıyor bakıyorum. artık yine yaptı diyorum geçiyorum. inan umursamıyorum artık.

tolin senle yarım saat konuştuk telde bunu mu çıkardı

sen dedin ki bana tolin senin arkandan konuşuluyor akp li mi yada hangi partili hdp ye laf etiyorsun tepki çekiyorsun dedin bir ben tepki yapsam suç benim ama bir çok kişinin tepkisini alıyorsun dedin bende buna karşılık dedim ki ben yorumumu yaparım herkes arkamdan ne konuşursa konuşsun umursamam dedim

insanlar arkamdan ne konuşur diye yorum yapmam düşüncem netse onu yazar çıkarım dedim

aşk olsun gerçekten ne desem az sinirim zıpladı diyorsun ama allah şahittir gayet sakince karşılıklı konuştuk.

işin olmasın buna gerçekten sevinirim çünkü gerçekten telde başka burda başka konuşuyorsun...buna ne denir sen gayet iyi bilirsin..

allahim gördü biliyor.o şahittir.

A llah şahit olsun benım ıcın sorun yok matmazel (.)

Bir insanı a dan z ye tarif ederek hakaretlerin dibine vuruyor, birilerini gizli kapaklı dolduruyor, sonra kendisi hanımefendiyi oynuyor.
Etkiye tepki verilince de 'yalancı iftiracı vicdansız' ilan ediyor o kişileri.
Tek akıllı o ya, hedef tahtası haline getirecek o kişileri.
Oldu oldu...

bende bunları soyledım bunları yazdım buraya farklı bısey yazmadım yanı

bende bunları soyledım bunları yazdım buraya farklı bısey yazmadım yanı

evet yazdın tolin...ama yazmak var yazmak var polemik yaratarak yazmak var halen suçluyormuş tarzı yazmak var sinirlerim zıpladı diye yazmak var oysa konuşurken sende bende gayet sakince konustuk ve güzel bir şekilde teli kapattık...

halen hakrete laf sokmaya devam edip sonra da bana laf soktu diyorsunuz ben yazıyorsam neden bir başkası degilde siz alınıyorsunuz çünkü akplileri beğenip hdp ye laf ediyorum diye bu dikkatinizi çekiyor.

bak yazılanlara halen bana iftiralar var oysa ortada KOCAMAN BİR YALAN VAR onuda siz söyleyip hani yaftalamak diyorsunuz ya işte onun kralını siz yapıyorsunuz

heleki hayyal ben hayyal hakkında öyle bir yanıldım ki öyle böyle değil kişi kendini belli edermiş lafı ne güzel bir sözmüş

beni hedef aldınız hdp ye laf ettim ve akplilerin yorumlarnı beğendim diye bana olmadık iftiralar ve karalamalar yaptınız halen devam ediyorsunuz.bu nasıl fanatiklikmiş nasıl partizanlıkmış ve nasıl kinmiş öfkeymiş hayret...komik

ben yazdıkça prenses ben yazdıkça masum edebiyatı yani her lafa bir cevap ben sizle uğraşamam gereçkten tarzım değilsiniz

benden önce kimle ugraştınız ne yaptınızsa sonra benle ugraştıız bakalım sıra kimde gidin kimle uğraşacaksanız ugrasın lutfen ama lütfen benden uzak durun yalanın olduğu iftranın olduğu yerde insanlık olamaz.önce insanlığınızı sorgulayın.

dediğim gibi çirkin iftira hakaret dolu söz önce sizden çıktığı için önce sizi kirletir bana bir şey olmaz

tolin gayet sakin ve uzlaşmacı konuşup haklısın dediğin halde burda neler yazdın. benim ailem siyasetin içinde olan bir aile sanada dedim telde ben siyasetle dogdum büyüdüm.taaaaa ATATÜRK e uzanan siyasetçiler vardır ailemde bakandan tutta mılletvekilinden tutta savcısından tutta avukatına kadar..ailemde askerde çoktur.akp li oldugu gibi chp lide vardır bizler görüşe saygıyla büyüdük o yüzden siyasetin ne olup olmadıgını bilirim.fikrimi yorumumu yazar çıkarım siz hdp ye laf ettim diye hoşunuza gitmediyse gitmez gitmedi diye hdp bana masum gelmez.bir daha yazayım yorumumu yaparım arkamdan ne konuşuldugu beni ilgilendirmez.birileri beni begensin diyede yorum yapmam neden sizlerin hoşuna gitmedi akp li bir üye de gelsin desin senin yorumun hoşuma gitmedi arkandan konuşuluyor die valla konuşan konuşsun günahımı almaktan öte gitmezler.

sizin tarzınız bu sizden farklı düşünenelere öyle yada böyle saldırıp sonra seviyeden bahsetmek.

bu son yazım ne yazarsanız yazın ne söylerseniz söyleyin umrum değil...

sizle ahirette görüşücem ilahi adalet herşeyden ve herkesten üstündür ona havale ettim ben ...

Hic bi zaman birinin acıgına sırtlan gibi atlamamısımdır ama bu kadın bunu haketti..Allah ne kadar buyuk, maskeleri tek tek dusuyor..BAkalım bidaha hangi yuzle gelecek kakao denen sahıs..

neden böyle yazdınızki chp lilerden azımsanmayacak oy aldık ve bunda ne kötülük gördünüzki.. ve bu seçimlerdede almayı bekliyoruz..

Beyaz ve mavi
Kakao ve Ben ne kadar uyumlu değil mi? Yaptığın oldu mu Kakao

Sahtekarlıklar burdan uzaya yol olmus, bak sen, kakao hedapeli miymis?
Bide sırf bunu chpden hdp ye kayan oyları soylemek icin mi gelmis? Zeka küpü

Evet melek yüzlü şeytandı.Bana o kadar kin beslemiş ki gelip rakibime tekrar oy vermiş.Rezil!

İnsan yalancı düzenbaz olunca beklenir tabi.

Ay kızlar gitmeyin bu kadar uzerine, yazık nasıl bos beles kaldıysa evde, boyle sahtekarlıklarla avutmus kendini.

Bide samimiyet, insanlık nutukları atar orda burda

Kakao ya da bak sen, keşke sen hep yemek topiğinde kalsaydın. Bir de bir kaç topiğe hdp ye oy verin demiş. Kakao ne ayaksın sen...

AKp gorunumlu hdpli

HErkes sok oldum yazmıs ta, neyine sok oluyorsunuz yahu? Tam kakaoluk bi tiyatro.

AMA perdeyi mune kafasına indirmis o ayrı

Neey? kakao hdpli miymis? Ve sahte uyelikle gelip oy mu vermis?
Cok sasirdim valla ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…