• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
evet az once konustuk telde bana tek dediği şu ben istedıgım şekilde yazarım isteyen ustune alınır banane dedi dedim ki madem haklısın neden bu kadar ınsanlar sana yuklenıyo dedım o ınsanların sorunu dedı isim vermeden laf sokup ınsanları sucluyosun bu ınsanlar salak degıl anlamıycak kadar dedım banane neden alınıyorlar dedi yanı işin özü o kendini %100 haklı görüyo bu kadar:KK12:

Tolin karışmak istemiyorum ama isim vermeden laf sokan sadece matmazel.değil ki .

Edit: son zamanlarda herkez boyle yapiyor..
evet herkes yapıyo ama bi insana laf altından terörist vatan haini demek hiç hoş degil ayrıca hadi akp lilerle muhalıfler arasında tartısma laf sokma var eyvallahta bir muhalıfın otekı muhalıflere laf sokma sebebi nedir ya:KK12:

evet herkes yapıyo ama bi insana laf altından terörist vatan haini demek hiç hoş degil ayrıca hadi akp lilerle muhalıfler arasında tartısma laf sokma var eyvallahta bir muhalıfın otekı muhalıflere laf sokma sebebi nedir ya:KK12:

Zannımca son zamanlarda herkes matmazel i akp zihniyetin de sandığı için. "Matmazel akp li değil kesinlikle hdp düşmanı" ama
Akplilerin hdp msjlarini.beğendiği için bir çok kişi ona karşı değişik fikirdeler.
Neyse beni ilgilendirmiyor . Inş guzel bir şekilde çözersiniz sorununuzu.

Zannımca son zamanlarda herkes matmazel i akp zihniyetin de sandığı için. "Matmazel akp li değil kesinlikle hdp düşmanı" ama
Akplilerin hdp msjlarini.beğendiği için bir çok kişi ona karşı değişik fikirdeler.
Neyse beni ilgilendirmiyor . Inş guzel bir şekilde çözersiniz sorununuzu.
sende şu an savunmuyorum dıyerek savunuyosun:KK12:

şu ithamlar bana o kadar yapıldıki. hemde bir kişi değil. bir çok birbirine yakın kişi tarafından. her türlü itham bir derece kulak arkası edilirde işte bunlar çok ağırlar

neyse demek ki yaptığının farkında.
hoş hepimiz farkındayız da.
yok valla oky uğraşılmaz uğraşmayın yani ben yazıyorum burdan bir daha matmazelle asla işim olmaz 20 dk telde konustuk sinirim zıpladı kesınlıkle haksız oldugunu falan düşünmüyo ben fıkrımı yazarım alınmasınlar banane dedi şaka gibi ya:KK57:

Back