• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bunu bilmeden daha önce bizde yaptık lakin kızım almıştı kendine bi üyelik ben banlanınca ondan girmiştim sonra oda kapandı yeniydik ama bilmiyorduk şimdi şunu sorucam kızımında takip ettiği bölümler vardı şuan giremiyor bunun için bi çözüm yokmu bir evden sadece bir kişimi girebilir
Yoo yonetimi bilgilendirirsem.sorun olmaz.
Benim ayni yurttaki arkadasimda uyeydi, ablamda uyeydi, kankamda uye.
Hepimizim ip si ayni ama hepimiz.farkliyiz :D

iftira beddua ederler kelimeleri alıp sayfalarca dalga geçerler herkesi zan altında bırakırlar öfkeleri kinleri bitmez başkalarını dolduruşa getirirler herkesi suçlu kendilerini masum konumuna getirip herşeyi bilen kişi olurlar ki bir şey bilmezler

heleki düşütkleri durumu hiç bilmezler

sonrada burası ne hale geldi siyaseti siyasette konuşalım derler.

bir öyleler bir böyleler.:KK70::KK70::KK70:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yasi-elestiridir.870794/page-38#post-43261094

bu o mesajlarından sadece biri.
gelip sadece laf sokmak için yazdığın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yasi-elestiridir.870794/page-38#post-43261132

buda benim mesajım.

bu mesajın sırf bana laf sokmak için yazıldığı ortada. çünkü hakarete ban gelmesini savunuyordum o konuda. geri sayfalara bakabilirsiniz
bunu devamlı yaptın ayrıca.
aynısını sımdıe telde soyledım ısım vermeden ınsanlara laf sokuyosun diyorum banane kım ne anlarsa anlasın dedi ya şaka gibi yok valla benden bu kadar laf anlatılabılecek gıbı degıl cunku:KK57:

aynısını sımdıe telde soyledım ısım vermeden ınsanlara laf sokuyosun diyorum banane kım ne anlarsa anlasın dedi ya şaka gibi yok valla benden bu kadar laf anlatılabılecek gıbı degıl cunku:KK57:

Tolin karışmak istemiyorum ama isim vermeden laf sokan sadece matmazel.değil ki .

Edit: son zamanlarda herkes boyle yapiyor..

Back