- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
Ne sapikligimi gordun beHahahahha o sen olmayasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sapikligimi gordun beHahahahha o sen olmayasin
Yoo yonetimi bilgilendirirsem.sorun olmaz.Bunu bilmeden daha önce bizde yaptık lakin kızım almıştı kendine bi üyelik ben banlanınca ondan girmiştim sonra oda kapandı yeniydik ama bilmiyorduk şimdi şunu sorucam kızımında takip ettiği bölümler vardı şuan giremiyor bunun için bi çözüm yokmu bir evden sadece bir kişimi girebilir
Burada söylenmez
Teşekkür ederimBunu @Mune aabla ya bildirirseniz ikiniizde girebilirsiniz . Mesala bnm kardeşinde bu sitede . Bana geldiginde problem olmasın diye bildirdik ve sorun halloldu
Vatzapta bekliyorum
ben de benimkini seviyorum ama bu senin bana Meral demene ve bütün forumu peşine takmana engel olmuyor ben de sana Mahmut dicem bundan sonra
Teşekkür ederim
Vatzap değil diye sana TDK'lik taslardim ama onu yapan çok kişi var YANLIZ!
yok bence Mahmut çok güzelay çok güldüm ama tam bi fiyasko mahmut demede ne dersen de
ne bileyim başka bişey de yani
ayyy cimcik onun adı
YANILIZ bikere bi öğrenemedin
YOK CİDDİYİM HAKKATEN Bİ AKRABAMIN ADI VE ADINI DUYMAKTAN CİDDİ MANADA HOŞLANMIYORUMyok bence Mahmut çok güzel
Yalnız olmasın
o vakit Azmi olsunYOK CİDDİYİM HAKKATEN Bİ AKRABAMIN ADI VE ADINI DUYMAKTAN CİDDİ MANADA HOŞLANMIYORUM
BAK BÜYÜK BÜYÜK YAZIYORUM BİLEREK !!!!!
beni tanıdığına dair şüphelerim varo vakit Azmi olsun
aynısını sımdıe telde soyledım ısım vermeden ınsanlara laf sokuyosun diyorum banane kım ne anlarsa anlasın dedi ya şaka gibi yok valla benden bu kadar laf anlatılabılecek gıbı degıl cunkuiftira beddua ederler kelimeleri alıp sayfalarca dalga geçerler herkesi zan altında bırakırlar öfkeleri kinleri bitmez başkalarını dolduruşa getirirler herkesi suçlu kendilerini masum konumuna getirip herşeyi bilen kişi olurlar ki bir şey bilmezler
heleki düşütkleri durumu hiç bilmezler
sonrada burası ne hale geldi siyaseti siyasette konuşalım derler.
bir öyleler bir böyleler.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yasi-elestiridir.870794/page-38#post-43261094
bu o mesajlarından sadece biri.
gelip sadece laf sokmak için yazdığın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yasi-elestiridir.870794/page-38#post-43261132
buda benim mesajım.
bu mesajın sırf bana laf sokmak için yazıldığı ortada. çünkü hakarete ban gelmesini savunuyordum o konuda. geri sayfalara bakabilirsiniz
bunu devamlı yaptın ayrıca.
tamam sen Amine ol, ben marilynbeni tanıdığına dair şüphelerim var
ama olur olur bu olur hani ama bilki senin adında meral kalmaz
Vatzap değil diye sana TDK'lik taslardim ama onu yapan çok kişi var YANLIZ!
ayyy cimcik onun adı
YANILIZ bikere bi öğrenemedin
aynısını sımdıe telde soyledım ısım vermeden ınsanlara laf sokuyosun diyorum banane kım ne anlarsa anlasın dedi ya şaka gibi yok valla benden bu kadar laf anlatılabılecek gıbı degıl cunku