• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Gerçek, Kazen'e de bildirdim, oh valla burda banlanıp sonra 2. üyelik.
Kazen ne demişti, burda banlananlar 2. üyelikle gelirse ifşa edilecek. İfşa ettim.
Yapılan olmadı.

Hayır kakao da aklı başında bi hatundur. Ne gerek vardı ki.

Gerçek, Kazen'e de bildirdim, oh valla burda banlanıp sonra 2. üyelik.
Kazen ne demişti, burda banlananlar 2. üyelikle gelirse ifşa edilecek. İfşa ettim.
Yapılan olmadı.
Mune, Yemek yarışmasında ya da anketinde mesajları var, oy kullanmış mı?

Amaçları baskaymis o veren arkadaşlarında . Kaç sefer anlattık anllatmaktan yorulduk seslerini duyar gbiyim şimdiden .
Ben kemik seçmenim ne olursa olsun vermem!

Kız bu arada burada buldun ya beni tehdit ettin sandım börek konusunda :KK70:

Kakao zavallısın!Gerçek adınla yazamadığın şeyi gelip sahte hesapla sordun bana.Lütfen sahte hesapla kullandığı oylar da silinsin yemek yarışmasında.Ayrıca kakao çok şiddetli bir Atatürk düşmanıdır bilinsin.Burada gerçek yüzünü fazla göstermiyor.

Yanlış kişiye çattın dediğimde özür dilerim ya da kusura bakma yanlış olmuş diyebilirdin dimi aabeng? Sen ne dedin "yoo, yanlış değil".

Karşındakinin tavırlarını senin tavırların belirler öyle değil mi?
Ben kendim için yazmadım son günlerde gördüklerimi yazdım. Kendi görüşünden olanlara bile çatıyorsun zaman zaman mesajlarını yanlış anladığın için. Yanlış alıntıdan
Yanlış kişiye çattın dediğimde özür dilerim ya da kusura bakma yanlış olmuş diyebilirdin dimi aabeng? Sen ne dedin "yoo, yanlış değil".

Karşındakinin tavırlarını senin tavırların belirler öyle değil mi?
Ben kendim için yazmadım son günlerde gördüklerimi yazdım. Kendi görüşünden olanlara bile çatıyorsun zaman zaman mesajlarını yanlış anladığın için. Yanlış alıntıdan bahsetmiyorum.
Son cumlemi kondurayim.bu konu ile ilgili. Daha once de anlattigim gibi yanlis alintilamanin disinda bir hata oldugunu zannetmiyorum.

Back