- 2 Ocak 2015
- 136
- 113
- 103
- 56
Yok canim muhafazakar kurtlerin oyunu kaybedip tek basina iktidar olamayinca olmadi hadi bir daha secim gibi mi:))) hdp artik hep baraji gececek:)) ustelik bu baraj utancina ragmenhdp barajı geçemediği takdirde seçimde hile var denilecek, velevki geçerse iyi çalıştık denilecek.
bknz önceki seçimler
Inanamamaniza inanamiyorum:)))):) ben kimi akladım herkes çalıyormu dedim ne zaman dedim kime dedim kim dedi ne zaman dedi niye dedi nasıl dedi
ben inanıyormuyum çaldıklarına bakalım
yada inanmıyormuyum önce onu sorsaydınız
dave etmek isteyen dava etsin niye yargılanmıyor diyen
Eskiden diyırsunuz kuyruk vardı pirinçte çarta curta ama.sonuçta.herşey doğaldı şimdi yediniz içtimiz hormon herkes hasta ilaçlar bırakın iyi etmeyi beter ediyor parayı zor kazanıyoruz bari aldıklarımız.saglıklı olsa ama nerde ithal ediyor sunuzya dolar girip çıkıyo zıkım olsun elin gavurun doları çiftçiler yetiştirmeli memleketimde geçen tvde izledim parlak olan aynı seviyede düz biber.salatalık almayın nerde yamru.yumru onları alın daha saglıklı.dedi düz olanlara düzleştirici sentetik kulandıklarını resmen zehir yedigimizi söyledi daha neler. Neler esiden azdı ama dogaldı bırakın duble yol olmasaydı insanlar hasta.olmasaydı olmazmıydı hadi yaptınki yapıcak başa niye geliyorlar hizmet için cep doldurmak için degil.
Ha biz gidip dava edebiliyoruz yani öyle mi? :)) çok 'biliyonuz' valla.e 4 aydır dokunulmazlıkları yok gidin dava edin
Yok biz hayal kurmuyoruz:)))))Dimi?
Tipki sizin gibi : )))
Dokunulmazliklari yok ta komisyondan sorusturmaya onay cikmiyor...niye ki..kim diyor acsba sorusturulmasim diye:)) tapelerin montaj oldugunu soylesin diye tubitak in vasina hayvanat bahcesi mudurunu atayanlar mi acaba:)))e 4 aydır dokunulmazlıkları yok gidin dava edin
Topigin bu durgun hali beni endişelendiriyor.
Neyse seçime kadar topicte toparlar kendini biraz.zaten 5 kişi falan komple gitti galiba, yanlış hatırlamıyorsam... bi kaç kişide banlanmış, başka topikler yüzündir herhalde
Papanin ucagi yok bir adet skoda arabasi varHemde diyanete derken orasıda bu devletin bir kurumu yabancı ülkelerin papalarının uçakları bile var
Neyse seçime kadar topicte toparlar kendini biraz.Çok yüklenildi garibe...
E tabi sizde haklisiniz : )))))))Yok biz hayal kurmuyoruz:)))))
Kesinlikle hakliyiz:))) er gec gorecegiz hepimiz hep birlikte:)))) tarih ornekleri ile dolu:))))E tabi sizde haklisiniz : )))))))
Yav he he tamamKesinlikle hakliyiz:))) er gec gorecegiz hepimiz hep birlikte:)))) tarih ornekleri ile dolu:))))
[QHahaha ="picama, post: 43267682, member: 179300"]Yav he he tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?