• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bu kadar da ön yargı olamaz sonuçta Kılıçdaroğlu benim babamın oğlu değil ki olsa bile ben yanlışını söylerim bu ne ört pas çabasıdır anlamadım gitti. her şey ortada zaten hala bir savunmacalar bir laf sokmacalar. Millet uyumaya devam mı edecekti ne yapacaktı ?
Sizin okuduklarınızı anlamada bir probleminizmi var kim ört bast ediyor ben yapanlar cezalansın her partinin içinde var diyorum

Kul hakki yedigini kabullendigin birisine oy veriyorsan onayliyorsun demektir...kul hakkinin affi yok degil mi.
Yine anlayamamışsınız ben yediklerini gözümle görmedim yiyolarsa diyorum ama hepside yer diyorum hepsi için öyle düşünürken diğerine oy vermemde kul hskkına girer

Sizin okuduklarınızı anlamada bir probleminizmi var kim ört bast ediyor ben yapanlar cezalansın her partinin içinde var diyorum
Problem bende değil emin olun yazdıklarınızda problem . Her gelen çalıyor diyorsun çaldıklarını kabul ediyorsun 4 tane eski bakan neden hala yargılanmadı neden red kararı çıktı diyoruz çıt yok hiç kimsede.

Problem bende değil emin olun yazdıklarınızda problem . Her gelen çalıyor diyorsun çaldıklarını kabul ediyorsun 4 tane eski bakan neden hala yargılanmadı neden red kararı çıktı diyoruz çıt yok hiç kimsede.
e 4 aydır dokunulmazlıkları yok gidin dava edin

Siz niye benim adıma konuşuyorsunuz ben her gelen çalıyormu dedim Allah Allah daha savunduklarınız hiç gelemediki daha gelmeden adları yolsuzluklara karıştıysa geldiklerinde siz düşünün neler olur çıt var dokunulmazlıkları yokken dava açılsın derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

Siz de dava edebilirsiniz:) bakin bakalim sonucu ne olacak:))) yahu evet caldilar ama herkes caliyor diyor akliyorsunuz...bu nasil is:))
Hala benim adıma lafları çarpıtıp konuşuyorsunuz şuandan itibaren yazmıyorum artık neyse hayırlısı o olsun

Siz niye benim adıma konuşuyorsunuz ben her gelen çalıyormu dedim Allah Allah daha savunduklarınız hiç gelemediki daha gelmeden adları yolsuzluklara karıştıysa geldiklerinde siz düşünün neler olur çıt var dokunulmazlıkları yokken dava açılsın derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
Her gelen çalıyor demedin yiyecek dedin aynı hesaba çıkıyor ayakkabı kutusunda paraları saklamak yemek değil yalnız çalmak oluyor o. Yolsuzluklara mı karıştı adları ? kendi savunmalarını yaptılar hiç biri yargıdan kaçmadı yolsuzluk yapanlar yargıdan kaçanlardır.

Siz de dava edebilirsiniz:) bakin bakalim sonucu ne olacak:))) yahu evet caldilar ama herkes caliyor diyor akliyorsunuz...bu nasil is:))
:) ben kimi akladım herkes çalıyormu dedim ne zaman dedim kime dedim kim dedi ne zaman dedi niye dedi nasıl dedi :KK45:
ben inanıyormuyum çaldıklarına bakalım

yada inanmıyormuyum önce onu sorsaydınız

dave etmek isteyen dava etsin niye yargılanmıyor diyen

Youtube da videosuda var isteyenler bakabilir.

Recep Tayyip Erdoğan’ın 1999 yılında yaptığı bir konuşma sırasında “Eğer bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir.” demiştir... Adam zaten 16 yil once soylemis :) ilk donem guzel calistilar ama son iki donem tam bir fiyasko..BENCE!

Çıraklık dönemiyle kalfalık döbemi güzeldi ama ustalık döneminde sapıttılar öcalanda kimmişki masaya.oturdular oturmıcaklardı 40 bin kişiyi katletmiş biti şehit babasından niye korkarki mahkemeye vermiş gitsin.acısını paylaşşın sevgili canım peygamberimin nesi vardı devletin malından bi hırka aşırsa cenete giremicek kaldıki ayakkabı kutularından dolarlar.çıktı yazık bari türk parası çıksaydı

hep demişimdir bu dünyayı hemcinslerim yönetmeli diye görüşünüz ne olursa olsun o kadar güzel ifade ediyorsunuz ki kendinizi ...tabi ki istisnalar hariç...tam bir anne duyarlılığıyla istikbal kaygısıyla yazıyorsunuz hepinizi canı yürekten kutluyorum ...işte Cumhuriyetin özgür düşünen Türk Kadını En Büyük TÜRKİYE:KK9:evladlarımız için dengeleri koruyan Türk kadınları:KK9::KK9:

Back