- 29 Eylül 2014
- 368
- 788
- 33
- 33
Bu kadar da ön yargı olamaz sonuçta Kılıçdaroğlu benim babamın oğlu değil ki olsa bile ben yanlışını söylerim bu ne ört pas çabasıdır anlamadım gitti. her şey ortada zaten hala bir savunmacalar bir laf sokmacalar. Millet uyumaya devam mı edecekti ne yapacaktı ?işte arkadaşım önyargılı bakınca gerçekleri göremiyor bazı radikal gözler...MHP li bir arkadaş bana Bahçeli maaş bile almıyor bunu kimse bilmez demişti sorsan bir Akp liye teröristin teki der çıkar Chp lilerde onların gözünde gavur zaten:) ...gerçeği görebilmeleri için fırsat tanımaları lazım ne Mhp ne Chp tek başına iktidar olamadı hani bir fırsat bulsalardı diyorum bazen ...şimdi bana ne alaka Mhp li mi oldun derler? ben tek renge karşıyım ben demokrasi aşığı Cumhuriyet taraftarıyım ...kim toprak bütünlüğümüzü riske sokarsa işte ben onun karşısındayım...unutulmamalı ki bütün partiler bu millete hizmet etsin diye varlar bir Cumhurbaşkanı bizim vergilerimizle 46 milyar maaş alıyorsa bu kaşı güzel diye değil hizmet etsin diyedir.
Yol yaptı köprü tünel yaptı diye alkışlamak bile çok saçma onların işi zaten bu yapmayacakta ne yapacak. Dengeleri korumayanın sonu bellidir.