• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
işte arkadaşım önyargılı bakınca gerçekleri göremiyor bazı radikal gözler...MHP li bir arkadaş bana Bahçeli maaş bile almıyor bunu kimse bilmez demişti sorsan bir Akp liye teröristin teki der çıkar Chp lilerde onların gözünde gavur zaten:) ...gerçeği görebilmeleri için fırsat tanımaları lazım ne Mhp ne Chp tek başına iktidar olamadı hani bir fırsat bulsalardı diyorum bazen ...şimdi bana ne alaka Mhp li mi oldun derler? ben tek renge karşıyım ben demokrasi aşığı Cumhuriyet taraftarıyım ...kim toprak bütünlüğümüzü riske sokarsa işte ben onun karşısındayım...unutulmamalı ki bütün partiler bu millete hizmet etsin diye varlar bir Cumhurbaşkanı bizim vergilerimizle 46 milyar maaş alıyorsa bu kaşı güzel diye değil hizmet etsin diyedir.
Yol yaptı köprü tünel yaptı diye alkışlamak bile çok saçma onların işi zaten bu yapmayacakta ne yapacak. Dengeleri korumayanın sonu bellidir.
Bu kadar da ön yargı olamaz sonuçta Kılıçdaroğlu benim babamın oğlu değil ki olsa bile ben yanlışını söylerim bu ne ört pas çabasıdır anlamadım gitti. her şey ortada zaten hala bir savunmacalar bir laf sokmacalar. Millet uyumaya devam mı edecekti ne yapacaktı ?

Ya bırakın arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım hepsi yer yiyecektir 657 tabi devlet memuru olan biri nasıl bukadar birikim yapmış mantıklı yani öylemi daha dün burda işçiler lüks içinde değil zor geçiniyoruz diyenler niye yapamıyo ben birde şunu diyorum Allah kim yediyse haksız olarak bu kul hakkıdır bunu çıkartır kimsenin yaptığı yanına kalmaz bugün olmassa yarın yarın olmassa öbür dünyada
Kul hakki yedigini kabullendigin birisine oy veriyorsan onayliyorsun demektir...kul hakkinin affi yok degil mi.

image.webp

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki villalarına komşu olan ve 7 banyosu bulunan köşkü, kızı Sümeyye Erdoğan’ın yöneticisi olduğu KADEM kiraladı. 10 yıldır boş olan köşk için aylık 50 bin dolar kira isteniyor.

Hadi Sarayı anlarım ya da anlamaya çalışırım da bu ne alaka Vallahi anlayamadım...

Benim erkek arkadaşım Diyarbakır Lice de askerlik yaptı, terör olaylarından hiç bahsetmiyorum , orada ki şartlardan bahsedeceğim. Madem terörle savaşalım kana kan diyorsunuz peki o askerlerin yemeklerini bile doğru dürüst vermemek nedir, bir sıcak su olmaması nedir? Erkek arkadaşım 1 ay duş alamadığını söylüyordu. Bunlar neden denetlenmiyor? Ben Dersim den geçerken dağlarda askerlerin konakladığını görüyordum. Öyle kötü bir haldeydiler ki her seferinde ağlarım içim cız eder. Vatan müdafaası öyle 50 tane korumayla sarayından olmaz. Hiç bir yerde güvenlik zaafiyetimiz yok demekle de olmaz. Kendi güvenliklerini çok iyi sağlıyorlar haklılar . Bugün zenginin çocuğu 18 000 tl verip sıvışıyorsa, fakirin çocuğu perişan oluyorsa o dağlarda bu ülkede adaleti de bitirdiler demektir.

Bende bir tahminde bulunayım o zaman. :cool:

Akp %43
Chp %27
Mhp % 19
Hdp %11

:KK73:

Yalniz sonar 7 haziran sonuçlarında pek basarili olamamis. :))

Chp ve Akp'nin oranlarina en cok yaklasan sirketlerden biri Sonardi ama.Hdp de %3 luk bir payi yanilma payi var.Ama baraji geciyor diye vermisti ankette.

görün bakın Chp bu seçim % 30 u geçer...işin içine hile hurda girmezse yani:KK48: Akp % 40 ın altında kalır...at fava mı diyorlardı:KK70::KK70:

hdp barajı geçemediği takdirde seçimde hile var denilecek, velevki geçerse iyi çalıştık denilecek.
bknz önceki seçimler :D

görün bakın Chp bu seçim % 30 u geçer...işin içine hile hurda girmezse yani:KK48: Akp % 40 ın altında kalır...at fava mı diyorlardı:KK70::KK70:
Temennimiz bu yönde :) İşin içine hurda girmemesi için müşahit olalım ben sandık görevlisiyim örneğin oyları direk kendim gidip teslim ederim lütfen bu şekilde davranalım.

Temennimiz bu yönde :) İşin içine hurda girmemesi için müşahit olalım ben sandık görevlisiyim örneğin oyları direk kendim gidip teslim ederim lütfen bu şekilde davranalım.

öncelikle tebrik ediyorum sizi ama teslim edildikten sonrasını daha çok önemsiyorum ben.

vallaha Hukuk Devletlerinde öbür dünya diye bir kavram yoktur. malı mülkü kendisi yapmadıysa mahkeme yargılar, hesabını sorar. Gamze İlgezdi konusunda böyle bir şansımız var, sizinkilerden ne haber?
ne samimisiniz, ne inandırıcı.
kendi evinizdekilere bakmadan millete laf söylüyorsunuz, hiç ciddiye almıyorum şu eleştirilerinizi. hiç samimi hiç inandırcı değilsiniz.
Kaç gündür burdayım niyetim sizin fikrinizimi değiştirmek hayır kimse kimseye bunu yapamaz olmaz zaten ee amacım ne gayette samimiyim siz herkese karşı çok önyargılısınız dediğim dedik diyosunuz ben bunu hiç yapmadım ben herzaman Ak partinin hataları var bunları düzeltmeli dedim ama şöyle baktığım zaman 4/4 lük olanda hiçkimse yok tencere dibin kara seninki benden kara hesabı bunlar yiyosa gelenlerde yiyecek içlerinde yiyenler hepsinde var sizde samimi olun hayır yemiyorlar demeyin şişli belediyesine bi bakın yolsuzluğun kralı var yok demeyin lütfen kılıçdaroğlunun partinin başına nasıl geldiğini hepimiz biliyoruz yalan dolan hile neyse diyeceğim oki hepsi aynı fikirlerimden dolayı kimse beni yargılayamaz herkesin fikride hür oyuda hür buyrun sizin istedikleriniz gelsin başa görelim bakalım neler olucak

Evet adam saf ama saf temiz anlamında kullanılır sen salak demeye çalışıyorsun terbiyeni takın
Kendiniz çalın kendiniz oynayın artık benim ağzımdan çıkmayan şeyleri yapıştırıp durmayın bişeyi anlamayana salak deriz biz diyosanız siz bilirsiniz ben saflığından tabirini kullanırım

Kaç gündür burdayım niyetim sizin fikrinizimi değiştirmek hayır kimse kimseye bunu yapamaz olmaz zaten ee amacım ne gayette samimiyim siz herkese karşı çok önyargılısınız dediğim dedik diyosunuz ben bunu hiç yapmadım ben herzaman Ak partinin hataları var bunları düzeltmeli dedim ama şöyle baktığım zaman 4/4 lük olanda hiçkimse yok tencere dibin kara seninki benden kara hesabı bunlar yiyosa gelenlerde yiyecek içlerinde yiyenler hepsinde var sizde samimi olun hayır yemiyorlar demeyin şişli belediyesine bi bakın yolsuzluğun kralı var yok demeyin lütfen kılıçdaroğlunun partinin başına nasıl geldiğini hepimiz biliyoruz yalan dolan hile neyse diyeceğim oki hepsi aynı fikirlerimden dolayı kimse beni yargılayamaz herkesin fikride hür oyuda hür buyrun sizin istedikleriniz gelsin başa görelim bakalım neler olucak
Şişli belediyesinde benim akrabam çalışıyor üst bir konumda , kendi bileğinin hakkıyla atandı ne tür bir yolsuzluk varmış bahset bakalım şayet onlar hiç nemalanamışlar da , ayrıca Kemal bey nasıl bir hile hurdayla partinin başına geçmiş bunu da duymak isterim

Kendiniz çalın kendiniz oynayın artık benim ağzımdan çıkmayan şeyleri yapıştırıp durmayın bişeyi anlamayana salak deriz biz diyosanız siz bilirsiniz ben saflığından tabirini kullanırım
Çalmak bizim işimiz değil hanımefendi yanlış :)

Back