• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Akp istediği oy oranını alamaz ise ne olur ? Chp'yi biliyoruz şu olmaz ise istifa ederim filan diyor da Akp ne yapacak istediği gibi olmaz ise ciddi merak içindeyim...
Nisan ayı için erken seçim denecek,yine CHP ye hükümet kurma yetkisi verilmeyecek...gidilebilecek en son durak nerdeyse oraya kadar zorlanacak..Asıl konu o durakta inmek zorunda kalındığında ne olacağı..

Akp içinde yeni bir parti mi doğar ?
Olma ihtimali var ama ne kadar oy alabilir muallak..Memleketi Kayseri de seçmeni Feyzioğlu CB arasındaki gerilimde Abdullah Gül'ün tavrından olumsuz etkilenmiş gözlemlere göre...5.partinin olası Başkan'ı olarak Gül'ü görüyordum ben ,o olmazsa Ali Babacan..

Akp istediği oy oranını alamaz ise ne olur ? Chp'yi biliyoruz şu olmaz ise istifa ederim filan diyor da Akp ne yapacak istediği gibi olmaz ise ciddi merak içindeyim...
kendilerine yakin milletvekillerini partilerine almaya calisabilirler. :27:

kusura bakmasınlar ben vergimi bu vekiller böyle harcasın diye vermiyorum !

Seçim çalışmaları afiş,broşür,poster asmadan,şehir şehir dolaşıp miting yapmadan olabiliyormuş algısıyla tekrardan yapılacaktır.Sıkıntı yok.
Coming soon.
''Tekrar Seçim 2 '' mayısta sinemalarda.

Akp içinde yeni bir parti mi doğar ?

bence yeni bir parti olucak,söylentilere göre Abdullah Gül başkanlığın da hatta Meral Akşener in de olduğu Bir parti böyle bir parti oldugu takdirde diğer partilerden de bölünmeler olucaktır.

Türkiye YE gereklidir bir parti yeni bir nefes yeni yüzler yoksa elde ola partilerle bir yere gidilemez.

Olma ihtimali var ama ne kadar oy alabilir muallak..Memleketi Kayseri de seçmeni Feyzioğlu CB arasındaki gerilimde Abdullah Gül'ün tavrından olumsuz etkilenmiş gözlemlere göre...5.partinin olası Başkan'ı olarak Gül'ü görüyordum ben ,o olmazsa Ali Babacan..
Parti kurmayacaklar bence.hic oyle bir emare yok..

Parti kurmayacaklar bence.hic oyle bir emare yok..
Siyasette Zaman kavramı çok farklıdır...bizler için 1 hafta siyaset arenasında çoook uzun bir süre aslında...seçim olur tek başına iktidar olursa 2. Bi parti olmaz ama olamazsa bölünmeler olabilir,akşam hiçbirşey yokken yatarız sabah kalkmışız ki parti kurulmuş...

bence yeni bir parti olucak,söylentilere göre Abdullah Gül başkanlığın da hatta Meral Akşener in de olduğu Bir parti böyle bir parti oldugu takdirde diğer partilerden de bölünmeler olucaktır.

Türkiye YE gereklidir bir parti yeni bir nefes yeni yüzler yoksa elde ola partilerle bir yere gidilemez.
Bence Abdullah Gül böyle bişey yapmaz kırgınlıkları var tabi ama sanmam hiç öyle bi ışıkta yakmadı

kusura bakmasınlar ben vergimi bu vekiller böyle harcasın diye vermiyorum !
Valla vergilerin harcanmasi ve denetimsizligi hali hazirda zaten bir facia.ama 7 haziran da gorevi kilicdaroglu na vermedi biliyorsunuz..halkimiz kaosu secti deyip tekrar secim dediler..simdi de ayni durum olursa ben sorayim ne olacak

neden daha önce yaptı? Refahtan ayrılıp AKP'yi ben mi kurdum? Gülcülerdi hareketin adı hatta.
Hiçbirşeyin garantisi yok tabi Arınçın söylemine göre böyle bişey olmaz dışarda kalsakda Ak partiye destek herzaman var yol arkadaşlarımızı yolda bırakmayız dedi

Biz ona davasının arkasında durmak diyoruz çok heveslisiniz ama
Yaprak yapma lütfen AKP yoktan mı türedi...davasının arkasında durmaksa mevzu ,Saadet partisini neden bıraktılar...bu arada seçim barajı düşse Saadet AKP nin oylarını ciddi anlamda böler..

Biz ona davasının arkasında durmak diyoruz çok heveslisiniz ama
Hah dava...su dava yi bana bir acarmisin..yani nedir bu dava..ki butuuun bu yolsuzluk usulsuzluk anti demokratik uygulamalar olumlere ragmen vazgecemesin ve inancinin yadskladigi herseye ragmen geri adim atamasin..

Hiçbirşeyin garantisi yok tabi Arınçın söylemine göre böyle bişey olmaz dışarda kalsakda Ak partiye destek herzaman var yol arkadaşlarımızı yolda bırakmayız dedi
Yav arinc demedi mi ankara parsel parsel satildi actirmasin agzimj diye...neyi desteklemis oldu simdi

Back