• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Eskiden diyırsunuz kuyruk vardı pirinçte çarta curta ama.sonuçta.herşey doğaldı şimdi yediniz içtimiz hormon herkes hasta ilaçlar bırakın iyi etmeyi beter ediyor parayı zor kazanıyoruz bari aldıklarımız.saglıklı olsa ama nerde ithal ediyor sunuzya dolar girip çıkıyo zıkım olsun elin gavurun doları çiftçiler yetiştirmeli memleketimde geçen tvde izledim parlak olan aynı seviyede düz biber.salatalık almayın nerde yamru.yumru onları alın daha saglıklı.dedi düz olanlara düzleştirici sentetik kulandıklarını resmen zehir yedigimizi söyledi daha neler. Neler esiden azdı ama dogaldı bırakın duble yol olmasaydı insanlar hasta.olmasaydı olmazmıydı hadi yaptınki yapıcak başa niye geliyorlar hizmet için cep doldurmak için degil.

hdp barajı geçemediği takdirde seçimde hile var denilecek, velevki geçerse iyi çalıştık denilecek.
bknz önceki seçimler :KK70:
Yok canim muhafazakar kurtlerin oyunu kaybedip tek basina iktidar olamayinca olmadi hadi bir daha secim gibi mi:))) hdp artik hep baraji gececek:)) ustelik bu baraj utancina ragmen
:) ben kimi akladım herkes çalıyormu dedim ne zaman dedim kime dedim kim dedi ne zaman dedi niye dedi nasıl dedi :KK45:
ben inanıyormuyum çaldıklarına bakalım

yada inanmıyormuyum önce onu sorsaydınız

dave etmek isteyen dava etsin niye yargılanmıyor diyen
Inanamamaniza inanamiyorum:))))

Eskiden diyırsunuz kuyruk vardı pirinçte çarta curta ama.sonuçta.herşey doğaldı şimdi yediniz içtimiz hormon herkes hasta ilaçlar bırakın iyi etmeyi beter ediyor parayı zor kazanıyoruz bari aldıklarımız.saglıklı olsa ama nerde ithal ediyor sunuzya dolar girip çıkıyo zıkım olsun elin gavurun doları çiftçiler yetiştirmeli memleketimde geçen tvde izledim parlak olan aynı seviyede düz biber.salatalık almayın nerde yamru.yumru onları alın daha saglıklı.dedi düz olanlara düzleştirici sentetik kulandıklarını resmen zehir yedigimizi söyledi daha neler. Neler esiden azdı ama dogaldı bırakın duble yol olmasaydı insanlar hasta.olmasaydı olmazmıydı hadi yaptınki yapıcak başa niye geliyorlar hizmet için cep doldurmak için degil.

ibrahim saraçoğlu hibrit tohum dedi öyle kötü böyle kötü dedi, şuan cumhurbaşkanı danışmanı ama yerli doğal tohumla alakalı hiç bir önerisini, çalışmasını duymadık, yazını okuyunca bu aklıma geldi

Vala ben şunu bilir.söylerim ailemlede.çok kavga ediyorum.annemler koyu akp li yapcak bişe yok adam çalıştı diolar başka bişe demiyolar ozamn diyorum niye bahçenden yiyorsun almıyırsyn.pazardan sesi çıkmıyo inanın aldımuz hiç bir şeyin tadı yok maydanozda sası yumurta kokuyo gerçi onunda yolunu bulmuşlar domatese bile suyuna domates gibi koksun diye suyuna koyularmış esansı daha neler neler kuru üzüm mazotla.kurutulıyormuş yıkarken yagımsı oluyo insanın.eli işte ondan sen napıyırsun diyen yok hele mısır genetigi oyanana.oynana mısır kalmadı yemiyıruz nereye kadar sıruyorum nerde o koca çekirdekli karpuzlar eskiden.kurutur yerdik çocukken yalanmı?

Kizlar...tartisma guzeldi:)) bir arpa boyu yol alamadik ama birbirimizin duyarliliklari endiseleri adina kulaklara su kacti bir kere.sonucta fikirler sabit kararlar verilmis..1 kasim aksami gorecegiz milli irade:) ne demis.gozunun icine baktigim bir oglum var.omrumu sacinin bir teline feda ederim.istiyorum ki haksizliklarin zulmun olmadigi cok kulturlu cok dilli refah ozgur adil baris icinde bir ulkede yasasin..umarim olur ve anadolu nun kadim halklari hak ettigi huzuru zenginligi bulur..dilegim budur...nezaketle tartisan ,incitici konusmayan ,anlamaya calisan butun arkadaslarimin da yanaklarindan operim.:)

Neyse seçime kadar topicte toparlar kendini biraz. :KK45: Çok yüklenildi garibe... :KK45::KK45:

niye kavga etmek zorundayız bilmiyorum zaten, şurda gülüp eğlenip, yeri gelince geyik yeri gelince ciddi yorumlar yaparak gayet güzel geçirebiliriz seçimi aslında...

nGdDN1.jpg

Back