• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.

Başta ATA'm olmak üzere bu topraklara kanını akıtarak bize bu cumhuriyeti hediye ve emanet eden tüm asker atalarımın ruhları şad olsun..

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...En Büyük TÜRKİYE
image.jpeg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 55
Ha biz gidip dava edebiliyoruz yani öyle mi? :)) çok 'biliyonuz' valla.
o_Ogenel anlamda partiyi kast etmiştim :p

ancak komisyondan onay çıkmamış :KK4: yeniden gelebilme ihtimali gibi bişeyler okudum yoğun bir hatunum ben :KK69:

yav bide gözüme çarptı bu fahri konsolos ak partiye vercem oyumu diyodu hdpye geçmiş :KK34::KK34:

bu arada o chpnin oyu ne öyle :confused::confused: neyse rüyalar tersine çıkar inşallah :KK73::KK73:

Hem hayal kurmak guzeldir:))) amac edinirsin mucadele edersin ve gerceklestirirsin:))) Allah gozunun onunde kini goremeyecek kadar kor etmesin ayakta uyutmasin insani:))) dur yazma ..yoruluyorsun uyurken uzuluyorum..ben senin icin yazarim:)
YAW HE HE:))))))))

Hem hayal kurmak guzeldir:))) amac edinirsin mucadele edersin ve gerceklestirirsin:))) Allah gozunun onunde kini goremeyecek kadar kor etmesin ayakta uyutmasin insani:))) dur yazma ..yoruluyorsun uyurken uzuluyorum..ben senin icin yazarim:)
YAW HE HE:))))))))

Tamam hadi sen yaz :73:

Üzülme sen kıyamam, ben hepsini gördüm :21:
Yok yaaa:((..goremedigin asikar. asil ben sana kiyamam..boyle oluyor iste...insan gordum saniyor:))) neyse yaaa...bos ver zamaninda hepimize oldu..biraz sorgulayinca hemen farkediyorsun ama...gecer uzulme sen

Yok yaaa:KK43:(..goremedigin asikar. asil ben sana kiyamam..boyle oluyor iste...insan gordum saniyor:))) neyse yaaa...bos ver zamaninda hepimize oldu..biraz sorgulayinca hemen farkediyorsun ama...gecer uzulme sen

Üzülmüyorum ki :73:
Beni düşündüğün içinde sağol :KK54:

Akp istediği oy oranını alamaz ise ne olur ? Chp'yi biliyoruz şu olmaz ise istifa ederim filan diyor da Akp ne yapacak istediği gibi olmaz ise ciddi merak içindeyim...

Back