Sizin okuduklarınızı anlamada bir probleminizmi var kim ört bast ediyor ben yapanlar cezalansın her partinin içinde var diyorumBu kadar da ön yargı olamaz sonuçta Kılıçdaroğlu benim babamın oğlu değil ki olsa bile ben yanlışını söylerim bu ne ört pas çabasıdır anlamadım gitti. her şey ortada zaten hala bir savunmacalar bir laf sokmacalar. Millet uyumaya devam mı edecekti ne yapacaktı ?
Yine anlayamamışsınız ben yediklerini gözümle görmedim yiyolarsa diyorum ama hepside yer diyorum hepsi için öyle düşünürken diğerine oy vermemde kul hskkına girerKul hakki yedigini kabullendigin birisine oy veriyorsan onayliyorsun demektir...kul hakkinin affi yok degil mi.
Problem bende değil emin olun yazdıklarınızda problem . Her gelen çalıyor diyorsun çaldıklarını kabul ediyorsun 4 tane eski bakan neden hala yargılanmadı neden red kararı çıktı diyoruz çıt yok hiç kimsede.Sizin okuduklarınızı anlamada bir probleminizmi var kim ört bast ediyor ben yapanlar cezalansın her partinin içinde var diyorum
e 4 aydır dokunulmazlıkları yok gidin dava edinProblem bende değil emin olun yazdıklarınızda problem . Her gelen çalıyor diyorsun çaldıklarını kabul ediyorsun 4 tane eski bakan neden hala yargılanmadı neden red kararı çıktı diyoruz çıt yok hiç kimsede.
Akp önergeleri ile reddedildi hanımefendi . http://yarinhaber.net/news/18351e 4 aydır dokunulmazlıkları yok gidin dava edin
Durmak yok hayale devam:)))Bende bir tahminde bulunayım o zaman.
Akp %43
Chp %27
Mhp % 19
Hdp %11
Siz niye benim adıma konuşuyorsunuz ben her gelen çalıyormu dedim Allah Allah daha savunduklarınız hiç gelemediki daha gelmeden adları yolsuzluklara karıştıysa geldiklerinde siz düşünün neler olur çıt var dokunulmazlıkları yokken dava açılsın derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmekProblem bende değil emin olun yazdıklarınızda problem . Her gelen çalıyor diyorsun çaldıklarını kabul ediyorsun 4 tane eski bakan neden hala yargılanmadı neden red kararı çıktı diyoruz çıt yok hiç kimsede.
Siz de dava edebilirsiniz:) bakin bakalim sonucu ne olacak:))) yahu evet caldilar ama herkes caliyor diyor akliyorsunuz...bu nasil is:))e 4 aydır dokunulmazlıkları yok gidin dava edin
Hala benim adıma lafları çarpıtıp konuşuyorsunuz şuandan itibaren yazmıyorum artık neyse hayırlısı o olsunSiz de dava edebilirsiniz:) bakin bakalim sonucu ne olacak:))) yahu evet caldilar ama herkes caliyor diyor akliyorsunuz...bu nasil is:))
Her gelen çalıyor demedin yiyecek dedin aynı hesaba çıkıyor ayakkabı kutusunda paraları saklamak yemek değil yalnız çalmak oluyor o. Yolsuzluklara mı karıştı adları ? kendi savunmalarını yaptılar hiç biri yargıdan kaçmadı yolsuzluk yapanlar yargıdan kaçanlardır.Siz niye benim adıma konuşuyorsunuz ben her gelen çalıyormu dedim Allah Allah daha savunduklarınız hiç gelemediki daha gelmeden adları yolsuzluklara karıştıysa geldiklerinde siz düşünün neler olur çıt var dokunulmazlıkları yokken dava açılsın derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
:) ben kimi akladım herkes çalıyormu dedim ne zaman dedim kime dedim kim dedi ne zaman dedi niye dedi nasıl dediSiz de dava edebilirsiniz:) bakin bakalim sonucu ne olacak:))) yahu evet caldilar ama herkes caliyor diyor akliyorsunuz...bu nasil is:))
Oyum chp artık bu milet uyandı doguyu peşkeş çekerken düşüncekti lamba patladı artık
Dimi?Durmak yok hayale devam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?