• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
hala aday ama o bayan temizlği iyi yapamamışsınız
CHP'de ön seçim var, kadın ön seçimi kazandıysa aday olacaktır. Servetleriyle ilgili durum da yargıya taşındı, yargı kararı sonucu çıkacak duruma göre hesapları görülür.
merak etmeyin.
o değil de 17/25 falan, Melih/B.arınç kavgası falan, onlar hakkındaki fikirlerinizi de alalım.
bunlar sizin zayıf olduğunuz, açığınızın olduğu konular bence bulaşmayın.

Yaprak6 Yaprak6 Yahu sen ne diyorsun Bütün akrabalarının otelleri , binlerce daireleri , rezidansları var mal varlığını açıkladı Kılıçdaroğlu kendisininkini de çocuklarınkini de , sen yandaş medyanda yazılanlara inanabilirsin, Sana birşey söyleleyim mi Kılıçdaroğlu nun öz amca çocuğu benim komşum ve kıt kanaat geçiniyorlar. Görüşüyorlar da kendileriyle . Hiç bir zaman bizi bir yerlere getir diye bir istekte bulunmazlar, önce halk derler , önce bizden daha kötü durumda olanlar derler, önce ben demezler. Şimdi birde tabiri caizse reis in damatlarına bak ve onların konumlarına ve bakan çocuklarına bak , ne demek istediğimi anlarsın umarım.

G
CHP'li Gamze İlgezdi'nin 15 rezidans dairesinin tespit edilmesiyle ortaya çıkan BUZGATE skandalı karşısında, Kılıçdaroğlu'nun sessiz kalmasının nedeni belli oldu. Skandal, kızı Zeynep'e kadar uzanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ataşehir'de patlayan ve parti içerisinde ciddi karışıklıklara sebep olan BUZGATE skandalı karşısında günlerdir sessiz kalmasının sebebi ortaya çıktı. Meğer son günlerde skandallarla gündeme gelen BUZ Rezidans'ın 17 katında bulunan 87 numaralı daire Kemal bey'in kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na aitmiş.

7.KAT NO: 87

İmar yolsuzluğu üzerinde yükselen Ataşehir'deki BUZ Rezidansın 17. katındaki 87 numaralı daire, tapuda
Kemal kızı Zeynep Kılıçdaroğlu üzerine kayıtlı. Zeynep Kılıçdaroğlu daireyi bundan tam bir yıl önce 10 Temmuz 2014 tarihinde satın almış. Ancak BUZ rezidanstaki bu lüks rezidans dairesi için ne kadar ödediği bilinmiyor. Aynı rezidansta Kılıçdaroğlu'nun damadı Cenk Nadir'in dairesi, Özel Kalemi Ömer Tuncay Ceylan'ın dairesi ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin eşi CHP'li vekil Gamze Akkuş İlgezdi'nin 12 adet dairesi bulunmakta.
Gamze ilgezdi ve kocasi kendileri hakkinda savciliga suc duyurusunda bulundular.ve butun iddialarin arastirilmasini stediler yargi onunde...bana bunu yapan bir tane akp li bakan burokrat soyle

Bi dediği bi dediğini tutmuyo nasıl güvenelim bu adama

geç bu demogojileri. şu an bunu konuşmuyoruz, bu konun başlığı var, orada konuşuluyor zaten. sen sorulan soruya cevap ver. kendi hakkında çıkan iddialar için suç duyurusunda bulunan bir AKP'li istiyoruz, senden.

Bunlar helal parayla oldu diyosunuz yani veya bikere olmuş bidaha olmazmı onlarda yiyecek yemiyecek adam yok hangisi gelse o yiyecek diyorum ben

Bu programı bende izledim. Orda ilk 4 maddesinden bahsetmiyor Kılıçdaroğlu zaten ilk 4 maddesinin değişmesi Chp nin kendisine aykırı. Farkettiysen kadın arada 3, 3 diyor araya sıkıştırıyor böyle kelime oyunlarıyla anca kendinizi kandırırsınız ben diyim yani çabalama , cımbızlama yapma bütün konuşmalarını izledim.

Bunlar helal parayla oldu diyosunuz yani veya bikere olmuş bidaha olmazmı onlarda yiyecek yemiyecek adam yok hangisi gelse o yiyecek diyorum ben
biz bir şey demiyoruz, bak yargı kararı bekleniyor, varsa bir haramlık çıkar ortaya diyoruz. bu konuda eliniz zayıf vazgeçin CHP'ye akçeli işlerden vurmaya çalışmaktan.
ben de diyorum ki çat diye kendi hakkında savcılığa şuç duyurusunda bulunan adam başa gelse yemez, yargıdan kaçan adam yer.
hadi bakalım?

Bende sana birşey sordum niye konuyu değiştiriyorsun ki dün polis polis diyordun, polislerin emekli maaşlarının yarı yarıya düşmesine ne diyorsun ?

biz bir şey demiyoruz, bak yargı kararı bekleniyor, varsa bir haramlık çıkar ortaya diyoruz. bu konuda eliniz zayıf vazgeçin CHP'ye akçeli işlerden vurmaya çalışmaktan.
ben de diyorum ki çat diye kendi hakkında savcılığa şuç duyurusunda bulunan adam başa gelse yemez, yargıdan kaçan adam yer.
hadi bakalım?

İşi gücü bıraktık laf anlatıyoruz vallahi

Bu programı bende izledim. Orda ilk 4 maddesinden bahsetmiyor Kılıçdaroğlu zaten ilk 4 maddesinin değişmesi Chp nin kendisine aykırı. Farkettiysen kadın arada 3, 3 diyor araya sıkıştırıyor böyle kelime oyunlarıyla anca kendinizi kandırırsınız ben diyim yani çabalama , cımbızlama yapma bütün konuşmalarını izledim.
Valla bende izledim 2 kere aynı şeyi soruyo kadın bu adam safmı anlamıyomu

hadi bakalım?
Ya bırakın arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım hepsi yer yiyecektir 657 tabi devlet memuru olan biri nasıl bukadar birikim yapmış mantıklı yani öylemi daha dün burda işçiler lüks içinde değil zor geçiniyoruz diyenler niye yapamıyo ben birde şunu diyorum Allah kim yediyse haksız olarak bu kul hakkıdır bunu çıkartır kimsenin yaptığı yanına kalmaz bugün olmassa yarın yarın olmassa öbür dünyada

Bende sana birşey sordum niye konuyu değiştiriyorsun ki dün polis polis diyordun, polislerin emekli maaşlarının yarı yarıya düşmesine ne diyorsun ?
Konumuz bumu ordan oraya atlıyosunuz bak yukardaki arkadaş bana öyle demişti konumuz bu değil

Bunlar helal parayla oldu diyosunuz yani veya bikere olmuş bidaha olmazmı onlarda yiyecek yemiyecek adam yok hangisi gelse o yiyecek diyorum be
Kimse yemesin her yiyenden de hesap sorulsun diyoruz...bak sen de biliyorsun yediklerini:)) ve kabulleniyorsun.biz kabullenmiyoruz..ayirmiyoruz..

Yaprak6 Yaprak6 Yahu sen ne diyorsun Bütün akrabalarının otelleri , binlerce daireleri , rezidansları var mal varlığını açıkladı Kılıçdaroğlu kendisininkini de çocuklarınkini de , sen yandaş medyanda yazılanlara inanabilirsin, Sana birşey söyleleyim mi Kılıçdaroğlu nun öz amca çocuğu benim komşum ve kıt kanaat geçiniyorlar. Görüşüyorlar da kendileriyle . Hiç bir zaman bizi bir yerlere getir diye bir istekte bulunmazlar, önce halk derler , önce bizden daha kötü durumda olanlar derler, önce ben demezler. Şimdi birde tabiri caizse reis in damatlarına bak ve onların konumlarına ve bakan çocuklarına bak , ne demek istediğimi anlarsın umarım.

işte arkadaşım önyargılı bakınca gerçekleri göremiyor bazı radikal gözler...MHP li bir arkadaş bana Bahçeli maaş bile almıyor bunu kimse bilmez demişti sorsan bir Akp liye teröristin teki der çıkar Chp lilerde onların gözünde gavur zaten:) ...gerçeği görebilmeleri için fırsat tanımaları lazım ne Mhp ne Chp tek başına iktidar olamadı hani bir fırsat bulsalardı diyorum bazen ...şimdi bana ne alaka Mhp li mi oldun derler? ben tek renge karşıyım ben demokrasi aşığı Cumhuriyet taraftarıyım ...kim toprak bütünlüğümüzü riske sokarsa işte ben onun karşısındayım...unutulmamalı ki bütün partiler bu millete hizmet etsin diye varlar bir Cumhurbaşkanı bizim vergilerimizle 46 milyar maaş alıyorsa bu kaşı güzel diye değil hizmet etsin diyedir.
Yol yaptı köprü tünel yaptı diye alkışlamak bile çok saçma onların işi zaten bu yapmayacakta ne yapacak. Dengeleri korumayanın sonu bellidir.

Ya bırakın arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım hepsi yer yiyecektir 657 tabi devlet memuru olan biri nasıl bukadar birikim yapmış mantıklı yani öylemi daha dün burda işçiler lüks içinde değil zor geçiniyoruz diyenler niye yapamıyo ben birde şunu diyorum Allah kim yediyse haksız olarak bu kul hakkıdır bunu çıkartır kimsenin yaptığı yanına kalmaz bugün olmassa yarın yarın olmassa öbür dünyada
vallaha Hukuk Devletlerinde öbür dünya diye bir kavram yoktur. malı mülkü kendisi yapmadıysa mahkeme yargılar, hesabını sorar. Gamze İlgezdi konusunda böyle bir şansımız var, sizinkilerden ne haber?
ne samimisiniz, ne inandırıcı.
kendi evinizdekilere bakmadan millete laf söylüyorsunuz, hiç ciddiye almıyorum şu eleştirilerinizi. hiç samimi hiç inandırcı değilsiniz.

Konumuz bumu ordan oraya atlıyosunuz bak yukardaki arkadaş bana öyle demişti konumuz bu değil
Tamam diyelim ki konuyu ben değiştirdim sonuçta konu ekonomi hala savunacak mısın merak ediyorum tekrar soruyorum Polis maaşlarının emekli olunca yarı yarıya inmesi ne demektir ?

Back