- 30 Aralık 2009
- 22.969
- 89.781
- 1.123
atıyorum buraya gelip kusuyorumsende içine atıyosan artık, bizim yatıp ölmemiz lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atıyorum buraya gelip kusuyorumsende içine atıyosan artık, bizim yatıp ölmemiz lazım
Bu arada çok pis boğazım acıyor benim
Can'ım benimyani bahsettiğin bunları yapan Atatürktü. anladım. sadece bunu okumak istedim senden. alkol tüketip ölen insanlarada sempati duy yalnız. onlar çok duygusallar. bizlerden daha fazla hemde. işte bu yüzden alkol alıyorlar.
yaşanmışlıkları ki kolay değil o dönemki şartlar,onlara alkol aldırıyor.
laiklik onun yaptığı bu ülke için en doğru harekettir. bundada yanlışsın işte.
insanların kapalı olması takdirini kazanmamalı. bakış açını değiştir. kadının açık yada kapalı olmasına bakma,insan olmasına bak. insan gibi insan olmaktır asolan. sana göre biz açığız diye baştan kaybediyoruz demek takdirini. oysa senin kapalı olman ben zerre kadar ilgilendirmiyor . insanlığın ilgilendiriyor. sen burada bile insan ayrımı yapıyorsun açık ve kapalı diye. aramızdaki fark bu işte
okuyup yapan olabilirrr....??? az sonra biter burdaaa çok severim kendisini öyle aniden bitmesinee...bu smile ı herkes kullanır bir smile koymakla insanları mahalle ağzı diye nitelendirmende komik işte.
korkma ben yapmam. ama okuyup yapan olabilir o ayrı.. nede olsa yazılar illelebet burada kalıyor
Efsane çok teşekkür ederim.Prezentabl salgın var,geçmiş olsun..Bol sıcak şeyler iç tavsiyem.Bu arada sevdim seni ya :) Mantıklı konuşan cerbeze yapmayan birisn.Helal olsun
Ben Atatürk demedim bak Canım beni hedef göstermezsinyani bahsettiğin bunları yapan Atatürktü. anladım. sadece bunu okumak istedim senden. alkol tüketip ölen insanlarada sempati duy yalnız. onlar çok duygusallar. bizlerden daha fazla hemde. işte bu yüzden alkol alıyorlar.
yaşanmışlıkları ki kolay değil o dönemki şartlar,onlara alkol aldırıyor.
laiklik onun yaptığı bu ülke için en doğru harekettir. bundada yanlışsın işte.
insanların kapalı olması takdirini kazanmamalı. bakış açını değiştir. kadının açık yada kapalı olmasına bakma,insan olmasına bak. insan gibi insan olmaktır asolan. sana göre biz açığız diye baştan kaybediyoruz demek takdirini. oysa senin kapalı olman ben zerre kadar ilgilendirmiyor . insanlığın ilgilendiriyor. sen burada bile insan ayrımı yapıyorsun açık ve kapalı diye. aramızdaki fark bu işte
kusmaksa bu arada gel kuss bacımmmatıyorum buraya gelip kusuyorum
Seçime sayılı günler kala nabzı ölçelim ...
Seçim yasağı başladığında anket kapatılacaktır.
Parti isimleri alfabetik sıra ile ve sadece 7 Haziran'da barajı geçen partilerden oluşmaktadır.
iyi de bu tartışmada birbirimizi asla ve asla ikna edemeyiz, kontes.Monroe kişi aslıyla birdir derler bilirsin değil mi ?
Yani dönüşen bir parti bile demiş olsan bu chp tabanının fikriyle yeni gelenlerin fikirlenmedigi anlamına gelmiyor üzgünüm.Herkes ideolojileriyle örtüştüğü siyasi arenada varlığını ortaya koyar
7 Hazirandaki seçimlerde chp standının önünde şahit olduğum durumlar dediğimi gayet doğrular nitelikteydi yani ben doğrudan dönüşen ve aslını astarını inkâr edip yeni seçmen kitlesine geniş bir perspektiften bakabilen bir chp göremiyorum sen görüyorsan onu bilemem
Siyasi konuların en ballı badirelerine zurna çalmayı bırakan chp artık yeni seçim atağı geliştirmişse ben bundan vallahi habersizim neden mi ?
Görünen köy klavuz istemiyor..
Ben Akp'nin dönüşebileceğine dair derin kastımı sana anlatırken nasıl komik bir duruma düşmekten imtina edebileceğimi var sen düşün
Yani demem o ki sana Monroe CHP'nin değişmesi değil mesele hitap ettiği videodaki insanların değişmesidir mesele
Bak yineliyorum bu platformda doğrucu Davut'luga soyunmadığım için beni bi taraf olarak gör ve öyle cevapla
Neden CHP ?
Aç ellerini avuçlarını istiyorum kadın !kusmaksa bu arada gel kuss bacımmm
hı hıı. ikiside farklı kişiler zaten ben karıştırdım.)Ben Atatürk demedim bak Canım beni hedef göstermezsin
Sana Mustafa Kemal paşa Hakkı'mda düşündüklerimi yazdım
Senin algıda sorunun var kesin
Peki eleştiriyorsun ama oy da veriyorsun değil mi ?
Eger veriyorsan bu mesele burada kapanmış bu koca yürekli kadın efsanesine taş çıkarır nitelikteki nice duruşunuz da bertaraf olmuş gitmiştir.
Vermiyorsan önünde huşu ile eğilir eteklerinizden çekiştiririm efendim :)
ıykkk bir an düşündümde çekil kontes şu an aşure yiyorumm..Aç ellerini avuçlarını istiyorum kadın !
Senin Atatürk diye ifade edersinhı hıı. ikiside farklı kişiler zaten ben karıştırdım.)
Efsane çok teşekkür ederim.
Sevin beni ya !
Basın bağrınıza,yanaklarımı mıncırın
cici cici cici yapın :)
Benim çok sevimli hallerim böyledir de çekilmediğim zamanlarım da olmuyor değil be efsane :)
Şimdi burada Akp ye oy vermeyenleri nankörlükle suçlayıp kapanış konuşmasını Hdp ile bitirmişsiniz ya,peki ya Mhp ve Chp seçmeni için ne diyorsunuz?İnşallah gerçek sonuç burdaki gibi olmaz! Kimse kusursuz değil fakat bukadar nankörde olmamak lazım eski Türkiye ile Şimdiki Türkiye yi karşılaştırdığımızda aradaki farkı görmemek için kör olmak gerek kardeşim... Önceden İMF ye olan borcumuz, hastane kuyrukları, başörtü sorunu vs vs... Birde şimdiye bakalım çok şükür iyiye giden gidişatımızı kıskanan iç ve dış düşmanlrımız iyice kudurmuş durumda bizi bölmek, parçalamak, savaşa sokmak için ellerinden gelen her türlü oyun entrika mevcut! Bir SURİYE, FİLİSTİN, MISIR MI OLMAK istiyorsunuz anlamıyorumki? ALLAH korusun savaş çıksa gidecek yerimiz bile olmaz. Suriyeyi sadece biz kabul ettik bizi kim edecek acaba ? Tabiki hiçkimse!!!Mesele TÜRK, KÜRT meselesi olmaması gerek burası TÜRKİYE kardeşim benim bir tane vatanım var baska gidecek ülkem yok! Burada yaşayıp terörü destekleyen onlara oy verenleri kınıyorum! hdp ve onu destekleyenler afedersiniz ama ekmek yedikleri kaba pisliyorlar!!Kim bu vatanın ekmeğini yiyip devletin hizmetlerinden faydalanıp bu Vatana ihanet ediyorsa( türk kürt farketmez) haram zıkkım olsun kökleri kurusun yerin dibine batsın inşaALLAH Rabbim hainlere düşmanlarımıza aman fırsat vermesin kurdukları butun oyunlar bütün tuzaklar kendi ayaklarına dolaşsın inşaALLAH. ALLAHım sen sonumuzu hayra cıkar tek başına iktidar nasip et inşaALLAH. Aminnnn
Çok mantıklıBen yazımda oy verme ya da vermemeye değinmedim. Sadece "eleştirebilmeye" dikkat çektim. Neden değinmediğime gelince; ben akp'nin her yaptığını kabullenmeyip, var olan yanlışları eleştirenleri ama buna rağmen oy verenleri anlıyorum. Buna karşı da değilim. Çünkü baraj esaslı bir seçim sistemine sahip ülkemizde bir insanın parti seçerkenki dinamikleri değişkendir; baraj altında kalacak bir partiye oy verdiğinde anlamı olmadığını düşünür. Siz partinizi baraja göre değiştirmeyecek olsanız bile baraj olmayan bir sistemde bambaşka partilere oy verecek insanlar olacaktır, bu da çok doğaldır.
Bana gelince; evet chp'ye oy vereceğim. Ama baraj olmasa, görüşüme daha yakın partiler de mevcut. Her şeye rağmen benim için partideki olumlu gelişmeler bir referanstır; eğer ki günün birinde yaptığım eleştirilerin karşılığında hiçbir düzelme görmezsem, oyumun heba olması pahasına başka arayışlar içine de girebilirim.
Kısacası oy verelim; ama yanlışa da yanlış diyelim. Bu ülkenin buna ihtiyacı var...
iyi de bu tartışmada birbirimizi asla ve asla ikna edemeyiz, kontes.
neden biliyor musun?
çünkü ben baktığımda başörtülü hakim sorusuna "Hukuk Sistemimizin önemli problemleri vardır, başörtülü hakim değil" diyen bir CHP görüyorum.
sense baktığında "Atın bu kadını dışarı" diyen Ecevit'i.
ben oy verdiğim parti içindeki insanlarla yüzleşebiliyorum. yakasına rozet takıp başörtülü kadınları düşman gören CHP seçmeni de var, elbet.
AKP'nin içinde şeriat getirmek isteyip, IŞİD'i destekleyen yok mu?
CHP öyle ya da böyle günahlarıyla yüzleşiyor ve yüzleşmek zorunda, yoksa silinip gidecek. çünkü Sosyal demokrat ve sol kesim yeni reflekslere sahip artık.
kaçınılmaz bir şey bu.
CHP olmaz da XYP parti olur.
hiç önemli değil.
Atatürk kurdu diye CHP baki olmak zorunda da değil, ömrü dolduysa silinir gider siyasi arenadan. hizipçiliğin alemi yok.
sorun şu kontes.
evet CHP de CHP seçmeni de geçmiş günahlarıyla yüzleşmek zorunda.
ama sağ partiler de özellikle siyasal islam da kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda.
kızların başörtüsüyle okula alınmamasıyla hesaplaşırken, alevi köyüne cami yapanlarla da hesaplaşmalı, oruç tutmadığı için insanları dövenlerle, flört fa...liktir diyenlerle.
siz bunlarla yüzleşmeye yanaşmıyorsunuz. CHP içinde öyle ya da böyle bir hesaplaşma var.
bak misal ön seçim var. Nur Serter girdi seçime 25. oldu.
değişen bir şey var.
sizin arzu ettiğiniz hızda olmayabilir. benim arzu ettiğim hızda da değil. Parti Ulusalcılıktan, Sosyal Demokratlığa dönüşüyor.
gerçekten Deniz Baykal'ın CHP'siyle Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si arasındaki farkı göremiyor musun?
ben sana bütün farkları şu an sıralayabilirim.
CHP, Siyasal İslam'a karşı çok sert tedbirler almıştır, doğrudur. nasıl ki siz AKP'yi kendinize, kendi yaşam tarzınıza güvence olarak görüyorsanız, ben de CHP'yi ve diğer sol/sol eğilimli partileri kendi özgürlüğüme güvence olarak görüyorum. ve Siyasal İslam'ın dili değişmediği sürece de öncelikle kendimi düşünmeye devam edeceğim.