• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Gene mi başladınız yahu şu seçim olsada bir kurtulsak sen ben biz onlardan yetti artık sıktı baydı yeminle :confused:

ah oky ahh enlerde ortalığı karıştıran bir kategori yokki yazam seni...:KK53::KK53::KK53::KK53:
yoo merak ettim. biri yapttırmış bunları ama kim. madem yazıyor bunu ,birilerini suçluyor, kimmiş bu emirleri veren.
bunu sormak yanlış değilki. cevap vermeyecekse yazmasın madem.

örnekleri neden veriyoruz. her iki taraftanda uç düşünenler çıkıntılar olacaktır varda. ama bu kişilerin dedikleri koca bir partiyi bağlamaz. yani siz verdiniz bende verdim. maksadım her 2 taraftada bu saçmassapan düşüncede olanlar var demekti maksadım
Olsun yanlışa yanlış derim diye burada ahkâm kesen ben değilim ki..

Hala nasıl oy verdiğimize şaşan kişilere ki bunların içinde sen de varsın, doğruluk madem önceliğiniz yanlışa yanlış diyebilmeyi savunma uslubu edinen kişiler cevaplasın madem

Neden CHP ?

Örnekler sadece verdiğim video ile kısıtlı değil zilyon tanesi mevcut.

ay korkuyorsun değilmi vermekten. neyse tatlım ,ossun:)
Mustafa Kemal dememi istiyorsun Can'ım
Kimseden korkmuyorum korkmamda
Mustafa Kemal paşa evet cumhuriyet tarihinde hatırı sayılır emeği geçen bir paşamızdır
türk halkının kurtuluş mücadelesinde elinden geleni fazlasıyla yapmış ve kimsenin dinine karışmamıştır
Ha din ve devlet işlerini ayırmak la hata yapmış olabilir ayrılmaz bir bütündür bana göre
Birde tekke ve zaviyeleri kapatmakla aşırılıktan uzak tutmak istemiştir vatanımızı o dönemde en ufak bir açık yeni kurulmuş bi devleti zedelemeye yeterli olabilirdi
Keşke halifeliği kaldırmasaydı dünya islam birliği hedefinde çok iyi yollar alabilirdik Rabbim şimdi nasip etsin bizlere aminnn ecmain inşallah
Mustafa Kemal paşa iyi bir komutandır başarılı bir yöneticidir keşke sirozdan ölmeseydi aşırı alkol tüketmeseydi daha sempati duyabilirdim belki
Eşinin modern!de olsa Kapalı olması benim her zaman takdirimi almıştır kimi ne ilgilendiriyorsa benim takdirim oda ilginç bi durum :D
Ülkemize katkılarından dolayı Allah razı olsun ahirette vereceği hesaplardan iyi ya yada kötü başarılar diliyorum kendisine :D Nur içinde yatsın
El Fatiha diyorum okuyun lütfen ve bırakın şu Adacağızın yakasını yeter yahu

yoo merak ettim. biri yapttırmış bunları ama kim. madem yazıyor bunu birilerini suçluyor kimmiş bu emirleri veren. bunu sormak yanlış değilki
şu toplumda kim yada kimler olduğu biliniyor ama ne kadarı doğru nekadarı yanlış ,yada yalan işte o bilinmiyor.. ve cidden birgün bu bilinenler bu ülkede ortaya çıksada herkes rahatlasa.. nedir ne değildir öğrenilse... konuşulsa bu konular bu ülkede yanlış bilinenler gün yüzüne çıksaa..

X parti gitsindiye bir doğulu olarak y partisine oy veren zihniyetin oldugu toplumda inat olarak x e vercem bende. bu kısır döngü sürüp gitsin boyle.

Aslinda koyu bir CHP'liyim, fakat son zamanlarda CHP HDP'ye destek verdigini gördügüm icin ve kendi amacinin disina cikan bir parti oldugu icin MHP diyorum.
Dürüst bir insan olup doğruyu yanlıştan ayırdığın için seni tebrik ediyorum
Maalesef bazıları kendilerine itiraf edemiyorlar
Nerdeeee eski CHP altı okmuydu ne bu ideolojisinden sapmış durumda
Bu arada MHP'yi hiç sevmem anca muhalefet
Olsun genede hdpye destek vermiyor

diyebiliyorum. çünkü CHP yönetiminin başındaki adam bizzat bu gibi kafaları partiden temizlemiş/temizlemekte olan bir adam.
bu kafaların hepsi partiden uzaklaşıtı ve uzaklaşmakta. CHP dönüşen bir parti kontes. bu verdikleriniz de CHP seçmeninin şikayetçi olduğu ve gidişleriyle partinin oyunu yükselten isimler.
Necla Arat da 23. dönem milletvekili. 25. dönemi bitirdik.
umarım bu dediğin oluyordur umarım bu halk güvenecektir chpye...

diyebiliyorum. çünkü CHP yönetiminin başındaki adam bizzat bu gibi kafaları partiden temizlemiş/temizlemekte olan bir adam.
bu kafaların hepsi partiden uzaklaşıtı ve uzaklaşmakta. CHP dönüşen bir parti kontes. bu verdikleriniz de CHP seçmeninin şikayetçi olduğu ve gidişleriyle partinin oyunu yükselten isimler.
Necla Arat da 23. dönem milletvekili. 25. dönemi bitirdik.
Monroe kişi aslıyla birdir derler bilirsin değil mi ?

Yani dönüşen bir parti bile demiş olsan bu chp tabanının fikriyle yeni gelenlerin fikirlenmedigi anlamına gelmiyor üzgünüm.Herkes ideolojileriyle örtüştüğü siyasi arenada varlığını ortaya koyar
7 Hazirandaki seçimlerde chp standının önünde şahit olduğum durumlar dediğimi gayet doğrular nitelikteydi yani ben doğrudan dönüşen ve aslını astarını inkâr edip yeni seçmen kitlesine geniş bir perspektiften bakabilen bir chp göremiyorum sen görüyorsan onu bilemem
Siyasi konuların en ballı badirelerine zurna çalmayı bırakan chp artık yeni seçim atağı geliştirmişse ben bundan vallahi habersizim neden mi ?
Görünen köy klavuz istemiyor..
Ben Akp'nin dönüşebileceğine dair derin kastımı sana anlatırken nasıl komik bir duruma düşmekten imtina edebileceğimi var sen düşün

Yani demem o ki sana Monroe CHP'nin değişmesi değil mesele hitap ettiği videodaki insanların değişmesidir
Bak yineliyorum bu platformda doğrucu Davut'luga soyunmadığım için beni bi taraf olarak gör ve öyle cevapla

Neden CHP ?

Son düzenleme:
yani bahsettiğin bunları yapan Atatürktü. anladım. sadece bunu okumak istedim senden. alkol tüketip ölen insanlarada sempati duy yalnız. onlar çok duygusallar. bizlerden daha fazla hemde. işte bu yüzden alkol alıyorlar.
yaşanmışlıkları ki kolay değil o dönemki şartlar,onlara alkol aldırıyor.
laiklik onun yaptığı bu ülke için en doğru harekettir. bundada yanlışsın işte.

insanların kapalı olması takdirini kazanmamalı. bakış açını değiştir. kadının açık yada kapalı olmasına bakma,insan olmasına bak. insan gibi insan olmaktır asolan. sana göre biz açığız diye baştan kaybediyoruz demek takdirini. oysa senin kapalı olman ben zerre kadar ilgilendirmiyor . insanlığın ilgilendiriyor. sen burada bile insan ayrımı yapıyorsun açık ve kapalı diye. aramızdaki fark bu işte
Mustafa Kemal dememi istiyorsun Can'ım
Kimseden korkmuyorum korkmamda
Mustafa Kemal paşa evet cumhuriyet tarihinde hatırı sayılır emeği geçen bir paşamızdır
türk halkının kurtuluş mücadelesinde elinden geleni fazlasıyla yapmış ve kimsenin dinine karışmamıştır
Ha din ve devlet işlerini ayırmak la hata yapmış olabilir ayrılmaz bir bütündür bana göre
Birde tekke ve zaviyeleri kapatmakla aşırılıktan uzak tutmak istemiştir vatanımızı o dönemde en ufak bir açık yeni kurulmuş bi devleti zedelemeye yeterli olabilirdi
Keşke halifeliği kaldırmasaydı dünya islam birliği hedefinde çok iyi yollar alabilirdik Rabbim şimdi nasip etsin bizlere aminnn ecmain inşallah
Mustafa Kemal paşa iyi bir komutandır başarılı bir yöneticidir keşke sirozdan ölmeseydi aşırı alkol tüketmeseydi daha sempati duyabilirdim belki
Eşinin modern!de olsa Kapalı olması benim her zaman takdirimi almıştır kimi ne ilgilendiriyorsa benim takdirim oda ilginç bi durum :KK70:
Ülkemize katkılarından dolayı Allah razı olsun ahirette vereceği hesaplardan iyi ya yada kötü başarılar diliyorum kendisine :KK70: Nur içinde yatsın
El Fatiha diyorum okuyun lütfen ve bırakın şu Adacağızın yakasını yeter yahu

Bir chp seçmeni olarak partinin bugüne kadar olan ve bana yanlış gelen -baş örtüsü, ikna odaları vs.- politikalarını kıyasıya eleştirdim; eleştirmeye de devam ediyorum. Ama seçmen yanlış bulduğu politikaları eleştirmezse, sesini çıkartmazsa, oy verdiği partinin de değişime ihtiyacı olmaz. Ne de olsa öyle ya da böyle o kişi ve kişilerin oyunu alıyordur.

Bugün akp seçmeni de bundan dolayı eleştiriliyor. İktidarda olan bir parti, ister istemez daha çok eleştiri alacaktır. Ama kendi seçmeni yanlış olan şeyleri görmezden gelip üzerini örttükçe partinin kendini değiştirmesi, yenilemesi mümkün değil. Yanlışa yanlış diyeceğiz ki; bizler, bizden sonra gelenler çok daha iyi yaşam standartlarına sahip olsun. Eleştirmek kötü bir şey değil.

ben kimden bahsedildiğini soruyorum. hadi ismini ver. kim yapmış bunları.kimin emriyle kimin döneminde yapılmış. vereceğin bir ad
bekliyorum:KK59:
Ağzında sakız smile ifadesinden dolayı demiş olabilirmi ya da tehditkar konuşmalarından dolayı
Bana dava açmaya mı kalkacaksın
İşsizmisin açmısın burda millete bişeyler söyletip para mı kazanıyorsunuz ben bunu anladım şahsen sizden
Açıklama yap lütfen

Ağzında sakız smile ifadesinden dolayı demiş olabilirmi ya da tehditkar konuşmalarından dolayı
Bana dava açmaya mı kalkacaksın
İşsizmisin açmısın burda millete bişeyler söyletip para mı kazanıyorsunuz ben bunu anladım şahsen sizden
Açıklama yap lütfen
bu smile ı herkes kullanır bir smile koymakla insanları mahalle ağzı diye nitelendirmende komik işte.
korkma ben yapmam. ama okuyup yapan olabilir o ayrı.. nede olsa yazılar illelebet burada kalıyor

Bir chp seçmeni olarak partinin bugüne kadar olan ve bana yanlış gelen -baş örtüsü, ikna odaları vs.- politikalarını kıyasıya eleştirdim; eleştirmeye de devam ediyorum. Ama seçmen yanlış bulduğu politikaları eleştirmezse, sesini çıkartmazsa, oy verdiği partinin de değişime ihtiyacı olmaz. Ne de olsa öyle ya da böyle o kişi ve kişilerin oyunu alıyordur.

Bugün akp seçmeni de bundan dolayı eleştiriliyor. İktidarda olan bir parti, ister istemez daha çok eleştiri alacaktır. Ama kendi seçmeni yanlış olan şeyleri görmezden gelip üzerini örttükçe partinin kendini değiştirmesi, yenilemesi mümkün değil. Yanlışa yanlış diyeceğiz ki; bizler, bizden sonra gelenler çok daha iyi yaşam standartlarına sahip olsun. Eleştirmek kötü bir şey değil.
Peki eleştiriyorsun ama oy da veriyorsun değil mi ?

Eger veriyorsan bu mesele burada kapanmış bu koca yürekli kadın efsanesine taş çıkarır nitelikteki nice duruşunuz da bertaraf olmuş gitmiştir.

Vermiyorsan önünde huşu ile eğilir eteklerinizden çekiştiririm efendim :)

Back