• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Birde şunu yazayım, dün aranızdan birini suç duyurusunda bulunmasın diye ikna etmiştim, Sağolun bugün atılan laflara Dayanamadı artık ve Müdürüm sana rağmen dilekçe vermeye gidiyorum dedi.
Kişisel hakaretlerinizi ceza vermiyoruz diye coştunuz ama insanlar savcılıklara gitmeye başladı haberiniz olsun.

Hiç girmeyin dini konulara, herkesin dini inancı kutsaldır, biz kendi inancımızı savunurken bir başkasının dini Değerlerini aşağılıyoruz burda, okudum birkaç yorum ve üzüldüm.
Kendi inancımıza saygı kadar başkalarının inançlarına da saygı göstermemiz gerekir.
Sitede yalnızca Müslümanlar yok. Ve din kıldan ince kılıçtan keskindir, konuşulmamasında, en azından bu sitede konuşulmamasında yarar var.
Gerçekten c
Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Gerçekten çok akıllisin bravo

diyebiliyorum. çünkü CHP yönetiminin başındaki adam bizzat bu gibi kafaları partiden temizlemiş/temizlemekte olan bir adam.
bu kafaların hepsi partiden uzaklaşıtı ve uzaklaşmakta. CHP dönüşen bir parti kontes. bu verdikleriniz de CHP seçmeninin şikayetçi olduğu ve gidişleriyle partinin oyunu yükselten isimler.
Necla Arat da 23. dönem milletvekili. 25. dönemi bitirdik.
Chp nin bsşındaki adam bu kafalarımı temizledi önce kendini temizlesin ozaman o değilmiydi başörtüsü temizlikçiye yakışır diyen

Chp nin bsşındaki adam bu kafalarımı temizledi önce kendini temizlesin ozaman o değilmiydi başörtüsü temizlikçiye yakışır diyen
o konuşma öyle değil yalnız. o dönemde baş örtüsü yasağı vardı, yasadaki düzenleme henüz yapılmamıştı ve ona göre başörtülü bir memur çalışması mümkün değildi. Başörtüsüyle çalışan temizlik işçilerine elbet müdahale etmeyeceğiz demişti. olar zaten iş sözleşmesiyle çalışıyorlar, orada işlerini doğru yapıp yapmadıklarına bakarız demişti.
kimse başörtüsü temizlikçiye yakışır demedi, hele de Dersim'in bir köyünde çok çocuklu bir ailenin çocuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu asla demez. kendi anasına mı hakaret etsin adam?

Birde şunu yazayım, dün aranızdan birini suç duyurusunda bulunmasın diye ikna etmiştim, Sağolun bugün atılan laflara Dayanamadı artık ve Müdürüm sana rağmen dilekçe vermeye gidiyorum dedi.
Kişisel hakaretlerinizi ceza vermiyoruz diye coştunuz ama insanlar savcılıklara gitmeye başladı haberiniz olsun.
Medcezir değil mi abla o üyemiz?:(

Hah Monroe şimdi istediğim cevabı aldım :)
Demek ki bir AKP'li de kendi özgürlüğünün kısıtlanmasından ve eskiye dair yaşananan can sıkıcı durumlarla karşı karşıya gelme korkusundan bu partiye sarılmış durumda
O da senin gibi düşünüyor
Yani bu sitede ''nasıl hâlâ AKP'ye oy verirsiniz aklım haflasam almıyor'' diyenler defaatle Monroe'yi dönüp dönüp okusunlar
Hah iste monroe nun da anlatmaya calistigi bu:))) sizin bu korkulariniz, tek partili donemde butun sag sol vb insanlarin siyaset yaptigi chp nin yeni soylemlerine kulaklarinizi kapamaniza sebep oluyor:)) adam lar 2015 turkiye si ve hassasiyetleri konusunda ki politika degisimlerini tasfiyeleriyle de ispatladilar..ekmeleddin ihsanoglu nu bile aday gosterdiler.daha be yapsinlar.korkmayin artik..

Medcezir değil mi abla o üyemiz?:KK43:
Evet, dün dilekçe vermeye giderken yoldan çevirdim, 1 saat görüştük, hatrımı çiğnemeyip vazgeçmişti ama bugün devam edildiğini görünce bana mesaj atmış, Müdürüm dün beni ikna ettin ama diye başlayan bir mesaj, kızabilir miyim ona, kızamam tabi ki, herkes üslubuna dikkat etmeli, eleştiriler tamam ama hakaretler ve küfürler yakışmıyor, kadınsınız hepiniz, yani yazarken hiç mi utanılmıyor, ben öyle çıt kırıldım, narin Feminen biri değilimdir, aksine erkek gibi kadın denilenlerdenim ama ben bile böyle küfredemem, hakaret edemem.

Sanal diye kimse güvenmesin, bu bölümden çok davalar çıkacak, herkes hazırlıklı olsun.

nasıl oy verebiliyorum biliyor musun?
%10 barajı yüzünden. Milliyetçi ve Sağcı olmayan benim şu anda oy verebileceğim 2 parti var HDP ve CHP. 3. bir alternatifim yok.
var ama bu benim çıkarımın tersine olur. neden biliyor musun? benim örneğin gidip Liberal Demokrat Partiye vereceğim her oy, Siyasal İslamcı AKP'nin seçimden daha da güçlenerek çıkması, yani benim özgürlüğümün daha da kısıtlanması demek.
ben bir birey olarak senden önce kendimi düşünmek zorundayım kontes.
CHP'nin oyu azalsın mı istiyorsunuz? o barajı kaldırın, ben de mesela gideyim başka partiye vereyim oyumu. ama benim şu mevcut şartlarda başka bir partiye oy verme şansım var mı gerçekten?
senin özgürlüğüne yapılmış olanları değil, kendi özgürlüğüme yapılabilecek olanları düşünmektir benim önceliğim.
ayrıca ben değişebileceği gibi bir kanaate sahip değilim, değiştiğini bizzat görüyorum.
bir diğer konu da ben asla kimin hangi partiye oy verdiğini sorgulamadım. bana göre siyasi fikirleri marjinalleştirmemenin tek yolu siyasi partilerdir.
o yüzden bence HDP de mecliste olmalıdır, AKP de gerekirse AKP'den daha uç siyasal islamcı bir parti de. kim her ne söyleyecekse orada o çatının altında söylemeli.
o yüzden kimsenin oyunu sorgulamadım, garipsemedim de.
yine de Siyasal İslamla dönüşen CHP aynı noktada değil.
çünkü Siyasal İslam kendi günahlarıyla yüzleşmiyor. CHP giderek demokratikleşirken, AKP şu an hiç olmadığı kadar otoriter. dolayısıyla bence şu an için "ama siz de" diye kontraya çıkabilecek konumda değil Siyasal İslam.
ha bu arada bence yüzleşmek zorunda da değil. seçmeni memnunsa parti memnunsa durum buysa budur.
örneğin AKP'nin seçmeni başı açık bir kadına, bir aleviye, bir zerdüşte, bir eşcinsele partinin takındığı tutumun katı olmasından rahatsız olmayabilir.
örneğin dini hassasiyeti yüksek olan birinin eşcinsel haklarını savunan bir partiye oy vermesi zaten manasız değil mi? ya da örneğin sperm bankasından alına spermle hamile kalınmasını destekleyen bir partiden.
ya da daha uca gidelim, şeriatı devlet düzeni olarak isteyen bir partiyi destekleyen biri örneğin gayri-müslimlerden vergi alınmasını isteyen bir partiye oy verebilir.
dünyanın her ülkesinde değişik eğilimler ve değişik talepler vardır. örneğin ya geçen yıl, ya da önceki yıl, Hollanda da pedofili ve ensest serbest olsun diyen bir parti kuruldu, haa çok tepki aldı ve sanırım parti olması onaylanmadı ama kuruldu mesela, halk kendi tepkisini kendisi verdi (çok şükür)
dediğim de bu, eğer AKP'nin halk nezdinde bir karşılığı varsa ki var (seçim barajı olduğu için %40 olmasa belki %25, belki 30 ama ciddi bir oranda var) o zaman AKP'ye oy verilecek demektir.
ben AKP'den rahatsız olabilirim, ama bireysel olarak AKP seçmeni olan senden rahatsız değilim.
senin fikirlerine karşı olabilirim, bunu da seninle sonuna kadar tartışırım ama senin bunu bir hakaret ifade etmediğin sürece dile getirme özgürlüğünün kısıtlanmasını istemem.
o yüzden niye AKP'ye oy veriyorsun diye sormam, başkasına da sormam.
AKP'nin fikirlerine karşı olabilirim, oy verenlerin de fikirlerine karşı olabilirim.
ve tekrar ediyorum.
ben CHP'nin içindeki dönüşümü görüyorum, eğer CHP bu dönüşümü durdurur ve geriye götürürse evet ben oy vermem.
işte şu yazınla istediğimiz cevabı vermiş oldunn.. en objektif yorum yapan enlerde seni aday gösterdim bil istedim

Evet, dün dilekçe vermeye giderken yoldan çevirdim, 1 saat görüştük, hatrımı çiğnemeyip vazgeçmişti ama bugün devam edildiğini görünce bana mesaj atmış, Müdürüm dün beni ikna ettin ama diye başlayan bir mesaj, kızabilir miyim ona, kıyamam tabi ki, herkes üslubuna dikkat etmeli, eleştiriler tamam ama hakaretler ve küfürler yakışmıyor, kadınsınız hepiniz, yani yazarken hiç mi utanılmıyor, ben öyle çıt kırıldım, narin Feminen biri değilimdir, aksine erkek gibi kadın denilenlerdenim ama ben bile böyle küfredemem, hakaret edemem.

Sanal diye kimse güvenmesin, bu bölümden çok davalar çıkacak, herkes hazırlıklı olsun.
Tahmin etmiştim neyse hayırlısı olsun...
Çok haklısın abla...

Bu bölümden çok dava çıkacak herkes hazırlıklı olsun derken :KK57:yutkunayım bari:KK45:

Evet, dün dilekçe vermeye giderken yoldan çevirdim, 1 saat görüştük, hatrımı çiğnemeyip vazgeçmişti ama bugün devam edildiğini görünce bana mesaj atmış, Müdürüm dün beni ikna ettin ama diye başlayan bir mesaj, kızabilir miyim ona, kızamam tabi ki, herkes üslubuna dikkat etmeli, eleştiriler tamam ama hakaretler ve küfürler yakışmıyor, kadınsınız hepiniz, yani yazarken hiç mi utanılmıyor, ben öyle çıt kırıldım, narin Feminen biri değilimdir, aksine erkek gibi kadın denilenlerdenim ama ben bile böyle küfredemem, hakaret edemem.

Cezalar kalkınca dillerin ayarı kaçtı..
Herkes dikkatli olmaya çalışsın burada dedikçe inadına yapıldı sanki hakaretler tavan yaptı..

Back