• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
  • örnekler veriyoruz madem
AKP'li yönetici: Örtüsüz kadın satılıktır

• akp-li-yonetici-ortusuz-kadin-satiliktir-739931.Jpeg

AKP'li yöneticinin facebook sayfasına yazdığı satırlar şaşırttı

AKP Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Facebook'taki sayfasına, başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı.

Niye başörtülü diye üniversitelerde ikna odaları Kuran nur Serter hanım şu anda CHP milletvekili
Ya da Meclis'e başörtülü girdi diye Merve kavakçıyı yuhalayan aşağılayanların bir çoğu şu anda CHP milletvekili Aaa geçmişe süngermi çektiniz
CHP hedefinden şaşmış durumda
Din D üşmanlığı ile solculuğu karıştırmış durumda
Biraz beyin egzersizi yapın
Nur Serter ön seçimi kazanamadı efendim milletvekili falan değil. bence siz yapın o tavsiye ettiğinizi, zira benim beyin fonksiyonlarım gayet yerinde, olmayan kim görüyoruz. sizin kulağınıza ne üfleniyorsa gelip burada onu yazıyorsunuz.

Benim dedem anlatır dı cumhuriyet ilk kurulduğu yıllarda Kuran'ı Toplattıklatını
Ahırlara sakladıklarını bir gece hepsinin harf inkilabıyla cahil kaldıklarını modernleşme adına kılık kıyafet yasasıyla yaşadıkları eziyetleri
bediüzzaman efendiye yapılan eziyetlerden bihabersiniz sanırsam
Bu vatanı benim ecdadım canını dişine katarak kurtardı dinsiz cahil Avrupa yalakası bir nesil yetişsin diye değil asimile olmuş bir toplum özüne dönüyor diye korkularınız yersiz bizler Cihan'a hükmetmiş bir ecdadın torunlarıyız korkmayın küllerimizden doğuyoruz elhamdulillah
Simdi bir yerde bir celiski var.kusura bakmayin anlamadigim icin soruyorum.cihana hukmeden devletler coktur..mesela gunumuzde abd ve rusya hatta cin cihana hukmediyor..parmaklari her yerde...yani ecdadin muhtesemliginden degil de gucten kaynakli bir durum.sonucta esit yaratildiysak benim ecdadimi digerinin ecdadindan ustun tutmak yaratilisin felsefesine ters.simdi dedenizin savasip kurtardigi memleketin kurulusu ,kimlerin kime karsi savastigi ,komutani belli.yani dedeniz cumhuriyetin kurucu unsurlarinin yaninda saf almis.hakli olarak. O zaman belki kurulusundan bugune donem sartlarini dunyanin siyasi ve ekonomik yapisini gozardi etmeden toplumsal sorunlari ve cozumlerini konusmaliyiz.hepberaber nasil ozgur ve refah icinde yasayabiliriz:)

ben kimden bahsedildiğini soruyorum. hadi ismini ver. kim yapmış bunları.kimin emriyle kimin döneminde yapılmış. vereceğin bir ad
bekliyorum:KK59:
Can'ım benim öküz altında buzağı arıyorsun :D
Cumhuriyetin ilk kurulduğu Zaman'lar da dönem
Bu isimler zaten cumhuriyeti Kuran emir veren kişiler
Noldu cık işine yaramadım demi
Benden sana ekmek çıkmaz
Hadi başkasını kendine maşa yap
Eyvallah
:D

Nasıl cümleler öyle ya..Mahalle ağzıyla,bu kadar streslenmeyin lütfen..:KK70:
mahalle ağzı duymamışsın sen.
ben kimden bahsedildiğini soruyorum. hadi ismini ver. kim yapmış bunları.kimin emriyle kimin döneminde yapılmış. vereceğin bir ad

bu mesajda mahalle ağzını bulan neresinde var göstersin

Can'ım benim öküz altında buzağı arıyorsun :KK70:
Cumhuriyetin ilk kurulduğu Zaman'lar da dönem
Bu isimler zaten cumhuriyeti Kuran emir veren kişiler
Noldu cık işine yaramadım demi
Benden sana ekmek çıkmaz
Hadi başkasını kendine maşa yap
Eyvallah
:KK70:
ay korkuyorsun değilmi vermekten. neyse tatlım ,ossun:)

ben de şunu koyayım o zaman:
http://www.gazetevatan.com/akp-li-yonetici--ortusuz-kadin-satiliktir-364363-gundem/

Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı.
hah bak negzel oldu beyle.
bence ikisi altalta pek yakıştı.
Hah koy elbette

Lakin senin ben yapılan yanlışlar dogrultusunda partime oy vermem arkamı döner geçer giderim dediğinden mütevellit paylaşmak istedim :)

O kelamı ben etseydim haklısın Monroe derdim :)

Yani demem o ki ; Sen yapılan yanlışa göre oyunun ibresinin değişeceğine kanat getirebilen, 90 aldığın bir vizenin dersinden, örtülü kızın dışarı atılma hasebiyle çıkıp yakan bir bilinçli birey olduğunu yazdın

Peki hala CHP diyebiliyor musun ?

Diyorsan neden ?

Evet mahalle ağzıyla konusmayı sevmem seviyem değil..Lakin karşıdakıne saldırır gibi yazmışsnz hadi hadi söylesene..Herkes zaten fikrini söylüyor.Yorumunu yapmış...Siyasetse siyaset,fikirse fikir..Biraz dolu fikirlerle gelin..Mantıklı tarıh analizlerıyle gelin..Yapmayın Allah aşkına..Biraz hazımlı olun..

Evet mahalle ağzıyla konusmayı sevmem seviyem değil..Lakin karşıdakıne saldırır gibi yazmışsnz hadi hadi söylesene..Herkes zaten fikrini söylüyor.Yorumunu yapmış...Siyasetse siyaset,fikirse fikir..Biraz dolu fikirlerle gelin..Mantıklı tarıh analizlerıyle gelin..Yapmayın Allah aşkına..Biraz hazımlı olun..
evet merak ettim isim versin. madem birilerini suçluyor değilmi ama..:KK14:
ayrıca yazımda mahalle ağzı olmadığını farkındasın zaten,
ama maksat iftira etmak değilmi.
her zaman yaptığınız gibi.
bu arada hayatımda mahalle ağzıyla konuşmadım. sevmediğim bir tarzdır:KK59:

• örnekler veriyoruz madem
AKP'li yönetici: Örtüsüz kadın satılıktır

• akp-li-yonetici-ortusuz-kadin-satiliktir-739931.Jpeg

AKP'li yöneticinin facebook sayfasına yazdığı satırlar şaşırttı

AKP Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Facebook'taki sayfasına, başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı.

Örnekleri veriyorsunuz da önce chp ile alakalı örneklere bir açıklama getirin

Malum biz size göre belirli bir cenahı düşünen kitlelerden ibareyiz yani bunu sormamanız gerek fikri neyse zikri odur misaline istinaden

Ben size diyorum ki ; O kadar hümanist ve o kadar bütün fikirlere karşı dirayetli optimist tavrınızdan zerre-i miskal ödün vermiyorsunuz ve yanlışlar üzerine karşılıklı fikir teatileriniz de mevcut

Madem bir yanlışı iyi analiz edebilen kalibreli duruşu olan saygın da bireylersiniz, yanlışa yanlış derim diye karşıdakinin duruşuna alengirli bir reddiyeniz de mevcut

Madem biz sadece özellikle bizim gibi olan kitlelere hitap etmeyi seven gerici bir zihniyetin arkasını sıvazlayan oportünist bebeleriz

Hadi biz iflah olmayız olmayız da

Peki siz neden destekliyorsunuz bu kişileri efenim ?

örnekleri neden veriyoruz. her iki taraftanda uç düşünenler çıkıntılar olacaktır varda. ama bu kişilerin dedikleri koca bir partiyi bağlamaz. yani siz verdiniz bende verdim. maksadım her 2 taraftada bu saçmassapan düşüncede olanlar var demekti maksadım

Ya arkadaşlar sandık görevlisi olmak için ne yapmak lazım?
Ysk sitesine baktım ama bir şey bulamadm.. :KK64:

Hah koy elbette

Lakin senin ben yapılan yanlışlar dogrultusunda partime oy vermem arkamı döner geçer giderim dediğinden mütevellit paylaşmak istedim :)

O kelamı ben etseydim haklısın Monroe derdim :)

Yani demem o ki ; Sen yapılan yanlışa göre oyunun ibresinin değişeceğine kanat getirebilen, 90 aldığınbir vizenin dersinden örtülü kızın dışarı atılma hasebiyle çıkıp yakan bir bilinçli birey olduğunu yazdın

Peki hala CHP diyebiliyor musun ?

Diyorsan neden ?
diyebiliyorum. çünkü CHP yönetiminin başındaki adam bizzat bu gibi kafaları partiden temizlemiş/temizlemekte olan bir adam.
bu kafaların hepsi partiden uzaklaşıtı ve uzaklaşmakta. CHP dönüşen bir parti kontes. bu verdikleriniz de CHP seçmeninin şikayetçi olduğu ve gidişleriyle partinin oyunu yükselten isimler.
Necla Arat da 23. dönem milletvekili. 25. dönemi bitirdik.

Sorularının yanıtını merakla beklerken karşılaştığım cümle karşısında :KK57: oldum okypete.
Yanıtları karambole getirmeye çalışmış ama hiç olmamış oturmamış.
Merakım canlılığını koruyor beklemedeyim.

Sorularının yanıtını merakla beklerken karşılaştığım cümle karşısında :KK57: oldum okypete.
Yanıtları karambole getirmeye çalışmış ama hiç olmamış oturmamış.
Merakım canlılığını koruyor beklemedeyim.
hayır soruma cevap alamadığım gibi yapmadığım şeyle suçlanmakta ayrıca trajikomik

Back