- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
ben de şunu koyayım o zaman:
Şunu da ekleyeyim istedim
İstikrar senin neyine Vesayet :)))))
Ahahaaa hiç unutmam bu kadının laflarını
Şunu da ekleyeyim istedim
İstikrar senin neyine Vesayet :)))))
Nur Serter ön seçimi kazanamadı efendim milletvekili falan değil. bence siz yapın o tavsiye ettiğinizi, zira benim beyin fonksiyonlarım gayet yerinde, olmayan kim görüyoruz. sizin kulağınıza ne üfleniyorsa gelip burada onu yazıyorsunuz.Niye başörtülü diye üniversitelerde ikna odaları Kuran nur Serter hanım şu anda CHP milletvekili
Ya da Meclis'e başörtülü girdi diye Merve kavakçıyı yuhalayan aşağılayanların bir çoğu şu anda CHP milletvekili Aaa geçmişe süngermi çektiniz
CHP hedefinden şaşmış durumda
Din D üşmanlığı ile solculuğu karıştırmış durumda
Biraz beyin egzersizi yapın
ben kimden bahsedildiğini soruyorum. hadi ismini ver. kim yapmış bunları.kimin emriyle kimin döneminde yapılmış. vereceğin bir ad
bekliyorum
Simdi bir yerde bir celiski var.kusura bakmayin anlamadigim icin soruyorum.cihana hukmeden devletler coktur..mesela gunumuzde abd ve rusya hatta cin cihana hukmediyor..parmaklari her yerde...yani ecdadin muhtesemliginden degil de gucten kaynakli bir durum.sonucta esit yaratildiysak benim ecdadimi digerinin ecdadindan ustun tutmak yaratilisin felsefesine ters.simdi dedenizin savasip kurtardigi memleketin kurulusu ,kimlerin kime karsi savastigi ,komutani belli.yani dedeniz cumhuriyetin kurucu unsurlarinin yaninda saf almis.hakli olarak. O zaman belki kurulusundan bugune donem sartlarini dunyanin siyasi ve ekonomik yapisini gozardi etmeden toplumsal sorunlari ve cozumlerini konusmaliyiz.hepberaber nasil ozgur ve refah icinde yasayabiliriz:)Benim dedem anlatır dı cumhuriyet ilk kurulduğu yıllarda Kuran'ı Toplattıklatını
Ahırlara sakladıklarını bir gece hepsinin harf inkilabıyla cahil kaldıklarını modernleşme adına kılık kıyafet yasasıyla yaşadıkları eziyetleri
bediüzzaman efendiye yapılan eziyetlerden bihabersiniz sanırsam
Bu vatanı benim ecdadım canını dişine katarak kurtardı dinsiz cahil Avrupa yalakası bir nesil yetişsin diye değil asimile olmuş bir toplum özüne dönüyor diye korkularınız yersiz bizler Cihan'a hükmetmiş bir ecdadın torunlarıyız korkmayın küllerimizden doğuyoruz elhamdulillah
Can'ım benim öküz altında buzağı arıyorsunben kimden bahsedildiğini soruyorum. hadi ismini ver. kim yapmış bunları.kimin emriyle kimin döneminde yapılmış. vereceğin bir ad
bekliyorum
mahalle ağzı duymamışsın sen.Nasıl cümleler öyle ya..Mahalle ağzıyla,bu kadar streslenmeyin lütfen..
ay korkuyorsun değilmi vermekten. neyse tatlım ,ossun:)Can'ım benim öküz altında buzağı arıyorsun
Cumhuriyetin ilk kurulduğu Zaman'lar da dönem
Bu isimler zaten cumhuriyeti Kuran emir veren kişiler
Noldu cık işine yaramadım demi
Benden sana ekmek çıkmaz
Hadi başkasını kendine maşa yap
Eyvallah
Hah koy elbetteben de şunu koyayım o zaman:
http://www.gazetevatan.com/akp-li-yonetici--ortusuz-kadin-satiliktir-364363-gundem/
Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı.
hah bak negzel oldu beyle.
bence ikisi altalta pek yakıştı.
mahalle ağzı duymamışsın sen.
ben kimden bahsedildiğini soruyorum. hadi ismini ver. kim yapmış bunları.kimin emriyle kimin döneminde yapılmış. vereceğin bir ad
bekliyorum
bu mesajda mahalle ağzını bulan neresinde var göstersin
evet merak ettim isim versin. madem birilerini suçluyor değilmi ama..Evet mahalle ağzıyla konusmayı sevmem seviyem değil..Lakin karşıdakıne saldırır gibi yazmışsnz hadi hadi söylesene..Herkes zaten fikrini söylüyor.Yorumunu yapmış...Siyasetse siyaset,fikirse fikir..Biraz dolu fikirlerle gelin..Mantıklı tarıh analizlerıyle gelin..Yapmayın Allah aşkına..Biraz hazımlı olun..
AKP'li yönetici: Örtüsüz kadın satılıktır
- örnekler veriyoruz madem
AKP'li yöneticinin facebook sayfasına yazdığı satırlar şaşırttı
AKP Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Facebook'taki sayfasına, başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı.
diyebiliyorum. çünkü CHP yönetiminin başındaki adam bizzat bu gibi kafaları partiden temizlemiş/temizlemekte olan bir adam.Hah koy elbette
Lakin senin ben yapılan yanlışlar dogrultusunda partime oy vermem arkamı döner geçer giderim dediğinden mütevellit paylaşmak istedim :)
O kelamı ben etseydim haklısın Monroe derdim :)
Yani demem o ki ; Sen yapılan yanlışa göre oyunun ibresinin değişeceğine kanat getirebilen, 90 aldığınbir vizenin dersinden örtülü kızın dışarı atılma hasebiyle çıkıp yakan bir bilinçli birey olduğunu yazdın
Peki hala CHP diyebiliyor musun ?
Diyorsan neden ?
Sorularının yanıtını merakla beklerken karşılaştığım cümle karşısındamahalle ağzı duymamışsın sen.
bekliyorum
bu mesajda mahalle ağzını bulan neresinde var göstersin
hayır soruma cevap alamadığım gibi yapmadığım şeyle suçlanmakta ayrıca trajikomikSorularının yanıtını merakla beklerken karşılaştığım cümle karşısındaoldum okypete.
Yanıtları karambole getirmeye çalışmış ama hiç olmamış oturmamış.
Merakım canlılığını koruyor beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?