- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
sen buraların aranılan ablasısın ve kaplerimizde yerini bilirsin keleşim..Kıskanmayalım lütfen,müdürümlen aramıza kimseler giremez
Bazen tası tarağı topla çek git diyorum
aranıza biri girdiyse biriniz sıkı sarılmamış demektir
kıskanırım tabi kıskanırım neden kıskanmıcakmışım
Hiiii hemde sanaYarın yapacağım kısmetse bu aşure k.valideden geldi komşusu yapmış.
Sen iste anında yollayım sana müdürüm lafımı olur
Şaşkınlıkla izliyorum olanları,bana bile hemde yaşlı bir hanıma laf çaktılar ya ölsemde gam yemem artık burada..
sen buraların aranılan ablasısın ve kaplerimizde yerini bilirsin keleşim..
kesinlikle yazdımm ALLAH aşkına senden başka eli maşalı kim olabilir bu forumdaaBeni de yazdın mı
Yazmadıysan çok kötü yaparım
aaaaaa girdim tabi girerim baksana hala bana yazmıyo şu an itibariylen kendisine küstüm konuşmuyorumAramıza sen girdin yani lafı dolandırma
Olsun sen gene kıskanma
Hiiii hemde sanane isterler bizim gibi ihtiyarlardan, yaşımızı başımızı almışız, şurda 2 patik örerken yazıyorsak ne olmuş, Yaşlılara hürmet lütfen
ya git ortalığı batırma yeni temizledik
aaaaaa girdim tabi girerim baksana hala bana yazmıyo şu an itibariylen kendisine küstüm konuşmuyorum
ver sana hitaben şarkılarımıMune
al banlarını
Allah'ım trip yapıyor birdeaaaaaa girdim tabi girerim baksana hala bana yazmıyo şu an itibariylen kendisine küstüm konuşmuyorum
ver sana hitaben şarkılarımıMune
al banlarını
yaparım tabi küsümAllah'ım trip yapıyor birdeuzat bakayım o dilini
Allah'ım trip yapıyor birdeuzat bakayım o dilini
Yarın yapacağım kısmetse bu aşure k.valideden geldi komşusu yapmış.
Sen iste anında yollayım sana müdürüm lafımı olur
Şaşkınlıkla izliyorum olanları,bana bile hemde yaşlı bir hanıma laf çaktılar ya ölsemde gam yemem artık burada..
Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberiniGördünmü tribleri müdürüm,bas cezayı hemen tık mapısaaç susuz kalsın..
Benim kaldığım koğuşu verme sakın
yaparım tabi küsüm
beğen beğen kaç sonra
hanımımda hanımım
ne hanımmış arkadaş
Heee ortamı yumuşatıyoruz, konu açılmasın yeniden, bak şarkı söylerim hepiniz kaçacak yer ararsınız, valla üyelik iptali yaptırıp kurtulursunuz benden, yok böyle bir ses
ben seni bir sürü kategoride aday gösterdim müdürüm 3 aylık bansızlık talep ediyorumHeee ortamı yumuşatıyoruz, konu açılmasın yeniden, bak şarkı söylerim hepiniz kaçacak yer ararsınız, valla üyelik iptali yaptırıp kurtulursunuz benden, yok böyle bir ses
yaaa koğuşunda özel yaniGördünmü tribleri müdürüm,bas cezayı hemen tık mapısaaç susuz kalsın..
Benim kaldığım koğuşu verme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?