Med , kakao yapmayın
Yok aeben, bunlarla ugrasıyorum artık. Defalarca uyardık, Ataturke, donem yonetimine ve devrimlere bok atmayın, dilinize ayar cekin dedik. HAla ipini koparmıs at gibi kosturuyorsa kendisinin bilecegi is.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Med , kakao yapmayın
uğraştırma beni mahkemede incelenilir ve ortaya çıkar zaten..
artistlik yapma meddd aç mahkemeyi yarın öbürgün deme bana kabul edilmedi diyee.. kelimelerin arasına girip artistlik yapma... bana özelden tehdit vari konuşma o çeneni dizginlemeyi bileceksin asarım keserim havalarını yutsaydık biz. eee gerisinide anla artıkkTamam o hakaret ve kufurlerin ekran goruntulerini al buraya koy. NE hakaretler kufurler etmisim inceleyelim hepberaber.
Ben haber vermiyorum, kabul edildigi takdirde zaten sen haberdar ediliyorsun, icin rahat olsun.
neyi anlamıyorsun bir caps paylaştım ve iktidarında suçu vardır demedin..saydın yok şu örgüt yok bu örgüt diye.. sana sordum o zaman ankara katliamını neden vede diğer ölümleri konular açıldığında çemkirerek hükümeti suçladın dedim.. yada şimdi ne düşünüyorsun dedim.. ama hala cevap yok hayyall..
neyi yapmayım arkadaşım marily paylaşmış bir yazı ve vay bee o zamanlarda ne diktatörlük varmış dedim.. bu laf salatası hop bitti burada inanın merakla bekliyorumm buradayımm sadece bana yapmıyor bunuu karşıt görüşlü olan tüm arkadaşlara yapıyor..Med , kakao yapmayın
Med ikiniz içinde diyorum arkadaşlar bence uzatmayın .Yok aeben, bunlarla ugrasıyorum artık. Defalarca uyardık, Ataturke, donem yonetimine ve devrimlere bok atmayın, dilinize ayar cekin dedik. HAla ipini koparmıs at gibi kosturuyorsa kendisinin bilecegi is.
artistlik yapma meddd aç mahkemeyi yarın öbürgün deme bana kabul edilmedi diyee.. kelimelerin arasına girip artistlik yapma... bana özelden tehdit vari konuşma o çeneni dizginlemeyi bileceksin asarım keserim havalarını yutsaydık biz. eee gerisinide anla artıkk
neyi yapmayım arkadaşım marily paylaşmış bir yazı ve vay bee o zamanlarda ne diktatörlük varmış dedim.. bu laf salatası hop bitti burada inanın merakla bekliyorumm buradayımm sadece bana yapmıyor bunuu karşıt görüşlü olan tüm arkadaşlara yapıyor..
gönder dilekçeni bekliyorum ikidebir o cahil dediğin kelimeleri o argo konuşmalarını birer birer nasıl yutturuyorum sana şaşıracaksın medd.. ve cidden çeneni dizgileyeceksin.. burası senin babanın malı değil bir argo konuşmalar insanları suçlaman ve bana sakın ATATÜRKün arkasına sığınıpta masum rolleri oynama dolamışsın ağzına sakız gibi sahte ATATÜRK çü senii..Kim sana ozel mesaj atıyor be? Yılısık konusma benimle diye bir kere mesaj attım neyin derdindesin?
O ceneni sen dizginleyeceksin, Ataturke uzattıgın o dili sokacaksın iceri.
MAhkemeyi ben acmıyorum, oyle cahilsin ki bihabersin her seyden. Dİlekce kabul edildigl takdirde acılıyor dava.
Kakaom ben ikinizede diyorum . Buranın ortamını inan çok iyi biliyorum canım 10 senedir buralardayım . Herkes karşıt olup birbine yükleniyor ama bu her görüş için geçerli .neyi yapmayım arkadaşım marily paylaşmış bir yazı ve vay bee o zamanlarda ne diktatörlük varmış dedim.. bu laf salatası hop bitti burada inanın merakla bekliyorumm buradayımm sadece bana yapmıyor bunuu karşıt görüşlü olan tüm arkadaşlara yapıyor..
gönder dilekçeni bekliyorum ikidebir o cahil dediğin kelimeleri o argo konuşmalarını birer birer nasıl yutturuyorum sana şaşıracaksın medd.. ve cidden çeneni dizgileyeceksin.. burası senin babanın malı değil bir argo konuşmalar insanları suçlaman ve bana sakın ATATÜRKün arkasına sığınıpta masum rolleri oynama dolamışsın ağzına sakız gibi sahte ATATÜRKI çü senii..
yok canım ben senle uğraşmayacağım sen BENLE uğraşacaksınn..MAhkeme ugrasmıyor bu islerle. Once senin benim akp iktidarına ettigim kufurleri bulup dilekce vermen gerekiyor. Bul da ver savcılıga, lutfen cok rica ediyorum. BEni savcılıga ver.
yok canım ben senle uğraşmayacağım sen BENLE uğraşacaksınn..
bekliyorum cicimm.. ve inan sonuçları paylaşacağım burada ve kk bir ilki yaşasın.. lafları kelimeleri istediğin gibi algıla yont sonrada bik bik öt deediğim gibi babanın malı değil burasıYuttur bekliyorum. HAdi hodrimeydan. Şaşırt beni. BAna diledigini soyle cok ta fifi..AMa ataturke uzattıgınız o pis dillerinizi hepiniz solacaksınız iceri.
şunu bilki çok pis hoşlanırım benimle uğraşanlarla..ve artık sana yazmicam ha bırakta en son ben yazdım yazma daha dilekçene odaklanHic merak etme, zevkle ve gonullu olarak.
işsizim ben :/ Kasımda atama bekliyorum. bir dönem emlak ekspertizliği yaptım, o dönemde de işim sürekli pc başındaydı şimdi bilgisayarda başka çalışmalarım var, o yüzden pc sürekli açıktır. bir nevi mesleki alışkanlık :)elbette konuşarak anlatarak öğreneceğiz ben siyaseti burda kkda öğrendim bu konuyla ilgili herhangi bi eğitimim veya özel ilgim olmadı hiç son 2 seneye kadar
neyse inceliğin için telekküer ediyorum ve konudan keskin bir virah yapım sağa dönerek sen ndeden hep bilgisayar başındasın evin çoluğun çoğcuğun yokmu onu geçrim tuvalaete gittiğine dair şüphelerim var
birde kaç evin var bu evde değil demişsin
konudan yoruldum üst mesajımdada yazdığım gibi bir çok siteden bir çok bilgi belge getirebiliriz ama ne kadar doğru olur