• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bağa girdim bağ bulanmış, bağa Bülbül dadanmışşşşşşş, 43 Yaşında da Mune de hanım, kimlerle uğraşmışşşşşşş, hop hop hop hop:KK14:

Neler oluyor burda, yine birbirinizin ağzını yırtmaya başlamışsınız.
Siyaset meydanında üsluplar Şahane

Bağa girdim bağ bulanmış, bağa Bülbül dadanmışşşşşşş, 43 Yaşında da Mune de hanım, kimlerle uğraşmışşşşşşş, hop hop hop hop:KK14:

Çerezimi aldım yiyim dedim boğazıma takıldı okurken :KK14::KK14:

:KK70: işsizim ben :/ Kasımda atama bekliyorum. bir dönem emlak ekspertizliği yaptım, o dönemde de işim sürekli pc başındaydı şimdi bilgisayarda başka çalışmalarım var, o yüzden pc sürekli açıktır. bir nevi mesleki alışkanlık :)
bekarım, ne koca var ne çocuk.
annemlerin evinde kitaplarım.
:KK70:

yani o değil ben bi yandan gelip burda muhtelif sitelerde kaynak araştırıp sana ve diğer alıntılara cevap vermeye uğrasıyorum bi yandanda gidip konserve yapıp evi temizleyipp ömrümde ilk kez tatlı aşure yapmaya niyetlendiğim için tarif arayıp bi yandan kocama laf yetiştiriyor bi yandan arayan komşularımla kuran gününü belirlemeye çalışıyorumm

ohhh istediğim rahatlık varya:KK55::KK70::KK70:koca yok yemek derdi yok hayat sana güzel:KK53:

bu arada bizim aşuremiz tuzludurda ondan tarif arıyorum yani bilmiyor değilim :63:

:KK45::KK45::KK45::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::confused::confused::confused::confused:

Ay dur sana birşey olmasın canımın içi:KK15:sırtına vurayım mı, helal helal, bak yukarıda kuş var Hanım:KK70:

Çerezi bıraktım aşuremi yiyorum şimdi :KK53: dehşetle izliyorum olanları.
Ne oldu böyle müdürüm,önceden buralar böyle değildi ne hale geldi baksana..
Şeytan ayrıl git diyor,sonrada kıyamıyorum buraya yıllarımı vermişim boşamı gitsin şimdi..

uslüp için özür diliyorum sadece ama sadece senden.. kendi adıma.. BANsa buranın kurallarına boynum kıldan incedir mune..amaa argo kelimelere asarım keserim kelimelerine dayanmam mümkün değildir bunu isteme benden..bu hatunun araya girip bu tarz kabadayıklarına aynı onun uslubuyla cevap yazarım.. hitap etmesini ya öğrenecek ,, ya öğrenecek..ben hayatımda böyle bir kişilik olmadım ama bu hatun her kelimesinde her lafında dellendiriyor beni.. buyur dilediğini yap..

Bakın şuraya yazıyorum, siyasette üslubunuz bu halde devam ederse, seçimden sonra bu bölüme has öyle bir uygulama getirilmesini talep ederim ki, cımbızı ararsınız.
Ki uygulama gayette site kurallarına uygun olur, biliyor musunuz bilmem, site kuralları der ki: sürekli tartışmaya giren üyeler önce uyarılır sonra üyelikleri iptal edilir.
Bu Uyarılara bir sınır koyulmasını talep eder, o Sınırı aşanların üyeliklerini iptal edersek çoğunuz siteye Hoşçakal demek zorunda kalırsınız.
Bu bir tehdit mi? Yok değil, sadece olasılıkları yazıyorum.
Banlanma yok diye iyice çirkinleşmeye başladı yazılarınız. Hiçbirinizi tanıyamaz oldum ya da zaten tanımıyormuşum.

Yıllardır sitede üyeyim, siyasetle ilgili de yazdım dinle ilgili de ama Moderatör olmadığım zamanlar bile böyle üsluplar kullanmadım.
Ya eleştiri ne demek bilmiyorsunuz ya da salla eleştiriyi direkt hakaret edeyim havasındasınız.

Şeytan ayrıl git diyor,sonrada kıyamıyorum buraya yıllarımı vermişim boşamı gitsin şimdi..
sen otur oturduğun yerde keleşim buralar senin eğer gidecek birileri varsa oda bellidir..hem enlerde senide yazmışımm..:KK53:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben karşılıklı kavganıza en azından şimdilik hiçbir yaptırım yok bu bölümde.
Ki ben sadece seni hedef almadım, genel olarak burdaki üsluptan gına geldi, siyaset okuyamıyorum, birkaç üye hariç, onları ayrı tutuyorum, diğerleri, karşılıklı el belde onu mu dedin bunu mu dedin, bana mı dedin, kime dedin modunda.

19921_10153670607877801_5791162606798972245_n.jpg

Bakın şuraya yazıyorum, siyasette üslubunuz bu halde devam ederse, seçimden sonra bu bölüme has öyle bir uygulama getirilmesini talep ederim ki, cımbızı ararsınız.
Ki uygulama gayette site kurallarına uygun olur, biliyor musunuz bilmem, site kuralları der ki: sürekli tartışmaya giren üyeler önce uyarılır sonra üyelikleri iptal edilir.
Bu Uyarılara bir sınır koyulmasını talep eder, o Sınırı aşanların üyeliklerini iptal edersek çoğunuz siteye Hoşçakal demek zorunda kalırsınız.
Bu bir tehdit mi? Yok değil, sadece olasılıkları yazıyorum.
Banlanma yok diye iyice çirkinleşmeye başladı yazılarınız. Hiçbirinizi tanıyamaz oldum ya da zaten tanımıyormuşum.

Yıllardır sitede üyeyim, siyasetle ilgili de yazdım dinle ilgili de ama Moderatör olmadığım zamanlar bile böyle üsluplar kullanmadım.
Ya eleştiri ne demek bilmiyorsunuz ya da salla eleştiriyi direkt hakaret edeyim havasındasınız.
Beni tanimamazliktan gelemezsin !

Katiyen kabul etmiyorum haha

Ohhh afiyet bal şeker olsun, yarasın arkadaşıma:KK15: ama bensiz yiyorsun :63:
Gitme gitme, ben düzelteceğim burayı, sabrediyorum, bekliyorum, nasip.

Bikaçgün bu konuya girmedim.. Oylamaya katılma oranı ne kadar cok artmış.. :KK73:

Ohhh afiyet bal şeker olsun, yarasın arkadaşıma:KK15: ama bensiz yiyorsun :63:
Gitme gitme, ben düzelteceğim burayı, sabrediyorum, bekliyorum, nasip.

Yarın yapacağım kısmetse bu aşure k.valideden geldi komşusu yapmış.
Sen iste anında yollayım sana müdürüm lafımı olur :KK19:
Şaşkınlıkla izliyorum olanları,bana bile hemde yaşlı bir hanıma laf çaktılar ya ölsemde gam yemem artık burada..:KK14:

Back