• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Hani şu geçen gün su içtiğin bardak değil mi:KK70::KK70: dua ette dolaptan peynir alırken kahvaltılıkların arasında unutmayayım:KK70:
mune nolur koru benı ya şu alttaki keleşli hanım nene domdom kurşunuyla totomdan furuyo beni:KK42::KK42::KK53:

Kız tolin tolin hayrola :cool::cool::cool::cool: ayağını denk fururum seniii :KK37::KK37:

Bende severimde o kadar yersem öteki tarafa gidici olurum :KK70::KK70:
Hazır olanlardan yapsana oda güzxel oluyor dene bir kere..
:KK30::KK30::KK53::KK53:

Ben oyumu kullanamadım. Seçimler burada 3 gündü ve aksi gibi 0 3 gün konsolosluğun olduğu şehirden uzaktaydım :(

Ama CHPye verecektim.

bence okadar takılmayın RTE kısaltma olduğu için öyle yazılıyor genelde. ben HDP yada MHP yazarken de büyük harf kullanıyorum. Allah yazarken dikkat ediyorum. ama etmeyenler olabilir, yani sandığınız gibi kasti değildir, dikkatsizlikten kaynaklı.
bazen çok hızlı, acele yazdığımızda bi takım hatalar olabiliyor.

yok arkadaşım onu ben kısaltarak yazdım yorulmayım diye yaşlılık herhalde:KK48: kısaltmaların büyük harf yazıldığını çok iyi biliyorum:KK200:

yani o değil ben bi yandan gelip burda muhtelif sitelerde kaynak araştırıp sana ve diğer alıntılara cevap vermeye uğrasıyorum bi yandanda gidip konserve yapıp evi temizleyipp ömrümde ilk kez tatlı aşure yapmaya niyetlendiğim için tarif arayıp bi yandan kocama laf yetiştiriyor bi yandan arayan komşularımla kuran gününü belirlemeye çalışıyorumm

ohhh istediğim rahatlık varya:KK55::KK70::KK70:koca yok yemek derdi yok hayat sana güzel:KK53:

bu arada bizim aşuremiz tuzludurda ondan tarif arıyorum yani bilmiyor değilim :63:
Aşure hariç bir an kendim sandim :D

@Duka Tesla ayrıca bu işe duygusal yaklaşırım veya yaklaşmam bu benim tercihim ama askerlerimi öldüren bir adamaaa oyumu filann vermemmmm.benim abim şehit edildi ve içeride olanları konuşulan konuşmalar dışarı yansıtılmıyor herkes b... yoluna gidiyorsa üstelik...

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm ağbiniz için mekanı nur olsun yürek dayanmıyor haberleri izleyemez olduk. Allah'a emanet polisimiz de askerimiz de ... 17 yaşında bir oğlum var onu her bağrıma bastığımda şehid anneleri gelir aklıma göz yaşlarım içime akar...

Seçime sayılı günler kala nabzı ölçelim ...

Seçim yasağı başladığında anket kapatılacaktır.

Parti isimleri alfabetik sıra ile ve sadece 7 Haziran'da barajı geçen partilerden oluşmaktadır.
Seçime sayılı günler kala nabzı ölçelim ...

Seçim yasağı başladığında anket kapatılacaktır.

Parti isimleri alfabetik sıra ile ve sadece 7 Haziran'da barajı geçen partilerden oluşmaktadır.
Hükümet bir an önce kurulur inşallah tabi güvendiğimiz insanların başta olması kaydıyla

Back