• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Yarın yapacağım kısmetse bu aşure k.valideden geldi komşusu yapmış.
Sen iste anında yollayım sana müdürüm lafımı olur :KK19:
Şaşkınlıkla izliyorum olanları,bana bile hemde yaşlı bir hanıma laf çaktılar ya ölsemde gam yemem artık burada..:KK14:
Hiiii hemde sana:KK12: ne isterler bizim gibi ihtiyarlardan, yaşımızı başımızı almışız, şurda 2 patik örerken yazıyorsak ne olmuş, Yaşlılara hürmet lütfen:KK4:

Konu yine Atatürk'e gelmiş.

Bi kusup çıkıcam..

images.jpg

Hiiii hemde sana:KK12: ne isterler bizim gibi ihtiyarlardan, yaşımızı başımızı almışız, şurda 2 patik örerken yazıyorsak ne olmuş, Yaşlılara hürmet lütfen:KK4:

Biliyorsundur zaten geçenlerde olan bir olaydı,tanımam etmem bir üye lafı sokuyor,yaş tahtaya basıncada özür diliyor ..
Takipteyim hala o kişiyi :cool:
Valla müdürüm yaşa başa bakmıyor artık bunlar..

Yarın yapacağım kısmetse bu aşure k.valideden geldi komşusu yapmış.
Sen iste anında yollayım sana müdürüm lafımı olur :KK19:
Şaşkınlıkla izliyorum olanları,bana bile hemde yaşlı bir hanıma laf çaktılar ya ölsemde gam yemem artık burada..:KK14:

Ooo asure mi hic dayanamam. Yapmayin ya gurbet ellerde.. :63:

Gördünmü tribleri müdürüm,bas cezayı hemen tık mapısa :KK70::KK70: aç susuz kalsın..
Benim kaldığım koğuşu verme sakın :KK19::KK69:
Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberini:KK70::KK70:

yaparım tabi küsüm

beğen beğen kaç sonra

hanımımda hanımım:63:

ne hanımmış arkadaş :KK53:

Yaşlıyız ya ondan :KK19::KK19: kan çekiyor naparsın işte :KK70:

Heee ortamı yumuşatıyoruz, konu açılmasın yeniden, bak şarkı söylerim hepiniz kaçacak yer ararsınız, valla üyelik iptali yaptırıp kurtulursunuz benden, yok böyle bir ses:KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back