- 12 Temmuz 2006
- 56.264
- 216.275
- 1.223
- 52
Insanda hiç mi ses olmaz Hanım, yani yemin ediyorum Kargalara rahmet okursunuz, konuşma tonu iyi ama mikrofon tutmayınYaşlıyız ya ondankan çekiyor naparsın işte
![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanda hiç mi ses olmaz Hanım, yani yemin ediyorum Kargalara rahmet okursunuz, konuşma tonu iyi ama mikrofon tutmayınYaşlıyız ya ondankan çekiyor naparsın işte
![]()
Ooooo tamam o zaman hahahahahahaaaben seni bir sürü kategoride aday gösterdim müdürüm 3 aylık bansızlık talep ediyorum
![]()
Ooo asure mi hic dayanamam. Yapmayin ya gurbet ellerde..![]()
Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberini![]()
mune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didimHiiii hemde sanane isterler bizim gibi ihtiyarlardan, yaşımızı başımızı almışız, şurda 2 patik örerken yazıyorsak ne olmuş, Yaşlılara hürmet lütfen
![]()
Bak bir dil daha çıktı koparacam varya
Söyleme öyle üzülürüm şimdi.
Kopar o dili biberi bas gene kopar müdürüm![]()
ben seni bir sürü kategoride aday gösterdim müdürüm 3 aylık bansızlık talep ediyorum
![]()
yaaa koğuşunda özel yanigör kk hatunları görrr
al sana provakasyon![]()
Insanda hiç mi ses olmaz Hanım, yani yemin ediyorum Kargalara rahmet okursunuz, konuşma tonu iyi ama mikrofon tutmayın![]()
Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberini![]()
Yaşlıyız ya ondankan çekiyor naparsın işte
![]()
Bak bir dil daha çıktı koparacam varya
Söyleme öyle üzülürüm şimdi.
Kopar o dili biberi bas gene kopar müdürüm![]()
hiç de bile, ben bir iş ortaklığı teklif ediyorumAnaaaaa şike talep ediyor müdüründen![]()
kalkta yapBir oturusta 10 tabak yiyebilirim o kadar yani.
Ama ama yok iste.![]()
Hani şu geçen gün su içtiğin bardak değil mimune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didim![]()
mune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didim![]()
Bir oturusta 10 tabak yiyebilirim o kadar yani.
Ama ama yok iste.![]()
kanmı çekiyo
heyy kk hatunları bi kulüp açıyoruz yaşlıları almıyoz
anammm
katliam yapacaklar dilimi neyim koparıyolar yetişin komşular
neyse güldük eğlendik yemek yapcam![]()
hiç de bile, ben bir iş ortaklığı teklif ediyorum![]()
kalkta yap![]()
Kıztolin hayrola
ayağını denk fururum seniii
Bende severimde o kadar yersem öteki tarafa gidici olurum
Hazır olanlardan yapsana oda güzxel oluyor dene bir kere..
Aman dur yeni sakinledi ortalık![]()
ya git ortalığı batırma yeni temizledikgit başka yerde kus
![]()
KONUYLA ilgili yorum yaptıgım için mı bu atarheh biz de tam bunu konuşuyoduk Huysuz.
yağcı senıben seni bir sürü kategoride aday gösterdim müdürüm 3 aylık bansızlık talep ediyorum
![]()
Sen yapma zaten tuzlu asure sevmem ben.
Asureyi baskasi yapinca guzel oluyor.![]()
ben vermicem ne sana ne muneyeMune enlerde açıkça yazdım herkesi tehdit ettim,oylar mune'ye dedim,oy vermeyenin cezası kesilecektir biline
![]()
Mutlaka hazır gelince yemeside gzel![]()