• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ooo asure mi hic dayanamam. Yapmayin ya gurbet ellerde.. :63:

Bak bir dil daha çıktı koparacam varya :KK53::KK53:
Söyleme öyle üzülürüm şimdi.:KK60:

Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberini:KK70::KK70:

Kopar o dili biberi bas gene kopar müdürüm :KK70::KK70:

ben seni bir sürü kategoride aday gösterdim müdürüm 3 aylık bansızlık talep ediyorum :KK70:
:KK55:

Anaaaaa şike talep ediyor müdüründen :eek::eek::KK70::KK70:

yaaa koğuşunda özel yani :63:gör kk hatunları görrr :KK48:

al sana provakasyon:KK53::KK48::KK48:

Tabisi yani,bana özel hemde saunam var,hamamım var,güzellik merkezi bilem var bana özel yanii kıskan çatla patlaaa :KK70::confused::confused:

Insanda hiç mi ses olmaz Hanım, yani yemin ediyorum Kargalara rahmet okursunuz, konuşma tonu iyi ama mikrofon tutmayın:KK70::KK70::KK70:

Bendensin müdürüm :KK19::KK19::KK19: çakk çakkkk :KK5::KK5:

Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberini:KK70::KK70:

Yaşlıyız ya ondan :KK19::KK19: kan çekiyor naparsın işte :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bak bir dil daha çıktı koparacam varya :KK53::KK53:
Söyleme öyle üzülürüm şimdi.:KK60:

Kopar o dili biberi bas gene kopar müdürüm :KK70::KK70:

kanmı çekiyo

heyy kk hatunları bi kulüp açıyoruz yaşlıları almıyoz:KK48::KK48::KK48:

anammm:KK45:

katliam yapacaklar dilimi neyim koparıyolar yetişin komşular:KK17::confused::KK70::KK70:

neyse güldük eğlendik yemek yapcam :mad::mad::mad::110:

Ve oylama devam ediyor. :KK76:
2j330pw.png

mune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didim:KK53:
Hani şu geçen gün su içtiğin bardak değil mi:KK70::KK70: dua ette dolaptan peynir alırken kahvaltılıkların arasında unutmayayım:KK70:

mune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didim:KK53:

Kız tolin tolin hayrola :cool::cool::cool::cool: ayağını denk fururum seniii :KK37::KK37:

Bir oturusta 10 tabak yiyebilirim o kadar yani. :KK70:

Ama ama yok iste. :KK12:

Bende severimde o kadar yersem öteki tarafa gidici olurum :KK70::KK70:
Hazır olanlardan yapsana oda güzxel oluyor dene bir kere..

Back