• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
şimdi ne deyim bilemedim
arkasını ypgye dayayan
yada dur kısacası pkk ile bağlantısı varmı yokmu bu partinin bana onu deyin

şimdi ben yanlış anlayan birimiyim değilmiyim :)
ben o üyenin yazdığına tepki gösterdim ilk başta sende buna binaen biride böyle dedi dedin yanlışmıyım
yani ak partili birisinin bunu bu şekilde ifade etmesi beni ilgilendirmez her ak partili ile aynı görüşte olamamki
dediyse hoş değil sonuçta kimse kabul etmez-edemez

cami olunca göremeyeceklermi canm hemde istedikleri vakitte

eğitim sistemine gelince malesef yeni yeni oturtulmaya çalışılıyor ancak çok aksaklıkları var
benim evladım yok ama olsaydı elbette tüm dinleri öğrensin -öğrenebildiği kadarda dil öğrensin ingilizce-fransızca vb.isterdim
ama önceliğim kendi dinini tüm manasıyla öğrensin önce zaten öğrenince islam dininin diğer dinlere tüm insanlığa bakışını öğrenir ve tamda senin dediğin gibi biri olur
biz gelecek nesilin bizim gibi yetişmesini değil dolu dolu yetişmesini istiyoruz :KK66:
Benim derdim akp chp falan degil ki zaten.
Olayin gidişatı. Akpli diye belirtmemin sebebi bunu herkes yapmaya basladi artik diyeydi.
Neyse iste senin anladigin sekilde söylemedim yani.

Normal de CHP ye veriyordum lakin Kılıçdaroglunun bir embesil gibi davranması, iki lafı biraraya getirememesi, boş vaadlerde bulunup arkasını getirememesinden( bakınız pkk'yi bitireeeceeeğmmm..neyle?nasıl?! cevap tabi ki yok, maaşlar şu kadar olcak.. hangi bütceyle?hangi politikayla?! Acıklamasını yapamadıgı vb bircok vaad...) ve kaypaklığından dolayı oyum AK Partiye..

tabiki saygı duyarız da...öyle bir keskin virajdan dönüş yapmışsın ki inan şoklardayım bu kadar hızlı bu kadar keskin :KK57:

ne yapmış bu adamda bu kadar sinirlendirmiş diyesim geldi inan:-) sanki 13 yıl beklemişsiniz de hiçbirini yapmamış

gibi sinirlenmişsiniz önce bir fırsat vereydiniz arkadaşım:KK66:

HAK- PAR Kurucucu baskani trafik kazasinda vefat etmis. Haberlerde izledim.
Bu partiyi bilmiyorum hatta hicbir fikrim yok ama Allah taksiratini affetsin, ailesine sabir versin.

bende bilmiyorum
ALLAH cc rahmet etsin

Benim derdim akp chp falan degil ki zaten.
Olayin gidişatı. Akpli diye belirtmemin sebebi bunu herkes yapmaya basladi artik diyeydi.
Neyse iste senin anladigin sekilde söylemedim yani.

:KK39::KK39:

şimdi ne deyim bilemedim
arkasını ypgye dayayan
yada dur kısacası pkk ile bağlantısı varmı yokmu bu partinin bana onu deyin

şimdi ben yanlış anlayan birimiyim değilmiyim :)
ben o üyenin yazdığına tepki gösterdim ilk başta sende buna binaen biride böyle dedi dedin yanlışmıyım
yani ak partili birisinin bunu bu şekilde ifade etmesi beni ilgilendirmez her ak partili ile aynı görüşte olamamki
dediyse hoş değil sonuçta kimse kabul etmez-edemez

eğitim sistemine gelince malesef yeni yeni oturtulmaya çalışılıyor ancak çok aksaklıkları var
benim evladım yok ama olsaydı elbette tüm dinleri öğrensin -öğrenebildiği kadarda dil öğrensin ingilizce-fransızca vb.isterdim
ama önceliğim kendi dinini tüm manasıyla öğrensin önce zaten öğrenince islam dininin diğer dinlere tüm insanlığa bakışını öğrenir ve tamda senin dediğin gibi biri olur
biz gelecek nesilin bizim gibi yetişmesini değil dolu dolu yetişmesini istiyoruz :KK66:

Bence tüm camiler kapatılmalı.Din tamamen siyasetten ve eğitimden ayrıştırılmalı.İsteyen yaşasın inancını.Neden okulda öğretilsin ki.İçten gelerek yapılmadığında ne anlamı var.Aile istediği gibi öğretebilir.

hayır göremezler. nasıl görecekler? resmin olduğu yerde namaz mı kılınır? ne yapacaksınız namaz vakti duvarlara perde çekip, insanlar gezeceği zaman perdeleri mi açacaksınız?
Hz. İsa'nın temsilinin olduğu yerde, haç işaretinin olduğu yerde nasıl namaz kılmayı planlıyorsun?

13 yılda nasıl bir sistemmiş ki bu daha oturamamış? 50 kere oynandı çocukların fabrika ayarlarıyla 13 yılda daha adam gibi bir sınav başaramadılar, Teolijiyi nasıl öğretecekler bebelere.
şurada İslam Alimi gibi gerine gerine konuşan kadınların kaç tanesi Ateist ne demek Deist ne demek, Teist ne demek, Agnostik ne demek biliyor?
her şeyi devletten beklememek lazım, KK'ya girip kayınvalide çekiştirmeyi beceren kadınlar, netteki kaynakları bulup okuyup inceleyebilir de. cehaletin mazereti olmaz,

Bu partiyi bilmiyorum hatta hicbir fikrim yok ama Allah taksiratini affetsin, ailesine sabir versin.

aklıma Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu geldi seçim öncesiydi yanılmıyorsam...Allah tüm ölenlerimize rahmet etsin...

Ben bu mecrada oyumu acıklamak istemiyorum, tartışmaların BAZILARI ülkemizin içine düştüğü vaziyet manasında yeterince üzücü zaten. Kimse kimseye saygı duymuyor. Vatan Haini diye itham etmek, dillere pelesenk olmuş. Ben de Nazım Hikmet'in Vatan Haini şiirini hatırlatmak istiyorum. Vatanseverlik bu ülkeyi satıp, rant sağlayıp ayakkabı kutularında para saklamaksa, güzel dinimizi ve asil dini duygularımızı sömürüp dünyaya madara olacağımız biçimde saraylarda yatmaksa, işçi ölümlerine laf etmemekse, bir güzel besleyip silahlandırılan Işid'a bu ülkenin insanlarını hem intihar bombacısı hem kurbanlar olarak vermekse, fakirin en fakir zenginin en zengin olduğu uçurumları büyütürken Kasımpaşa'dan ortahalli çıkıp dünyanın en zengin adamları arasına girene lider olarak gözü kapalı biat etmekse, sanatçıyı susturup, tiyatroları kapatıp, kadının bedeni üstünde ondan daha çok hak iddia edene güvenmekse, 3 çocuk emrini yerine getirip 3'üne de bakamayacak hale getirilerek hala etek öpmekse, onlar yurtsever olsun, vatansever olsun, BEN İSE VATAN HAİNLİĞİNE DEVAM EDİYORUM HALA...

tabiki saygı duyarız da...öyle bir keskin virajdan dönüş yapmışsın ki inan şoklardayım bu kadar hızlı bu kadar keskin :KK57:

ne yapmış bu adamda bu kadar sinirlendirmiş diyesim geldi inan:-) sanki 13 yıl beklemişsiniz de hiçbirini yapmamış

gibi sinirlenmişsiniz önce bir fırsat vereydiniz arkadaşım:KK66:
Ailem yillardir veriyor ama Akp nin yaptigi yenilikler belediyenin calismalari ulkeye yaptigi katkilari gorunce bu secimde onlarda Akp ye vercekler. Bu sene iktidar olamadi da ülkece neler yasadik objektif olmak lazim..

Ailem yillardir veriyor ama Akp nin yaptigi yenilikler belediyenin calismalari ulkeye yaptigi katkilari gorunce bu secimde onlarda Akp ye vercekler. Bu sene iktidar olamadi da ülkece neler yasadik objektif olmak lazim..

benim ailemden bazılarıda yıllardır verdik kendilerine yaradı zengin oldular ... komşu kalmadı düşman çoğaldı diye bu sene Akp ye vermekten vazgeçtiler buna ne demeli peki?... bu yerel seçim değil arkadaşım belediyeyle ne alakası var ...bu sene kan aktıysa bunun sebebi yeterli oy alamamış olmamız diyerek böyle düşünmenizi istemişler olamaz mı? bence sizin aklınız karışmış biraz ...olabilir zaman zaman herkes yaşayabilir...

hayır göremezler. nasıl görecekler? resmin olduğu yerde namaz mı kılınır? ne yapacaksınız namaz vakti duvarlara perde çekip, insanlar gezeceği zaman perdeleri mi açacaksınız?
Hz. İsa'nın temsilinin olduğu yerde, haç işaretinin olduğu yerde nasıl namaz kılmayı planlıyorsun?

13 yılda nasıl bir sistemmiş ki bu daha oturamamış? 50 kere oynandı çocukların fabrika ayarlarıyla 13 yılda daha adam gibi bir sınav başaramadılar, Teolijiyi nasıl öğretecekler bebelere.
şurada İslam Alimi gibi gerine gerine konuşan kadınların kaç tanesi Ateist ne demek Deist ne demek, Teist ne demek, Agnostik ne demek biliyor?
her şeyi devletten beklememek lazım, KK'ya girip kayınvalide çekiştirmeyi beceren kadınlar, netteki kaynakları bulup okuyup inceleyebilir de. cehaletin mazereti olmaz,
kayınvalidemi çekiştirmiştim o konuyumu diyosun :KK48:

içlerinde bi agnostik ne onu bilmiyorum bakarım yemekten sonra google ile

neden dinbilimi yerine teolojiyi kullandınki

bencede cehaletin mazereti olmaz heleki bu dönemde ama bilemediklerimizde hiç bitmez bunu unutma ne kadar bildiğimizi düşünürsek düşünelim
ki ben hergün hergün yepyeni şeyler öğreniyorum

namaz vakitleri dışında rahatlıkla gezerler eyüp sultanı gezemiyormu turistler ?

üstünkörü yazıyorum 1 saate dönerim

kayınvalidemi çekiştirmiştim o konuyumu diyosun :KK48:

içlerinde bi agnostik ne onu bilmiyorum bakarım yemekten sonra google ile

neden dinbilimi yerine teolojiyi kullandınki

bencede cehaletin mazereti olmaz heleki bu dönemde ama bilemediklerimizde hiç bitmez bunu unutma ne kadar bildiğimizi düşünürsek düşünelim
ki ben hergün hergün yepyeni şeyler öğreniyorum

namaz vakitleri dışında rahatlıkla gezerler eyüp sultanı gezemiyormu turistler ?

üstünkörü yazıyorum 1 saate dönerim
özel olarak seni kastetmedim, genel bir yorumdu.
Teolojiyi kullanmamın özel bir nedeni yoktu. genellikle Teoloji derim. Eyüp Sultanı gezebiliyorlar, çünkü Eyüp Sultan bir camii ve cami olarak yapıldı.
hiç Ayasofyayı gezdin mi?
Ayasofia'nın duvarlarını sıvamadan, nasıl namaz kılınabilir orada? peki o duvarlar sıvandıktan sonra, ne gezecek insanlar?
ben de her gün yeni bir şey öğreniyorum, sürekli okuyorum, soruyorum, araştırıyorum, bilginin sonu yoktur bence de.

Aynen din bilgiye değil tamamen ezbere dayalı Türkiye'de.yoksa dindarım diyen hiç kimse "nolmuş çalıyorlarsa öncekiler çalmadı mı?" Demezlerdi...çünkü dillerinden düşürmedikleri şeriatta hırsızlığın karşılığı çalan eli kesmektir!bunu bana AKP yi hak diğerlerini batıl gören ve çarşaflı kuzenim söyledi...kulaklarımla duymasam yok artık derdim...
Birilerinin adi suçlar işlemiş olması başkalarına da bu suçları işleme hakkı veriyorsa ceza evleri boşaltılsın.
Çünkü cezaevlerinde bulunanların işlediği suçları daha önceleri başkaları da işlemişti.
Kötülüğü emsal almak ahlaksızlık boyutunu giderek arttırır ki sonu felakettir.
Üstelik Yüce Allah iyilikte yarışmamızı emretmişken kötülüğü haklı çıkarma çabası hiç bir dinde kabul görmez.

Flaş haber F-16 larımız Pyd' yi vurmuş ....Davutoğlu vururuz demişti daha önceden de açıkcası ABD buna nasıl izin verecek diye düşünmüştüm...umarım korktuğum olmaz...

Ben oy kullanmıyorum yine kullanmayacağım o yüzden ankete katılamıyprum.herkes kendi cumhuriyeti kurma peşinde oyüzd n k ndimcr kimseye pirim vermiyorum.kullananlara saygım sonsuz herkesin kendi tercihi.inşallah devletimiz için vr milletimiz için hayırlısı olur.

Merve 20151025_193719.jpg

hic islam alimi gibi gerine gerine konustum mu bilmiyorum ama o bahsettiklerini ve hatta islamin icindeki mezhepleri, farkli dinleri ve ogretilerini de biliyorum.
bunlari cok incelemek insani senin vardigin noktaya yani deist ateist veya agnostik olmaya yaklastiriyor. insanlar da haliyle inanclari zarar gormesin diye derine inmeye korkuyor. bir insan eger inanciyla mutluysa neden agnostikligi baska dinleri arastirmak zorunda olsun? cocuklarin kafasini da niye karistirsinlar?
ileride zaten secimini yapan yapiyor.

ayasofyanin ise su an cami yapilmak istenmesini ben de gereksiz buluyorum. karsida koskoca sultan ahmet varken. eski bir kilise neden cami olarak kullanilsin?

Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Aynen bende boyle dusunuyorum

Yakın zamanda yaptığı bir açıklamada,oy sayılarının bişey ifade etmediğini,bu zamanda birbirimize destek vermek gerekir deyip seçime katılmayacağını söylemişti...Allah rahmet eylesin

Back