Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Sus sus gri deme bana.. daha kirli camasirlarimi dokecek gelip bekliyorum hep size yaranmak icin yapiyormusum boyle yine de beni araniza almiyorsunuz uhuhuhuhuh

Dİsi raptor gibi kosusturup durdun kadının ustune tabi

MApısta buraktıgın kirli donlarındır onlar

BEn de melodiyken bu foruma neler etmlsim neler, onu bekliyom ben de ne kepazelikler etmisim..gecmisi desip bel altı vurunca lafı koydum sanıyor zaar..

Bir de farkinda misin devami yok seninkini doktugunu dusunup benimkine gecti sirada da parkunum var hahaha
En komigi ne biliyor musun bana eski begendigim mesajlarla santaj yapiyor ellesmeyelim eglensin garip..

AKEPE PADİŞAHLIGI DEVRİLİCEK İNSALLAH 12 yıllık reklam bitecek 90 yıllık cumhuriyete devam edeceğiz gülmeyi unutturdular çocuklarım gülerek büyüsünler istiyorum birşey söylersem hapse girerim diye korkuyla yasamasınlar bitsin bu çakma padişah
Bu ülkede ne işiniz var gidin Osmanlı'nın kaybettiği yerlere yerleşin Atatürk'ün ve askerlerinin kazandığı ülkede ne işiniz var nefes bile almayın
NOKTA.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…