• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Daryl aşkı manyak etti kadını... :KK45: Tamam ofis ayy şeyyy pardon Rick... :KK200::KK45:

Aha bir kirli camasirim daha oldu elin daryl ina bayiliyorum :70:

Bak daryl simdiden uyarayim pazartesi gunu o topikte spoiler okursam gelir hepinizi isiririm :70:

Senin anormal olduğunu biliyoruz zati:KK53:Yeni bişey söyle:KK14:
Hatta istersen 45677889643 kişiye soralım:KK53:
M minnakkelebekim , kadesayada hep söylerim, bu kadar ciddiye almayın forumu.Burda binlerce farklı karakter var ve siyaset konuşmaya çalışıyoruz.Hertürlü insanla karşılaşma olasılığımız var bu ortamda.Gülüp geçmeyi bilmek lazım.Bunun için gidersen bende üzülürüm.
vallahi böbrek taşı!

office office parkon parkon O okypete

Seçim sonuçlarını burda birlikte degerlendirecegiz birbirimizin kafasinda klavyeleri kiracagz ben ondan sonra gideceğm zaten :) ben çıkıyorum şimdi. Sonra görüşürüz.
nickim nereye gdiyosun ya..gorusler farkli ama burda seviyeni koruyup yorum yapan kelimelerini secerek cvp veren bi uyesin..gtsende gelirsin bnce burasi bagimlilik yapiyo cnku:KK48::KK48:

istanbul büyükşeehir belediyesine getirmedi kemal kılıctar oglunu siz türkiyenin başınamı getirceniz
Niye bu kadar gocunuyorsunuz ki kadir topbaş ne getirdi istanbula? bu ülkeye terörden,ayrımcılıktan,adaletsizlikten , işsizlikten başka ne geldi ben söyliyim yollar ve havalimanları kusura bakmayın birazcık objektif olmanız gerek artık.

Back