• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Sen çok hassas davranıyorsun bu konuda. hiç kimsenin yaşına bakarak yazmıyoruz ki bazen hepimiz çok geriliyoruz. ben pc nin başında ağladığımi biliyorum düşün :) çok icsellestirmemek lazım aslında.

Valla bu olaydan sonra ben de ağladım ya :) aman ne bileyim ya ben normalde de böyle olduğum için. Esim bıktı artık bu huyumdan :)

Helal olsun canım olur mu öyle şey? Sen de helal et. Temelli mi geçici mi bilmiyorum ama uzun süre yok olacağım burdan onu biliyorum.
Helal olsun.
Sanmıyorum sürekli olarak gitmezsin daha dogrusu gidemezsin. Buranin suyunu icen bir daha cikamiyor ben sana diyim:KK70:

Teşekkür ederim canım. Ben ogretmenim ve bir çok öğrenci yetistiriyorum, onlara hep doğruyu gostermeye çalışıyorum. Bunun için de önce ben doğru olmaliyim. Aynı şey kendi çocuğumu yetistirirken de geçerli.

Herkesin aynı fikirde olmasi mümkün değil. Ve elestirilerimizi hakaret etmeden de yapabiliriz. Hakaret eşittir acizlik bana göre.

Bu forumda maalesef uzun süredir olan tek şey hakaret. Uyeligimi sildirecegim ama secimlerin gecmesini bekliyorum. Secimlerden sonra sonuca göre son kez karşılıklı muhabbet edip uyelihimi iptal ettirecegim.

Siyaset yüzünden kirdiklarim olmuştur muhakkak. Seni de kirdiysam Özür dilerim. Siyaset insan kalbinden daha değerli olamaz. Yarın secimden sonra siyasiler uzlasir koalisyon yapar birbirlerine soyledikleri herseyi unuturlar, biz burda birbirimizin kalbini kirdigimizla kaliriz.

şu yukarda yazdığın yazı var ya işte o çok güzel bunu anlıyana tabiki gerçi bunu bilmeyenler çok fazlaymış meğer.

bu kadar ince biri ve bu kadar kendini bozanlar arasından sıyrılıp olduğu gibi kalan kişiler arasındasın ve gitmemelisin nicimmmm
:KK43::KK43:

şu yukarda yazdığın yazı var ya işte o çok güzel bunu anlıyana tabiki gerçi bunu bilmeyenler çok fazlaymış meğer.

bu kadar ince biri ve bu kadar kendini bozanlar arasından sıyrılıp olduğu gibi kalan kişiler arasındasın ve gitmemelisin nicimmmm
:KK43::KK43:

Canim cok sagol allah razı olsun ama secimden sonra gideceğim kararliyim ya..

Back