Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus sus gri deme bana.. daha kirli camasirlarimi dokecek gelip bekliyorum hep size yaranmak icin yapiyormusum boyle yine de beni araniza almiyorsunuz uhuhuhuhuh
Şunu bırakayım azıcık gülelim. (hassas partiseverler izlemesin... )
Dİsi raptor gibi kosusturup durdun kadının ustune tabi
MApısta buraktıgın kirli donlarındır onlar
BEn de melodiyken bu foruma neler etmlsim neler, onu bekliyom ben de ne kepazelikler etmisim..gecmisi desip bel altı vurunca lafı koydum sanıyor zaar..
Bana ne dediydi oBir de farkinda misin devami yok seninkini doktugunu dusunup benimkine gecti sirada da parkunum var hahaha
En komigi ne biliyor musun bana eski begendigim mesajlarla santaj yapiyor ellesmeyelim eglensin garip..
Sana daryl diyebiler miyim
Bana ne dediydi o
Sıra banada mı gelecekmiş
Onlardan bize hayır yok gibi... Bundan böyle senin Daryl' ın ben olayım. Sende benim Rick'im.
Tırssam mı bilemedimSen bekle sira sana da gelecek didi koyun delisi gibi bisi oldu o tovbe yarabbi
"Kemal ve adamları geliyor" favorim.HAhhaaha erdoganla gul'un askına bittim vldeo baslar baslamaz
Daryl aşkı manyak etti kadını... Tamam ofis ayy şeyyy pardon Rick...Oyyy ne datlu sarilmislar saclara bak yirim bundan sonra sen bana rick de ben sana daryl
Tırssam mı bilemedim
Şimdi belge topluyodur hakkımızda
"Geliyor kılıçdar, kılıçdar, Kılıçdaroğlu " kısmına bayıldım"Kemal ve adamları geliyor" favorim.
yani oy vermeye başladığımdan beri hep CHP'ye oy verdim, Kemal Başkanımı da acayip severim ama çok komik olmuş cidden"Geliyor kılıçdar, kılıçdar, Kılıçdaroğlu " kısmına bayıldım
Tosun en arkada kalmış yetişebilecekmiş gibi koşuyor