• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Eski yan baktığım mesajlara musallat olmayacaksanız sorun yok.:63:
Sen zaten önce akp liyim dedin sonra bir ara saadetci oldun iki sene önce tkp liyim diyordun bu sene eylül gibi chp liyim derken şimdi baktım da mhp li olmussun. parkoooon ecelin olurum parkooon !

@Stkyurl şimdi sakin ol ve o elindeki klavyeyi yere bırak. Bilgisayarda random kelime üreten fonksiyon yazıp çalıştırsak seninki gibi bir metin oluştururdu sanırım. Aklına gelen her şeyi hırs hırs yazınca anlamlı olmuyor yani bilesin.

Etmeye çalıştığın hakaretler de pek umrumda değil, daha anlamlı yazı yazma becerisine bile sahip olmayan birinin sunduğu içeriği ciddiye alacak değilim. Artık güzel okuma - yazma kursuna mı gidersin, özel ders mi alırsın bilmiyorum ama şu kendini ifade edebilme ehliyetini bir kazan, sonra seni ciddiye alıp almayacağıma tekrar karar veririm.

türkçeyi katleden üye olsaydı zaten hiç düşünmezdim:KK70:
en iyi çıkış yapan üye marilyn monroe marilyn monroe
asgari ücret 5.000 tele olacak, bundan sonra çamaşırları kocalar yıkayacak bir tek office office 'in çamaşırlarını beyaz gri yıkayacak :KK45: ekmeksize aş, kocasıza koca kocadan sıkılana Nuri vaadediyorum, benimle yürü KK
:KK53:
çok pis pişman olacaksın kadesa, limoncuyla senin zalım iktidarının elbet sonu gelecek
:KK70:
ay çok eğlendim :KK70:

AKEPE PADİŞAHLIGI DEVRİLİCEK İNSALLAH 12 yıllık reklam bitecek 90 yıllık cumhuriyete devam edeceğiz gülmeyi unutturdular çocuklarım gülerek büyüsünler istiyorum birşey söylersem hapse girerim diye korkuyla yasamasınlar bitsin bu çakma padişah
Bu ülkede ne işiniz var gidin Osmanlı'nın kaybettiği yerlere yerleşin Atatürk'ün ve askerlerinin kazandığı ülkede ne işiniz var nefes bile almayın
NOKTA.........
bişey söyleyip hapse girmekmi onlat eskidendi şimdi anasına avradına küfrediliyo koskoca Cumhurbaşkanın ne hapsinden bahsediyorsunuz

en iyi çıkış yapan üye marilyn monroe marilyn monroe asgari ücret 5.000 olacak, bundan sonra çamaşırları kocalar yıkayacak bir tek office office 'in çamaşırlarını beyaz gri yıkayacak :KK45: ekmeksize aş, kocasıza koca kocadan sıkılana Nuri vaadediyorum, benimle yürü KK
:KK53:
çok pis pişman olacaksın kadesa, limoncuyla senin zalım iktidarının elbet sonu gelecek
:KK70:
ay çok eğlendim :KK70:
Hahahaha :) limoncu yu yedirmeyiz :KK70:

Üzgün bir şekilde Turan, Türk, ırk diyenleri okuyorum. Sizler kadınsınız, annesiniz veya olacaksınız. Dünyanın bütün çocuklarına şefkatle yaklaşan, yaklaşması gereken o yürekleriniz, o çocuklar büyüyünce, birer birey olunca birden düşman mı kesilecek onlara? Yazık, çok yazık, Arabistan'da, Çin'de, Amerika'da, Afrika'da doğmuş olabilirdiniz. MHP'ye oy vermek isteyen herkese saygı duyarım lakin Türk de Türk, Turan da Turan söylemlerini tasvip etmiyorum. Herkesle din kardeşi olabilirim, kimseyle ırk kardeşi olamam.

aaaa ne didiii :KK53: o izlenmez mi chess, o saçlar, o kaşlar, o motor, 40 yıldır yıkanmamış gibi duran o motorcu yeleği :KK70:

Daryl yavrım yıka o yeleği valla kokuyordur artık o kadar kan, değişik salgılar falan :KK53:
Haklısın. Şimdi dışarıdan bi göz söyleyince bi mide bulantısı başladı bende de... :KK45:

Niye bu kadar gocunuyorsunuz ki kadir topbaş ne getirdi istanbula? bu ülkeye terörden,ayrımcılıktan,adaletsizlikten , işsizlikten başka ne geldi ben söyliyim yollar ve havalimanları kusura bakmayın birazcık objektif olmanız gerek artık.
Objektif keşke siz olabilseniz 80 yıldır uyuyan ülke 13 senedir şaha kalktı beğenmediğiniz yollar köprüler havaalanları niye önceden yapılmadı hırsızlar çalıyor bunlar nerden oluyor daha öncekiler çslmıyodu niye ortada yapılan bişey yok burda bi terslik yokmu

Bu siyaset işi asla gelir saniyeliğimden başka birşey değildir
Beni kimse yolumdan döndüremez
Bu herkes için geçerli boşuna çenenizi ellerinizi yormayın arkadaşlar
Herkes hür ve özgür iradesiyle siyaset yapıyor
Bu ülkede haklarımı savunamıyorum her vatandaş gibi doktor olamıyorum öğretmen olamıyorum bana eşitdavranmıyor diye düşünenler kısacası ötekileştiriliyorum özgür değilim diyorsa terörist bir partiye bile oy verebiliyor baksanıza yüzdelere yazık
Bazen diyorum ki bir avuç toprak için ne kanlar döküldü keşke Kürdistan kurulsa tüm Hdpliler orda yaşamak zorunda kalsa bizde rahat etsek lazıyla çerkeziyle Türküyle....

Back