• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ohoo hakaretler havada ucusmus..ne guzel..
Sonra sizin gibi tiplere popiş kılı dedigimizde bozuluyorsunuz, seviyesiz olan biz oluyoruz:KK14:

COk sayfa gecmis yav, Ataturke hakaret neyin var mı? Biri sevabıma soyleyiverse..

Bence biz anormaliz :KK53:
Senin anormal olduğunu biliyoruz zati:KK53:Yeni bişey söyle:KK14:
Hatta istersen 45677889643 kişiye soralım:KK53:
M minnakkelebekim , kadesayada hep söylerim, bu kadar ciddiye almayın forumu.Burda binlerce farklı karakter var ve siyaset konuşmaya çalışıyoruz.Hertürlü insanla karşılaşma olasılığımız var bu ortamda.Gülüp geçmeyi bilmek lazım.Bunun için gidersen bende üzülürüm.

kedi sen 13 yaş öncesini hatırlamıyor musun:KK14:
o arkadaşta hatırlıyor da atıyor birazcık.:KK51:
Benimle birlikteydin heralde atmayla falan işim olmaz canım kişi herkesi kendi gibi bilirmiş atınca bana ödülmü verecektinizki atıyım smaç ne yani

Hala akp diyen var
Evde mi kaldınız koca bulsun diye mi
Devletin bi çöp çatanlığı kaldıydı
Ne derdine düştü ülkem
Acıyorum halimize
Ahirette hesabını vereceğiz bu oyların
Hırsıza yataklık etmeninde bedeli var çalmadan sefalet sürerek çalmalarına sebep oldugunuz icin yanmayın cehennemde
Aç gözünü ülkem aç gözünü

İç ses: Saksı düşmüşse demek ki... Samimiyetine inandığımı da söyleyemem.

Amaaan her neyse...

Ohoo hakaretler havada ucusmus..ne guzel..
Sonra sizin gibi tiplere popiş kılı dedigimizde bozuluyorsunuz, seviyesiz olan biz oluyoruz:KK14:

COk sayfa gecmis yav, Ataturke hakaret neyin var mı? Biri sevabıma soyleyiverse..

Ne işin var, oku hepsini:KK67:
Hem bizede özet geçersin:KK19:

Senin anormal olduğunu biliyoruz zati:KK53:Yeni bişey söyle:KK14:
Hatta istersen 45677889643 kişiye soralım:KK53:
M minnakkelebekim , kadesayada hep söylerim, bu kadar ciddiye almayın forumu.Burda binlerce farklı karakter var ve siyaset konuşmaya çalışıyoruz.Hertürlü insanla karşılaşma olasılığımız var bu ortamda.Gülüp geçmeyi bilmek lazım.Bunun için gidersen bende üzülürüm.

Yok canım ya. Hepsine gülüp geçemiyorum. Bazen ben de tartışmaya kaptirip kendimi insanliktan çıkıyorum. Seçimden sonra uzaklasayim buralardan. Yoksa bu duygu dalgalanmalari bitirecek beni :)

Yok canım ya. Hepsine gülüp geçemiyorum. Bazen ben de tartışmaya kaptirip kendimi insanliktan çıkıyorum. Seçimden sonra uzaklasayim buralardan. Yoksa bu duygu dalgalanmalari bitirecek beni :)

Saka mi yapiyorsun nickim asil secimden sonra burasi cumbus.. cok degil hic ciddiye alma her cins tip var sonucta burada.. gitme bir yere :)

O kaptırma hepimizde oluyor.Biran ciddi parlayıp gözü görmüyor insanın.Ama o olayı orda bırakıp geçmek gerek.
Hem seçimlerden sonra daha burda çok atışcaz, :KK53:Gitmeyin bi yere:KK53:

Ne işin var, oku hepsini:KK67:
Hem bizede özet geçersin:KK19:

BEBisim kalori falan harcarım simdi, allah muhafaza :70:

AMa baktım da demediklerini bırakmamıslar gene yav..ilginc..surda sadece gri denen troll cileden cıkardı beni, onda da cillden cıktıgım icln kendime kızdım..

Bu ne yav, bu ne kin bu ne nefret :))

YAn konuda dişi raptorlar tanımlaması yapmıs biri, dogru demis valla :70:

BEBisim kalori falan harcarım simdi, allah muhafaza :KK70:

AMa baktım da demediklerini bırakmamıslar gene yav..ilginc..surda sadece gri denen troll cileden cıkardı beni, onda da cillden cıktıgım icln kendime kızdım..

YAn konuda dişi raptorlar tanımlaması yapmıs biri, dogru demis valla :KK70:

Sus sus gri deme bana.. daha kirli camasirlarimi dokecek gelip bekliyorum :27: hep size yaranmak icin yapiyormusum boyle yine de beni araniza almiyorsunuz uhuhuhuhuh :(

BEBisim kalori falan harcarım simdi, allah muhafaza :KK70:

YAn konuda dişi raptorlar tanımlaması yapmıs biri, dogru demis valla :KK70:
Aman harcama kalori, birkaç gram verirsin hafazannallah:KK53:
Valla heryer trol, heryer hakaret siyasette:KK70:
O beyaz arkadaşı arattırdı bugün siyaset:-)
O yan konuda bir mesaj gördüm, sonrasına bakmaya yüreğim elvermedi.
Kesin o üye demiştir dişi raptorları da:KK53:Kendisi pek sevilesi birşeydi:KK67::KK67:Aha böyle sevesim geldi :KK67:

Back