Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok sagol allah razı olsun ama secimden sonra gideceğim kararliyim ya..
Senin anormal olduğunu biliyoruz zatiYeni bişey söyleBence biz anormaliz
yaaa ben de dışardan yiyom, ben de evde hiç yemek pişirip canımı sıkamamHayır ona limoncuyu yazıcam haha :)
Benimle birlikteydin heralde atmayla falan işim olmaz canım kişi herkesi kendi gibi bilirmiş atınca bana ödülmü verecektinizki atıyım smaç ne yanikedi sen 13 yaş öncesini hatırlamıyor musun
o arkadaşta hatırlıyor da atıyor birazcık.
aaaa ama ama bana sözün var nicimmm manisaya gelip yaprak topluyacaktık
sus bakıyım
Aa seninle konuşmuştuk bu konuda de mi :)) olsun sözüm söz benim, mail adresimi bırakırım sana ordan haberlesiriz :)
Ohoo hakaretler havada ucusmus..ne guzel..
Sonra sizin gibi tiplere popiş kılı dedigimizde bozuluyorsunuz, seviyesiz olan biz oluyoruz
COk sayfa gecmis yav, Ataturke hakaret neyin var mı? Biri sevabıma soyleyiverse..
Senin anormal olduğunu biliyoruz zatiYeni bişey söyle
Hatta istersen 45677889643 kişiye soralım
M minnakkelebekim , kadesayada hep söylerim, bu kadar ciddiye almayın forumu.Burda binlerce farklı karakter var ve siyaset konuşmaya çalışıyoruz.Hertürlü insanla karşılaşma olasılığımız var bu ortamda.Gülüp geçmeyi bilmek lazım.Bunun için gidersen bende üzülürüm.
tamam bırak mailini de kendinide burda bırak
Yok canım ya. Hepsine gülüp geçemiyorum. Bazen ben de tartışmaya kaptirip kendimi insanliktan çıkıyorum. Seçimden sonra uzaklasayim buralardan. Yoksa bu duygu dalgalanmalari bitirecek beni :)
Mailimi bırakırım. Kendimi uzaklara gonderecgm biraz :)
Mailimi bırakırım. Kendimi uzaklara gonderecgm biraz :)
O kaptırma hepimizde oluyor.Biran ciddi parlayıp gözü görmüyor insanın.Ama o olayı orda bırakıp geçmek gerek.Yok canım ya. Hepsine gülüp geçemiyorum. Bazen ben de tartışmaya kaptirip kendimi insanliktan çıkıyorum. Seçimden sonra uzaklasayim buralardan. Yoksa bu duygu dalgalanmalari bitirecek beni :)
Ne işin var, oku hepsini
Hem bizede özet geçersin
BEBisim kalori falan harcarım simdi, allah muhafaza
AMa baktım da demediklerini bırakmamıslar gene yav..ilginc..surda sadece gri denen troll cileden cıkardı beni, onda da cillden cıktıgım icln kendime kızdım..
Bu ne yav, bu ne kin bu ne nefret :))
YAn konuda dişi raptorlar tanımlaması yapmıs biri, dogru demis valla
Aman harcama kalori, birkaç gram verirsin hafazannallahBEBisim kalori falan harcarım simdi, allah muhafaza
AMa baktım da demediklerini bırakmamıslar gene yav..ilginc..surda sadece gri denen troll cileden cıkardı beni, onda da cillden cıktıgım icln kendime kızdım..
Bu ne yav, bu ne kin bu ne nefret :))
YAn konuda dişi raptorlar tanımlaması yapmıs biri, dogru demis valla