• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
yok canım ne özrü deme öyle :)

konsolos ben bu nicki ilk defa duydum hadsiz biri belli. terbiyesiz.
ben de onem vermedim zaten.
o hakaretlerden cok, hacda vincin altinda pastirma olmaya gidiyorlar diyenle, kanli meydan diyorlardi iyi ki patlatildilar diyen 2 mesaja uzuldum. insanliga olan inancim yine zayifladi.

ben de onem vermedim zaten.
o hakaretlerden cok, hacda vincin altinda pastirma olmaya gidiyorlar diyenle, kanli meydan diyorlardi iyi ki patlatildilar diyen 2 mesaja uzuldum. insanliga olan inancim yine zayifladi.
Afedersin ama Oha, öyle diyenler mi var ?!

herkes istediği partiye oy verebilir ama bu kadar şehit haberi alırken yine de bazı nedenlerden dolayı teröristleri destekleyenlere oy verenler büyük vebale girerler.bilin istedim!

sınava girip 9 alınca "ben aldım" olurda sınav sonucu 3 olunca "öğretmen 3 vermiş" olur.

ya lütfen gitme ciddiyim lütfen. çok üzülürüm.

ya burdaki durum geriyor bazen, baskalasiyorum. Bir de ciddi ciddi üzülüyorum bazi yazilanlara.

Dun mesela bir öfkeyle kizcagizin birine cikistim. Sonra baktım daha 19 yaşında. Kardesim yaşında yani. Yazdıklarımla korkuttum kizi. Yaşını farkedince özelden ozur diledim. Tam korkmasin diye bir kaç sey daha yazayim dedim baktım ben mesaji gönderene kadar banlanmis. E simdi bu kiz benim yüzümden günlerce uyuyamayacak belki. Kendi kendine strese girecek. Bu olaydan sonra dedim ki kendi kendime insanliktan cikmadan burdan çık.

sınava girip 9 alınca "ben aldım" olurda sınav sonucu 3 olunca "öğretmen 3 vermiş" olur.
hahaaaaa ,kursa gidiyorum ve sınav oluyoruz.5 tane yüz aldım.bir tanesinde ise hoca 79 vermiş.soranlara aynen bunu demiştim.:KK70:

ya burdaki durum geriyor bazen, baskalasiyorum. Bir de ciddi ciddi üzülüyorum bazi yazilanlara.

Dun mesela bir öfkeyle kizcagizin birine cikistim. Sonra baktım daha 19 yaşında. Kardesim yaşında yani. Yazdıklarımla korkuttum kizi. Yaşını farkedince özelden ozur diledim. Tam korkmasin diye bir kaç sey daha yazayim dedim baktım ben mesaji gönderene kadar banlanmis. E simdi bu kiz benim yüzümden günlerce uyuyamayacak belki. Kendi kendine strese girecek. Bu olaydan sonra dedim ki kendi kendime insanliktan cikmadan burdan çık.
yapma, gitme bana ne olcak? şurada karşıt fikirde olup da uzun uzun bilgi alışverişi yapabildiğim bir kaç kişi var zaten.
beni koyup gitme ne olursun, durduğun yerde dur.
kendini martılarla bir tutma, senin kanatların yok
:D

Sen çok hassas davranıyorsun bu konuda. hiç kimsenin yaşına bakarak yazmıyoruz ki bazen hepimiz çok geriliyoruz. ben pc nin başında ağladığımi biliyorum düşün :) çok icsellestirmemek lazım aslında.

yapma, gitme bana ne olcak? şurada karşıt fikirde olup da uzun uzun bilgi alışverişi yapabildiğim bir kaç kişi var zaten.
:KK70:
seni en lerde nereye aday yapacağımı buldum :KK53:

Nickim buradan bir süre uzaklasmak iyi geliyor insana. Ben de yaptim kafa dinlemek açısından iyi oluyor cidden.
Ama ben de senin sürekli olarak uyelik iptali yaptırmanı istemem. Seninle gecen günkü tartismamizdan sonra pisman olmuştum inanki. Uslubun cogu insandan farkli ve düzgün.
Zaten boyle olan az insan var.
Eger surekli gideceğim dersen de hakkını helal et. Tartismamizdan dolayi seni kırmışımdir da muhtemelen.

:D

:))) kanatlarim olmadan sitenin icinde uçmaya çalışıyorum bazen sonra cakilisim fena oluyor ama. Zemin cçok sert burda :)

Nickim buradan bir süre uzaklasmak iyi geliyor insana. Ben de yaptim kafa dinlemek açısından iyi oluyor cidden.
Ama ben de senin sürekli olarak uyelik iptali yaptırmanı istemem. Seninle gecen günkü tartismamizdan zaten sonra pisman olmuştum inanki. Uslubun cogu insandan farkli ve düzgün.
Zaten boyle olan az insan var.
Eger surekli gideceğim dersen de hakkını helal et. Tartismamizdan dolayi ve seni kırmışımdir da muhtemelen.

Helal olsun canım olur mu öyle şey? Sen de helal et. Temelli mi geçici mi bilmiyorum ama uzun süre yok olacağım burdan onu biliyorum.

Back