Ben Akpli değilim.sucsa facebookta yazilanlari oku istersen..herkesi topluca iceri atsinlar..neyse burayi akplier basmis belli..ugrasamayacagim sizlerle..kendi coplugunuzde bogulun..goreceksiniz yakinda..
Officem cok pis yemin ettim
Yemin ederim tek telefona bakıyor mesele yapacağım bunu
Peki ben işime gidiyorum şimdiya bi git isine be
Officem 5 yıldır yazarım az çok biliyorsun beniEtme kizim soyle yeminler birak ne hali varsa gorsun inan bana bu tiplerle mahkemede bile karsilasmak istemezsin kendi haline birak o ona yeter.. kuzucugu bu tipler icin yemin olarak bile kullanma kontesim.
Cok akillisiniz siIn o akliniz hdp ye baraji gecirdi ve memleket birbirine girdi hergun onlarca sehit.. Rabbim plan kuranlarin en hyrlisidir dileri. Planlariniz yerle bir olur dilerimmmmNormalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Peki ben işime gidiyorum şimdi
Officem 5 yıldır yazarım az çok biliyorsun beni
Kuzum elbette alet etmem ama ben bu işi de burada bırakmam
Seviyorum seni
Kontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naparsan yap..Peki ben işime gidiyorum şimdi
Officem 5 yıldır yazarım az çok biliyorsun beni
Kuzum elbette alet etmem ama ben bu işi de burada bırakmam
Seviyorum seni
herseye "asagiliyorsunuz" diye bakmamak lazim. bu da bir tespittir. Surekli yemek yiyerek kilo alan bir kisiye "kilo almissin" demek hakaret midir? grip olmus birisine "grip olmussun" demek hakaret midir?Yazmayayim diyorum ama yani ne demek istiyorsun? Bildigin laf cambazligiyla assagilamissin hem forumu! Hem forumdakileri! Hem AKP'ye oy verenleri.
Ne tuhafsiniz ya..
Bilgecem şu sitede daha önce boyle yemin etmiş hatta normalde de etmiş insan değilim ama bu sefer kazın ayağı öyle değilAllah askinaLed_BiR_Vele_DisTiri evladini niye katiyosun bosver deger mi evladinin ustune yemin etmeye? Tovbe de lutfen..
olaya vakıf değilim. yalnız size söyle anlatayım. eğer sözlerinizde hakaret varsa ve o kişide savcılığa verirse başınız ağrır. kapıya polisin dayanması bile can sıkar. bu sitede bu olaylar çok olur. yaşandı.sucsa facebookta yazilanlari oku istersen..herkesi topluca iceri atsinlar..neyse burayi akplier basmis belli..ugrasamayacagim sizlerle..kendi coplugunuzde bogulun..goreceksiniz yakinda..
Elbette ki yapacağımKontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naprasan yap
Kontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naparsan yap..
Hah kivirma aynen şöyle net ol dün baya bir ikindin yok öyle demedim de böyle dedim diye
Neyse
Pazartesi günü görüşelim inşallah
Evladimin üzerine yemin ederim kalmayacak yanına
Canim,sen benim kim oldugumu bilmiyorsun tabi,arastir bul olurmu..sonrada senle mahkemede guzel bir goruselim..benimde cocugum var..inan ben de cocugumun yanina birakmayacagim ettigin o kufur..hyadi bakalim el mi yaman beymi yamanElbette ki yapacağım
bu konuda tartismaya cok gerek yok, istatistiki veriler mevcut. elbette siz cok zeki, kulturel, entelektuel olabilirsiniz. fakat istatistiki bilgiler, ne yazik ki, akp secmenin kitap okuma aliskanliklarinin ve egitim seviyesinin oldukca dusuk oldugunu ortaya koyuyor. hatta bu yuzden uzun muddet plebisit tartismasi dondu.Her partininin tabanı içinde birbirlerini böyle aşağılayan bir kesim var. Bir arkadaş yazmış, ''Chp'nin oyu burda neden yüksek çıkıyor da seçim sonuçları neden farklı?" Biri de yine bilgi seviyesinden girmiş. Bir tek okuyan kesim,kendisini geliştiren kesim Chp seçmeninde mi var? Bıktık artık bu tepsitlerinizi kendinize saklayın. Bilgi kültür yarışması mi yapalım. O kadar eminsiniz ki okumuş insanların Akp ye oy vermeyeceğine her seçimde bu eminliginiz percinleniyordur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?