Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten yaşadıklarımda bağdaştırmadım edkiden tüp yoktu şimdi var demedim hatırlayan yaşayan varmı diye soruldu cvp verdim konuyu bağdaştırıp bilgiçlik taslayan sizlersiniz87de imkansız.
Türkiyede yaşanan olayları kendi küçük dünyanızdan yorumlayıp düz mantık yapmayın rica edicem.
Kuyruk bekledik. Ama beklemiyoruz oyum akpye. Ya bu ülkede kuyruk beklendiyse niye beklendi. Dünya ne haldeydi. Hangi krizle pençeleşiyolardı.
Dünyadaki ekonomi politikalarından haberiniz var mı? Artık borçlanmaya dayalı bir ekonomik düzen hakim. Teknoloji gelişti. Ülkeler de kişiler de borçlanabiliyor. Ve aıkıntıya girmiyor kimse.
Sırf kredi çekebildiğimiz için yavan yapmış ev fiyatları gözünüzü korkutmuyor ama..
trolluk degil arkadasIm gercek dusunceler bunlar.demin okuduğum bir mesaj.
Cani gonulden olmeni istiyorum. Pastirma olarak..
yani trollerde doldu her görüşten her yerden. dur denmesi şart
demin okuduğum bir mesaj.
pastırma denmiş birilerine..
demin okuduğum bir mesaj.
pastırma denmiş birilerine..
ayıptır günahtır. ölmüş insanlar ezileerek. acımamızıda kaybettik.Evet o mesaji ben de okudum begenmedim. Fakat o sahis hacda olen hacilara pastirma olarak olduler benzetmesini yapti. İnsan bazen ne muamele ederse ayni muameleye maruz kalabilir.. Sen kalkip vincin altinda pastirma oldular dersen baskasi da kalkar pastirma olarak olmeni istiyorum der.
Ben bu söylemi zaten onaylamıyorum da onu söylediği üye de kabede vincin altinda kalarak ölenler icin pastırma gibi öldüler dedi.demin okuduğum bir mesaj.
Cani gonulden olmeni istiyorum. Pastirma olarak..
Senin tanrın olsun Allah bize yeter canım boxma siniriniAbla o arkadaş ssk var zanneden kendini sigortasız zanneden asgari ücreti devlet değil işveren belirliyor tarzı laflar eden bir arkadas, Tanrı diye birşey yok dedi dün gece sinirim bozuldu çıktım
Bu özgüven hep bilgisizlikten
yok canım hacda vinçten ezilerek ölenlere biri pastırma demişOky sanamı geldi yoksa ..
yok düzelttim. nedeni varmış demesinin. sadece o mesajı okumuştum.Ben bu söylemi zaten onaylamıyorum da onu söylediği üye de kabede vincin altinda kalarak ölenler icin pastırma gibi öldüler dedi.
ayıptır günahtır. ölmüş insanlar ezileerek. acımamızıda kaybettik.
yok canım hacda vinçten ezilerek ölenlere biri pastırma demiş
Tövbe yarabbim benzetmeye bak..
Dun iyi kiviriyordun yok öyle demedim de böyle demek istedim diye şimdi n'oldu beybisi ?yeterince acik olmamis sanirim mesajim, ben CHP taraftariyim, hala AKP nin bu kadar taraftari olmasina yazdim bu mesaji..off oh beee..