• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Dun iyi kiviriyordun yok öyle demedim de böyle demek istedim diye şimdi n'oldu beybisi ?
ne kivirmasi ya dun de bugunde ayni seyi yazdim,okudugunu anlama kapasiten zayif belliki..hem sen niye bana sardin bu kadar anlamadim

ne kivirmasi ya dun de bugunde ayni seyi yazdim,okudugunu anlama kapasiten zayif belliki..hem sen niye bana sardin bu kadar anlamadim
Niye sarayim sana dün ki yazdığın belli bana :) ağzından yok ben onu akp'lilere demedim diye birşey demedin bugün noldu da hayirdir yürek mi yedin ?

Yoo kimse chpli değildi sana tepki verenlerin bence sen ne yazdığını bilmiyorsun :KK66:
neyse neler..o zaman iyice anlayin,net yazayim..akp,ye oy veren g.zekalilarin hepsi benim gozumde otlanan koyun surusu cahil..oldumu simdi canim yeterince acikmi?bak simdi sen bile anlarsin :D

neyse neler..o zaman iyice anlayin,net yazayim..akp,ye oy veren g.zekalilarin hepsi benim gozumde otlanan koyun surusu cahil..oldumu simdi canim yeterince acikmi?bak simdi sen bile anlarsin :KK70:

ay çok göz(!)ümde, anladın sen onu ;)

neyse neler..o zaman iyice anlayin,net yazayim..akp,ye oy veren g.zekalilarin hepsi benim gozumde otlanan koyun surusu cahil..oldumu simdi canim yeterince acikmi?bak simdi sen bile anlarsin :KK70:
Hah kivirma aynen şöyle net ol dün baya bir ikindin yok öyle demedim de böyle dedim diye

Neyse

Pazartesi günü görüşelim inşallah :KK66:

Evladimin üzerine yemin ederim kalmayacak yanına :KK66:

Surada insanlar birbiriye konusuyor siz hala orada diyorsunuz ki Allah basimiza vermis

Suan gercekten böyle insanlarin oldugunu bilmiodum bu sitede ve bu dusuncenizi okuyunca mutlu oldum .. bencede o konu acilsin ve kufur edenler sizin dediklerinizg bi assalayanlar felan atilsin . Ve gercekten tebrik ediiyorum bu dusuncenizi . Bravo . Aslinda tebrik edilcek bi dusunce degil herkezin boyle olmasi lazim ama okadar az rastlaniyorki biz artik tebrik ediyoruz mutlu oluyoruz :)
bu üyeye noldu ki? Kazen Kazen

Hah kivirma aynen şöyle net ol dün baya bir ikindin yok öyle demedim de böyle dedim diye

Neyse

Pazartesi günü görüşelim inşallah :KK66:

Evladimin üzerine yemin ederim kalmayacak yanına :KK66:
ay cok korktumm..korksnlar belli,ailelerini kacirma plani yapiyorlar

Bu bölümde ceza yok ama soyledikleriniz yasal olarak suçtur arkadaşım.

ay cok korktumm..korksnlar belli,ailelerini kacirma plani yapiyorlar
Beni onlar bağlamaz seninle bir fiil yarın ilgilenecegim

Islemler daha hızlı ilerlesin diye de Türkiye parlamenterler birliğindeki abimizi devreye koyacağım görüntüyu aldım bimere de basvuracagim

Bak bu yemini şu sitede 5 yılı askindir yazarım asla kullanmadım ama evladimin üzerine and içtim ben bırakmam bunu yanına

Bu bölümde ceza yok ama soyledikleriniz yasal olarak suçtur arkadaşım.
sucsa facebookta yazilanlari oku istersen..herkesi topluca iceri atsinlar..neyse burayi akplier basmis belli..ugrasamayacagim sizlerle..kendi coplugunuzde bogulun..goreceksiniz yakinda..

Beni onlar bağlamaz seninle bir fiil yarın ilgilenecegim

Islemler daha hızlı ilerlesin diye de Türkiye parlamenterler birliğindeki abimizi devreye koyacağım görüntüyu aldım bimere de basvuracagim

Bak bu yemini şu sitede 5 yılı askindir yazarım asla kullanmadım ama evladimin üzerine and içtim ben bırakmam bunu yanına
ya bi git isine be

Officem cok pis yemin ettim

Yemin ederim tek telefona bakıyor mesele yapacağım bunu
yap canim yap..baska isin yok belli..mahkemede gorusuruz..kim saniyorsun sen kendini be..karsinda kimin oldugunun farkindamisin sen..bende senin yanina birakmam..ettigin kufur duruyor,yazdiklarn ortada

Back