• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
arkadaslar ben de okudum,kendi adima ozur diliyorum seviyesizlik oldu cidden,sadece kufure tahammulum yok ve tepkisel davrandim o yuzden..kendim parti adi belirtmeden yaptim koyun yorumunu,o an oyle icimden geldi olumlerden dolayi cok kizgin oldugum icin ama boyle seviyesizlesmesini istemedim acikcasi.Kontesede ozelden mesaj attim,ikimizinde cocugu varmis,bu sekilde buyutmeye gerek yok..Herhangi birine degen bir yorumum olmussa ozur dilerim,secimde iyi olan kazansin
en güzeli arkadaşım. önemli olanda bu işte.

Valla yillardir surda kendi aramizda (gorus farketmeksizin 2 -3 kendini bilmez terbiyesiz disinda) tartisip birbirimizi ti'ye alip laf sokusturup arada ayarimiz kacsa da edebimizle duruyoduk biz.Nerden cikti bu herkesin buraya gelmesi.

ay evet, laf sokmanın da bir adabı var bu ne yahu.. resmen patlasın dedi insanlar için birileri öh artık :KK57:

arkadaslar ben de okudum,kendi adima ozur diliyorum seviyesizlik oldu cidden,sadece kufure tahammulum yok ve tepkisel davrandim o yuzden..kendim parti adi belirtmeden yaptim koyun yorumunu,o an oyle icimden geldi olumlerden dolayi cok kizgin oldugum icin ama boyle seviyesizlesmesini istemedim acikcasi.Kontesede ozelden mesaj attim,ikimizinde cocugu varmis,bu sekilde buyutmeye gerek yok..Herhangi birine degen bir yorumum olmussa ozur dilerim,secimde iyi olan kazansin

Allah bu ülke için hayırlısi ne ise onu versin.

"Siyaset yapmak kadınların neyine?" diyeceğim üstüme gelecekler.
ama yanlış mı, her konuda birbirine girer kadın milleti,karşılıklı konuşarak saygı çerçevesinde tartışmayı beceremiyoruz malesef. .
Bu topiğin de bu hale gelmesine şaşırmadım doğrusu

Sen siyaset yapan erkek gormemissin bence :KK70::KK70:

ama yanlış mı, her konuda birbirine girer kadın milleti,karşılıklı konuşarak saygı çerçevesinde tartışmayı beceremiyoruz malesef. .
Siz siyasete hic girmeyin o zaman ya da erkeklere bırakın.

erkekler sıyaset yaparken pek bi saygılılar dimi? meclıste yumruk yumruga gıren erkekler degıl zaten... kendı adına konuşmalısın
bir kadın olarak benım adıma konusma !

Ya mesela ozel mesaj herkese gitti evet. Mesela buraya 2014te uye olmus ama ilk mesajini bu konuya yaziyor. Cok ilginc.
Mesaj gelir gelmez hemen siteye nasil giriyorlar ki? Ya da sadece okuyucu mu oluyorlar? Kafam karisti :KK45:
Ozel mesaj atınca maile uyari geliyor ya. Muhtemelen öyle haberleri oluyor.

Uf, neler söylenmiş. Bu nahoşluğa karşı arkadaşlar; siyasi görüşü ne olursa olsun yanlış olduğunu belirtip, ortak bir tavır alıp güzel bir duruş sergilemişler, sevindim.
Tabii gönül isterdi ki yasal bir partiye oy verenlere "terörist" denildiğinde de şu an hakarete uğrayanlar da buna bir tepki verebilsin, sonra ne bileyim Nancy'e olmadık şeyler söyleyen arkadaşlar gelip yanlış yaptık desin, özür dilesin falan... Ne güzel olurdu.

ahh eski günler.

anılar, anılar, şimdi gözümde canlandılar
anılar, anılar, beni bu akşam ağlattılar

gözümde canlandı anılar
ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum
bu akşam içimde hüzün var
off ki offf:KK43:(

kazen nasıl üşenmeden herkese mesaj atmıs :KK53:
seceneklerde '' hepsıne gönder'' diye bişi vardır heralde
ötekı türlü işkence gibi bişi olur

Back