• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
sucsa facebookta yazilanlari oku istersen..herkesi topluca iceri atsinlar..neyse burayi akplier basmis belli..ugrasamayacagim sizlerle..kendi coplugunuzde bogulun..goreceksiniz yakinda..
Ben Akpli değilim.
Ama bu tür hakaretleri hangi parti olursa olsun onaylamıyorum. Hakaret etmeden konusabilirsin.

Son düzenleme:
ya bi git isine be
Peki ben işime gidiyorum şimdi
Etme kizim soyle yeminler birak ne hali varsa gorsun inan bana bu tiplerle mahkemede bile karsilasmak istemezsin kendi haline birak o ona yeter.. kuzucugu bu tipler icin yemin olarak bile kullanma kontesim.
Officem 5 yıldır yazarım az çok biliyorsun beni

Kuzum elbette alet etmem ama ben bu işi de burada bırakmam

Seviyorum seni

Evt
Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Cok akillisiniz siIn o akliniz hdp ye baraji gecirdi ve memleket birbirine girdi hergun onlarca sehit.. Rabbim plan kuranlarin en hyrlisidir dileri. Planlariniz yerle bir olur dilerimmmm

Of of...
Gerçekten hangi taraftan olursa olsun parti seçmenlerine edilen lafları hep birlikte boşversek?
Bırakın kim nereye isterse oraya oy versin.
Gerçekten hakaret etmekten başka cevap vermekten başka tek kelime edemiyoruz.

Kontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naprasan yap
Peki ben işime gidiyorum şimdi

Officem 5 yıldır yazarım az çok biliyorsun beni

Kuzum elbette alet etmem ama ben bu işi de burada bırakmam

Seviyorum seni
Kontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naparsan yap..

Yazmayayim diyorum ama yani ne demek istiyorsun? Bildigin laf cambazligiyla assagilamissin hem forumu! Hem forumdakileri! Hem AKP'ye oy verenleri.
Ne tuhafsiniz ya..
herseye "asagiliyorsunuz" diye bakmamak lazim. bu da bir tespittir. Surekli yemek yiyerek kilo alan bir kisiye "kilo almissin" demek hakaret midir? grip olmus birisine "grip olmussun" demek hakaret midir?

"egitimin arttigi yerde akp oylari dusuyor" cumlesini biz degil, sizin parti kurmaylariniz soyluyor, hos, bilimsel, istatistiki bir gercek. siz oyle olmayabilirsiniz, inanilmaz entelektuel de olabilirsiniz, ama bu istatistiki veriyi degistirmez ne yazik ki.

bu biraz su ornek gibi, bir gun konusma yapmak icin milletvekili kursuye cikar, der ki, "Bu meclisin yarisi aptaldir!" mecliste kiyamet, masalara vuranlar, yuhlayanlar, tekrar cikar kursuye, der ki, "bu meclisin yarisi aptal degildir!!" sesler kesilir, cunku herkes "diger yarida" oldugunu duyarak rahatlar.

Her partininin tabanı içinde birbirlerini böyle aşağılayan bir kesim var. Bir arkadaş yazmış, ''Chp'nin oyu burda neden yüksek çıkıyor da seçim sonuçları neden farklı?" Biri de yine bilgi seviyesinden girmiş. Bir tek okuyan kesim,kendisini geliştiren kesim Chp seçmeninde mi var? Bıktık artık bu tepsitlerinizi kendinize saklayın. Bilgi kültür yarışması mi yapalım. O kadar eminsiniz ki okumuş insanların Akp ye oy vermeyeceğine her seçimde bu eminliginiz percinleniyordur umarım.

sucsa facebookta yazilanlari oku istersen..herkesi topluca iceri atsinlar..neyse burayi akplier basmis belli..ugrasamayacagim sizlerle..kendi coplugunuzde bogulun..goreceksiniz yakinda..
olaya vakıf değilim. yalnız size söyle anlatayım. eğer sözlerinizde hakaret varsa ve o kişide savcılığa verirse başınız ağrır. kapıya polisin dayanması bile can sıkar. bu sitede bu olaylar çok olur. yaşandı.

Kontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naprasan yap

Kontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naparsan yap..
Elbette ki yapacağım ;)

Elbette ki yapacağım :KK66:
Canim,sen benim kim oldugumu bilmiyorsun tabi,arastir bul olurmu..sonrada senle mahkemede guzel bir goruselim..benimde cocugum var..inan ben de cocugumun yanina birakmayacagim ettigin o kufur..hyadi bakalim el mi yaman beymi yaman

Valla bence dava falan uğraşmayın.

Her partininin tabanı içinde birbirlerini böyle aşağılayan bir kesim var. Bir arkadaş yazmış, ''Chp'nin oyu burda neden yüksek çıkıyor da seçim sonuçları neden farklı?" Biri de yine bilgi seviyesinden girmiş. Bir tek okuyan kesim,kendisini geliştiren kesim Chp seçmeninde mi var? Bıktık artık bu tepsitlerinizi kendinize saklayın. Bilgi kültür yarışması mi yapalım. O kadar eminsiniz ki okumuş insanların Akp ye oy vermeyeceğine her seçimde bu eminliginiz percinleniyordur umarım.
bu konuda tartismaya cok gerek yok, istatistiki veriler mevcut. elbette siz cok zeki, kulturel, entelektuel olabilirsiniz. fakat istatistiki bilgiler, ne yazik ki, akp secmenin kitap okuma aliskanliklarinin ve egitim seviyesinin oldukca dusuk oldugunu ortaya koyuyor. hatta bu yuzden uzun muddet plebisit tartismasi dondu.

Sizin muthis birisi olmaniz, sizin acinizdan sevindirici olsa da, butune baktigimizdaki istatistiki veriyi ne yazik ki degistirmiyor, egitimin arttigi ve gelir grubunu nyukseldigi, dolayisi ile sanat, edebiyt gibi entelektuel zevklerin arttigi gruplarda akp oylari cok kesin dususe girmektedir.

bu orneklem akp nin yanlis oldugunu aciklamaz, ama "internet anketlerinde" neden dusuk ciktigini aciklar. lutfen bunu iyi ayirt edin, kimseye hakaret edilmiyor.

Back