• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
olaya vakıf değilim. yalnız size söyle anlatayım. eğer sözlerinizde hakaret varsa ve o kişide savcılığa verirse başınız ağrır. kapıya polisin dayanması bile can sıkar. bu sitede bu olaylar çok olur. yaşandı.
bakin ben parti ismi belirtmeden bir yorum yaptim arkadas bana kufur etti..simdi hakli gibi havalara giriyor

herseye "asagiliyorsunuz" diye bakmamak lazim. bu da bir tespittir. Surekli yemek yiyerek kilo alan bir kisiye "kilo almissin" demek haraket midir? grip olmus birisine "grip olmussun" demek haraket midir?

"egitimin arttigi yerde akp oylari dusuyor" cumlesini biz degil, sizin parti kurmaylariniz soyluyor, hos, bilimsel, istatistiki bir gercek. siz oyle olmayabilirsiniz, inanilmaz entelektuel de olabilirsiniz, ama bu istatistiki veriyi degistirmez ne yazik ki.

bu biraz su ornek gibi, bir gun konusma yapmak icin milletvekili kursuye cikar, der ki, "Bu meclisin yarisi aptaldir!" mecliste kiyamet, masalara vuranlar, yuhlayanlar, tekrar cikar kursuye, der ki, "bu meclisin yarisi aptal degildir!!" sesler kesilir, cunku herkes "diger yarida" oldugunu duyarak rahatlar.

Birine sisko demekle cahil aptal demek arasindaki farki ogrenin de oyle yazin..
O zaman herkes, A partisine oy verenler aptaldir! B partisine oy verenler aptaldir! C partisine oy verenler aptaldir! diye yazsin. Sanirim isteginiz bu. Madem amaciniz bilgi alisverisi yapmak o zaman aptallik ustunden gitmeyin. Bildiklerinizi paylasin da konu amacina ulassin.
Bu konunun basligi "bugun secim olsa oyumu..." oldugu halde surekli birilerine aptal terorist yok katil yok hirsiz demek hangi akilli insanin isi olabilir?
Kendinizle celismeyin..
İyi gunler..

bakin ben parti ismi belirtmeden bir yorum yaptim arkadas bana kufur etti..simdi hakli gibi havalara giriyor
Bak yine kiviriyor

Bari dediğinin arkasında dur bee dedim de :)

Önce koyun surusu dedin ilk tepkiyi ben ve diğerleri verdi sonra dönüp ben akp'lilere değil genel anlamda diyorum dedin

Sonra beni alintiladin

Sonra geldin ben aslinda akp'lilere dedim dedin

Hey yavrum hey ;)

okudum. koyun sürüsü
sana koyarım.
ikiside kötü.. neyse sakin olun kızlar. ne siz birine koyun deyin nede diğeride size koyarım desin. hoş değil

Son düzenleme:
Valla yillardir surda kendi aramizda (gorus farketmeksizin 2 -3 kendini bilmez terbiyesiz disinda) tartisip birbirimizi ti'ye alip laf sokusturup arada ayarimiz kacsa da edebimizle duruyoduk biz.Nerden cikti bu herkesin buraya gelmesi.
bu bölüm sanırım benim için bitiyor. bu şekilde burada paylaşım yapamam ben

Birine sisko demekle cahil aptal demek arasindaki farki ogrenin de oyle yazin..
O zaman herkes, A partisine oy verenler aptaldir! B partisine oy verenler aptaldir! C partisine oy verenler aptaldir! diye yazsin. Sanirim isteginiz bu. Madem amaciniz bilgi alisverisi yapmak o zaman aptallik ustunden gitmeyin. Bildiklerinizi paylasin da konu amacina ulassin.
Bu konunun basligi "bugun secim olsa oyumu..." oldugu halde surekli birilerine aptal terorist yok katil yok hirsiz demek hangi akilli insanin tabiri olabilir?
Kendinizle celismeyin..
İyi gunler..
Oncelikle, anlattigim anektod icindeki "aptal" kelimesini nasil "akp ye oy verenler aptaldir" ile bagdastirabildiniz? o anektod'da aptal keliemsini cikarip "bu meclisin yarisi cikolatali gofrettir!" diyerek okuyabilirsiniz, eger sizi rahatlatacaksa.

soru cok basit, "internet sitesindeki ankette nasil akp geri cikiyor?"
cevap, internet bilgiye kolay erisibilen bir yer, bilginin oldugu yerde akp nin oylari geriliyor. bu akp dogru/yanlis demek degil. su olan yerde pirinc daha iyi yetisiyor kadar, basit, temel, istatiki bir bilgi. bu pirincin, ornek olarak, cok ucuz oldugunu gostermez. "Pirinc, su olan yerde iyi yetisiyor" kendi icinde bir onermedir, ve dogrudur. Baska bir seyle baglantili olmasina gerek yok.

ayni sekilde, bu ifade, butun pirinclere mal edilemez. tipki akp ye oy verenlerinin tamaminin bilgi seviyesinin dusuk oldugunu iddia etmenin yanlis oldugu gibi.

ama 100 kisilik bir kume icinde, 80 kisi bilgili ise, akp, 80 bilgili kisinin 20 sinin oyunu alabilirken, 80 bilgisiz varsa, 60 inin oyunu alabiliyor.

rakamlar farazidir, bunun uzerinden de "ne yani hepmizie aptal mi diyorsunuz" "turkiyede 100 kisi yok ki?" demeyin rica ediyorum.

Valla yillardir surda kendi aramizda (gorus farketmeksizin 2 -3 kendini bilmez terbiyesiz disinda) tartisip birbirimizi ti'ye alip laf sokusturup arada ayarimiz kacsa da edebimizle duruyoduk biz.Nerden cikti bu herkesin buraya gelmesi.

Katiliyorum gercekten.

Anlamıyorum ki yönetimin bu konuda ayarı neden yok?
Ya karsılıklı 2 alıntı yapsan bile banlanıyorsun polemik diye, ya da ana avrat dümdüz gidenlere bile banı serbest bırakıyorsunuz.
Ortası yok mu bunun?
işte sabahtan beri çırpındığım şey bu . ayar. bu bölümde banların kalktığından itibaren bunu yazdım. dedim bugünkü yaşananları.
vede oldu. neden siyah yada beyaz. ayarı bulmak lazım. karşılıklı 2 3 alıntıdada ban olmamalı. polemik diye okey. bu tamam ama küfür hakaretede olmalı.

yönetim neden ya hep ya hiç diyor bunu anlamıyorum.
yapacakları şey o kadar kolayki. polemiğe ban yok ama hakarete küfre bedduaya var bu kadar

Orada gencecik insanlar ,bir cocuk oldu.9 yasinda.pislikler dediginiz insanlar baris dedikleri icin kimse olmesin dedikleri icin oldurulduler..olen insanlar icin nasil bu kadar rahat tanimadan konusuyorsunuz:KK43:( sizin adiniza uzuldum.sizin bu nefret dolu soyleminizden dolayi onlarla helallesemeyeceksiniz..olduler cunku...
Sanırım aynı fikirdeyiz fakat yanlış anladınız bende diğer arkadaşa söyledim kişi HDP nin kendisinin yaptığını söylüyordu ?

arkadaslar ben de okudum,kendi adima ozur diliyorum seviyesizlik oldu cidden,sadece kufure tahammulum yok ve tepkisel davrandim o yuzden..kendim parti adi belirtmeden yaptim koyun yorumunu,o an oyle icimden geldi olumlerden dolayi cok kizgin oldugum icin ama boyle seviyesizlesmesini istemedim acikcasi.Kontesede ozelden mesaj attim,ikimizinde cocugu varmis,bu sekilde buyutmeye gerek yok..Herhangi birine degen bir yorumum olmussa ozur dilerim,secimde iyi olan kazansin

Oncelikle, anlattigim anektod icindeki "aptal" kelimesini nasil "akp ye oy verenler aptaldir" ile bagdastirabildiniz? o anektod'da aptal keliemsini cikarip "bu meclisin yarisi cikolatali gofrettir!" diyerek okuyabilirsiniz, eger sizi rahatlatacaksa.

soru cok basit, "internet sitesindeki ankette nasil akp geri cikiyor?"
cevap, internet bilgiye kolay erisibilen bir yer, bilginin oldugu yerde akp nin oylari geriliyor. bu akp dogru/yanlis demek degil. su olan yerde pirinc daha iyi yetisiyor kadar, basit, temel, istatiki bir bilgi. bu pirincin, ornek olarak, cok ucuz oldugunu gostermez. "Pirinc, su olan yerde iyi yetisiyor" kendi icinde bir onermedir, ve dogrudur. Baska bir seyle baglantili olmasina gerek yok.

ayni sekilde, bu ifade, butun pirinclere mal edilemez. tipki akp ye oy verenlerinin tamaminin bilgi seviyesinin dusuk oldugunu iddia etmenin yanlis oldugu gibi.

ama 100 kisilik bir kume icinde, 80 kisi bilgili ise, akp, 80 bilgili kisinin 20 sinin oyunu alabilirken, 80 bilgisiz varsa, 60 inin oyunu alabiliyor.

rakamlar farazidir, bunun uzerinden de "ne yani hepmizie aptal mi diyorsunuz" "turkiyede 100 kisi yok ki?" demeyin rica ediyorum.

Bence sen ne dedigini bilmiyorsun. Acik acik bilgisiz! Kultursuz! İnternet kullanmayi bilmeyen, cahiller! AKP'ye oy verenlerdir diyorsun. Onermelere girmene gerek yok ne dedigin gayet acik. Boyle mantik onermeleriyle konusunca kibar olunmuyor..

"Siyaset yapmak kadınların neyine?" diyeceğim üstüme gelecekler.
ama yanlış mı, her konuda birbirine girer kadın milleti,karşılıklı konuşarak saygı çerçevesinde tartışmayı beceremiyoruz malesef. .
Bu topiğin de bu hale gelmesine şaşırmadım doğrusu

ben 2 evladim var onlari merhametli vicdanli adil birer birey olarak yetistirmeye bakarim onun disinda bir oy da eksik oluversin.

En önemlisi o zaten. Biz evlatlarimizi iyi yetistirelim. belki bu manyaklari bitiremeyiz ama en azından etkilerini azaltiriz. Gelecek nesli bari kurtaralim.

Back